Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/08)

2707

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η Σελήνη ευρισκόμενη στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω θα συναντήσει τον Πλούτωνα και η συνάντησή τους θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα μέσα στην ημέρα  αλλά πολύ πιθανό να φέρει και χειριστικές συμπεριφορές οι οποίες θα δημιουργήσουν ένταση. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που έχουν αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς και μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα παιχνίδι επίδειξης δύναμης και ισχύος. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθάνεστε σήμερα φίλοι Κριοί πως όλα όσα επιθυμείτε και εκείνα που αγαπάτε τόσο στην προσωπική, στην επαγγελματική και την συναισθηματική σας ζωή αμφισβητούνται από κακόβουλα άτομα ή επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν το μένος και τον θυμό σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την ερωτική σας σχέση από πισώπλατα μαχαιρώματα και φρούδες υποσχέσεις, αγκαλιάστε το ταίρι σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ανακτήστε την χαμένη σας αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες ερωτικές διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά ερωτικά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο ερωτικό ταίρι που προσφάτως χώρισαν οι ερωτικοί σας δρόμοι. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, εμπιστευτείτε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπαθήστε σήμερα αγαπητοί Ταύροι να ελέγξετε λίγο περισσότερο τα πάθη και τα λάθη σας, τις έντονες και εκρηκτικές συζητήσεις με συναδέλφους και με αγαπημένα σας άτομα, κατεβάστε τους τόνους με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, αντλήστε δύναμη και κουράγιο από τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Η μέρα είναι πολύ πιθανόν να φέρει πρόσκαιρες διαταραχές στον δεσμό σας, αν δεν αναδιαμορφώσετε τις επιθυμίες και τις ερωτικές σας ανάγκες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ερωτικά σας σχέδια.  Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ερωτικές σας βλέψεις, εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην βάζετε φρένο στο κέφι και την ζωντάνια σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, αλλά μην το παρακάνετε κιόλας με τα οικεία πρόσωπα και τους συναδέλφους, μοιράστε το πλατύ και ζεστό σας χαμόγελο οι αδέσμευτοι σε μια τρυφερή, νέα γνωριμία, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αψηφήστε τους ενδοιασμούς και τις ψευτοπροκαταλήψεις οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με όλη την αλήθεια και την εντιμότητα της ψυχής σας, μην αφήνετε περιθώριο σε τρίτα σχόλια να βάζουν τρικλοποδιές στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενδεχομένως να γίνει κάπως ανατρεπτική η συμπεριφορά σας. Η ανάγκη σας για ερωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Η επιθυμία σας να ακολουθήσετε έναν πιο ξέγνοιαστο ερωτικό τρόπο ζωής, θα φέρει έντονη συναισθηματική και ερωτική ένωση με το πρόσωπο της καρδιάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι αμφίρροπες όψεις της ημέρας αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανόν να σας δημιουργήσουν την διάθεση και την τάση να υπερασπιστείτε τα πιστεύω και τις ιδέες σας με ανυπομονησία, με επιμονή και με επιτακτικό τρόπο, πράγμα που μπορεί να ενεργοποιήσει συγκρούσεις και εντάσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε τα δικά σας όχι στον ερωτικό σύντροφο, να προτάξετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας προκαλώντας μια γλυκιά αναταραχή στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε βαθιές εξομολογήσεις προκειμένου να δώσετε ώθηση σε στάσιμες ερωτικές καταστάσεις. Η συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικό θα φέρει θερμή κατάληξη, για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Σήμερα τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα για μια καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές πράξεις, κινηθείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τονίστε σήμερα φίλοι Λέοντες τις ικανότητες και την δημιουργικότητά σας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, οργανώστε την δουλειά σας με εποικοδομητικό πείσμα και επιμονή, φτιάξτε ένα καλύτερο βιογραφικό ποντάροντας στα προσόντα και τις αρετές σας. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά άρωμα άνοιξης, το ταίρι σας μαγνητίζεται από την λάμψη και την όμορφη εξωτερική σας παρουσία, αφουγκραστείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, ακολουθείστε την φωνή της καρδιάς, ελέγξτε τα λάθη και τα πάθη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αεράτη και δυναμική θα είναι η διάθεση σας και επειδή θα έχετε ανάγκη για αλλαγές γι’ αυτό θα καλοδεχτείτε το πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στην ζωή σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα σας, περνάτε σε περίοδο μεγάλων, σοβαρών, και οριστικών αλλαγών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν αποτελέσματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείτε τις άδικες αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες χωρίς τελειωμό αγαπητοί Παρθένοι, απομακρυνθείτε από καταστάσεις και γεγονότα που επηρεάζουν τα νεύρα και τον θυμό σας, γιατί ίσως κάποιες σταθερές σας σχέσεις που δεν έχουν σοβαρό υπόβαθρο αρχίζουν να κατεδαφίζονται επικίνδυνα. Προστατέψτε την ερωτική σας ζωή από πισώπλατα μαχαιρώματα και κακόβουλα σχόλια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, από σήμερα καταφθάνει άνοιγμα σταθερού δεσμού. Θα ανανεώσει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να βγει επιτέλους από το καβούκι του και να σας φανερώσει με απόλυτη ειλικρίνεια αυτά που νιώθει και σκέπτεται για εσάς. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να κάνετε το βήμα της νέας ερωτικής αρχής, το αποτέλεσμα όχι μόνο δε θα σας απογοητεύσει, αλλά θα σας οδηγήσει βήμα βήμα σε δεσμευτική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως χρειάζεται να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά και επίμονα σήμερα φίλοι Ζυγοί, για να κατακτήσετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας, αρκεί να σκέφτεστε πως η οικονομική και η προσωπική ανταμοιβή που στοχεύετε, δεν θα αργήσουν να σας ικανοποιήσουν. Οι αστρολογικές συγκυρίες είναι σχεδόν βέβαιο πως φέρνουν ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο της συναισθηματικής σας ζωής, προσέξτε, ο έρωτας δεν είναι συνήθεια, είναι λάβα που καίει συνέχεια στην καρδιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ενθουσιασμός και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ερωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στην ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει την συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σιγά σιγά και με σταθερούς ρυθμούς, το παρελθόν έρχεται συνέχεια στις σκέψεις σας και σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, και δεν αποκλείεται καθόλου να αναβιώσετε στιγμές επανένωσης με τον άνθρωπο που δοκιμάζει για δεύτερη φορά την τύχη του στην αγάπη μαζί σας. Σκεφτείτε και προβληματιστείτε αν μπορούν να προκύψουν γέφυρες επικοινωνίας και όχι μια πρόσκαιρη κατάσταση που θα σας βάλει σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι δίχως άκρη, ακούστε την καρδιά σας πριν αποφασίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να ανατρέψετε τα αρνητικά δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητας γι’ αυτό θα αλλάξετε τακτική. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους και μια νέα ευκαιρία γι’ όσους αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή. Με θερμές συνομιλίες θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τα γεγονότα θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα καταφθάνει ένωση έντονης ερωτικής έλξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι η ιδανική ημέρα για να οργανωθείτε στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα σας οδηγήσουν σε ευνοϊκότερες επαγγελματικές προοπτικές φίλοι Τοξότες. Έχετε πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση σήμερα και αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα γύρω σας πριν ακόμα συμβούν, ελέγξετε τον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, χαλαρώστε, ηρεμήστε και απολαύστε την φροντίδα, τη στοργή, το πάθος και την ρομαντική διάθεση του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να τα δείτε όλα από τη θετική τους πλευρά, γι αυτό θα ανταμειφθείτε αναλόγως. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με πολύ όμορφη κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, αναζωογονείται η διάθεση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή όψη μπορεί να δημιουργήσει αγαπητοί Αιγόκεροι κάποιες διαμάχες και πρόσκαιρες ρήξεις με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, γι’ αυτό καλό θα είναι σήμερα, να περιορίσετε σε μεγάλο βαθμό την παρορμητικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Μην παρεξηγείστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά με το παραμικρό ατόπημα, μια σημερινή έκρηξη μπορεί να αποτελεί τον προάγγελο σημαντικών και οριστικών εξελίξεων στο άμεσο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα ευνοϊκά γεγονότα θα δημιουργήσουν ερωτικό κλίμα στη σχέση σας, τυχόν τσακωμοί λαμβάνουν τέλος, συμφιλιώνεστε με το ταίρι σας. Στους ερωτικά μόνους δίνω τη συμβουλή σήμερα να επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντριγκάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία και δε θα χάσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναλάβετε σήμερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σας αναλογούν φίλοι Υδροχόοι στην δουλειά και την κοινωνική σας καθημερινότητα, δρέψτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι για μια καινούρια, συναισθηματική γνωριμία. Σκεφτείτε πως ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή γύρω σας, είναι για το συμφέρον σας, διώξτε τις θλιβερές και ηττοπαθείς σκέψεις που επιβαρύνουν τον δεσμό σας. Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση, αφού οι όψεις των πλανητών εγγυώνται ένα ρομαντικό κλίμα και αισθησιακό κλίμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα, θα σας κάνει ερωτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ερωτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εστιάστε στα ουσιαστικά και σημαντικά ενδιαφέροντά σας σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, ξεπεράστε τους φόβους και τις ανασφάλειες στην δουλειά σας, αναδείξτε με την δημιουργικότητα και την οργανωτικότητα σας τις ιδέες και τις δεξιότητές σας. Προβληματιστείτε για τις σταθερές αξίες της ερωτικής σας ζωής, ξεκαθαρίστε τα βαθιά σας συναισθήματα για τον άνθρωπο που συντροφεύει τα βήματά σας, συζητήστε με το ταίρι σας, μέσα σε ένα πρόσχαρο αλλά σοβαρό κλίμα τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα, τα γεγονότα σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Ξανά ανοίγει παλιά ερωτική υπόθεση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Κινηθείτε δυναμικά χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, έρχονται εξελίξεις ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές.