Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/08)

1587

Σήμερα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο σήμερα και περνά στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο η αλήθεια είναι πως δεν νιώθει τόσο άνετα, καθώς ο Ζυγός    -που είναι το σπίτι της Αφροδίτης- δεν ταιριάζει με την μαχητική ενέργεια του Άρη. Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να νιώθεις μία πτώση της ενέργειας σου, οπότε είναι εξίσου πιθανό να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να μπορέσεις να κερδίσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, καθώς και για την ξεκούραση σου. Δώσε προσοχή και σε παρασκηνιακές ενέργειες καθώς χρειάζεται να έχεις κατά νου πως θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα, η οποία βέβαια σε ορισμένα ζητήματα δεν θα είναι εμφανής. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη σού χαρίζει αισιοδοξία και σε κάνει να βλέπεις ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε τον τελευταίο καιρό, με άλλο μάτι. Τώρα νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και βρίσκεις λύσεις που παλιότερα δεν μπορούσες να σκεφτείς. Ιδανική ημέρα για δώσεις συμβουλές σε φίλους και να τους στηρίξεις ψυχολογικά. Συναισθηματικά νιώθεις αισιοδοξία με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και νιώθεις έτοιμος να κάνεις κάποιες τολμηρές κινήσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, ορθολογισμός θα υπάρχει στη λογική σας, με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ερωτικά ζητήματα. Το διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, με δικές σας ενέργειες και επιλογές απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικά ή ερωτικά αδιέξοδα. Εσείς που επιδιώκετε επανένωση θα βρείτε τρόπο να φέρετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Σήμερα θα υπάρξουν οριστικά ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις ή επανασυνδέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει χαρά και κέφι να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το σπίτι, να κάνεις μια αγορά ή να αλλάξεις τη διακόσμηση. Συναισθηματικά, μια παρεξήγηση που είχε δημιουργεί αυτές τις μέρες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή το ταίρι σου τώρα μπορεί να λυθεί. Εκφράζεις χωρίς φόβο τα συναισθήματά σου και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Φίλοι και συνεργάτες είναι κοντά σου και μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές. Δέχεσαι αγάπη από τους ανθρώπους γύρω σου και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ευχάριστο ξάφνιασμα θα σας προκαλέσουν τα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, αναποδογυρίζει η σκέψη σας, ανοίγονται νέα ερωτικά ενδεχόμενα. Με πρόσωπο από τα παλιά θα γίνουν μεταξύ σας θερμά λόγια που θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, με τρόπο εκδηλωτικό θα σας φανερώσει την αγάπη του. Σε προσωπική συνάντηση θα ακουστούν εξομολογήσεις, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας η κατάληξη θα είναι ένωση, καταφθάνει μακροχρόνιος δεσμός.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Νιώθεις κουρασμένος από τη ρουτίνα και το χωρίς τελειωμό τρέξιμο. Κάνε υπομονή και μην απογοητεύεσαι. Αν κοιτάξεις πίσω σου είναι πολλά αυτά που έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες. Ίσως οι εξελίξεις στα επαγγελματικά γίνονται με αργούς ρυθμούς αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχει σταθερή άνοδος. Συναισθηματικά κερδίζεις τις εντυπώσεις αφού η γοητεία σου είναι ανεβασμένη. Ξέρεις πώς να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις εξάλλου, και σήμερα έχεις την όρεξη να το κάνεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα για μια υπόθεση γιατί θα είναι λανθασμένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, διορατικές θα είναι οι ενέργειες σας, καταρρίπτετε τυχόν εμπόδια, με επιτυχία κλείνετε δύσκολα ή πιεστικά ζητήματα. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα έχει η στάση σας θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, για τους ερωτικά μόνους έρχεται άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τυχαία συμβάντα θα φέρουν ξαφνικές γνωριμίες ευχάριστης κατάληξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο και συναισθηματικό σήμερα όσον αφορά τους γύρω σας. Νιώθεις την ανάγκη να προστατέψεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα από τις κακοτοπιές και να δώσεις για άλλη μια φορά τις χρήσιμές συμβουλές σου. Οι γύρω σου παίρνουν από εσένα τη φροντίδα που θα ήθελαν. Ένα θέμα σπιτιού ίσως απορροφήσει σήμερα αρκετή από την ενέργεια σου. Συναισθηματικά έχεις ενθουσιασμό και κέφι και προσπαθείς να ευχαριστήσεις με χίλιους τρόπους το σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, εκδηλώστε ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα. Σήμερα οι εξομολογήσεις που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι τη σχέση σας και σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και την διάθεση σας για εξωτερίκευση, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη φέρνει κοντά σου ανθρώπους που είχες να μιλήσει καιρό και για κάποιο λόγο είχατε παρεξηγηθεί. Σήμερα είναι η ευκαιρία να αποκατασταθεί μια σχέση ή να γίνουν συζητήσεις για καταστάσεις που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Φίλοι είναι κοντά σου και τρέχουν σε ό,τι χρειαστείς. Επαγγελματικά έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις που χρειάζονται όλη σου την ενέργεια. Πρέπει να προγραμματίσεις τις δουλειές σου γιατί το μυαλό σου είναι αλλού και δε σε βοηθάει να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ένα καινούργιο πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας και επειδή δεν θα κρύψετε την έλξη σας γι αυτό θα έχετε μια πολύ όμορφη κατάληξη. Απρόοπτη συνάντηση και συνομιλία θα φέρει νέα ερωτική αρχή στη ζωή σας. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που από την αρχή θα σας γοητεύσει, η μεταξύ σας συμπάθεια θα δώσει εξέλιξη στις επαφές σας. Ανοίγεται καινούργιος ερωτικός κύκλος, δείξτε εμπιστοσύνη στα συμβάντα, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σταθερός δεσμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αισιοδοξία σήμερα σε κατακλύζει και το αίσθημα ότι θα πετύχεις ό,τι και αν κάνεις είναι έντονο. Τώρα μπορείς να διευθετήσεις ένα θέμα σπιτιού που έχει προκύψει και να βρεις λύση. Πολλές προτάσεις θα δεχτείς από φίλους αλλά και από άτομα που σου κινούν το ερωτικό ενδιαφέρον. Τώρα πρέπει να κάνεις μια επιλογή, κάτι που δεν είναι εύκολο για εσένα, που νιώθεις ότι θα επηρεάσει το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Οι ευκαιρίες υπάρχουν κι εσύ πρέπει να φανείς έξυπνος την κατάλληλη στιγμή και να τις αρπάξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να επηρεαστείτε από αρνητικές σκέψεις ή αναμνήσεις. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία, θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε τι ζητάτε και που στοχεύετε, αν εκφραστείτε με σαφήνεια τότε όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας ζητηθεί δεύτερη ευκαιρία, στο χέρι σας θα είναι η κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι προσφορές και οι ευκαιρίες στον έρωτα είναι πολλές αλλά έχεις μπει καιρό στη διαδικασία να επιλέξεις τον καλύτερο σύντροφο που θα μπορούσες να έχεις. Πρόσεξε μην μπλέξετε δε διπλές καταστάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή που θα καταστρέψουν μια σχέση που αξίζει. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Αυτό ίσως είναι μια νέα αγορά που σκέπτεσαι να κάνεις καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, προβληματισμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τις παγίδες που δημιουργεί η ίδια σας η σκέψη. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική κουβέντα μαζί σας, με στόχο να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε και πως μπορεί να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωή. Αν επιθυμείτε περεταίρω εξέλιξη μαζί του, τότε συζητήστε με ειλικρίνεια, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Στα συναισθηματικά σου αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και πλησιάζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με πολύ θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι σε σχέση μια έντονη συζήτηση με το ταίρι σου θα σε κάνει να σκεφτείς τι είναι αυτό που ζητάς. Στα επαγγελματικά βρίσκεις λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Είναι ευκαιρία σήμερα να προωθήσεις νέες ιδέες και να κάνεις νέες συνεργασίες. Ασχολήσου με το σπίτι και τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ερωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Με χαρά θα γίνει δέκτη μια πρόταση που θα κάνετε ή θα σας κάνουν, η μέρα σας θα κλείσει με ερωτικό ραντεβού που θα πάρει θερμές διαστάσεις. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε τυχόν προβλήματα, θα ξεπεραστεί εμπόδιο, ηρεμεί η ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολλά ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό σου όσον αφορά τα συναισθηματικά σου, όπως αν είναι κατάλληλο το άτομο που θέλεις για σένα ή που πηγαίνει η σχέση που έχεις. Επειδή έχεις την τάση να απομονώνεσαι για να σκεφτείς καθαρά αυτά που σε προβληματίζουν θα έλεγα σήμερα να μην το κάνεις και να μην κλείσεις την πόρτα στους αγαπημένους σου. Αν προσπαθήσεις να ανοιχτείς και να εκφράσεις αυτό που νιώθεις θα εκπλαγείς από την συμπαράσταση και την κατανόηση που θα πάρεις από τους γύρω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε ειλικρινείς, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Eυαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σήμερα αποκαλυπτικές συζητήσεις καρδιάς θα ανοίξουν δεσμευτική πορεία. Λύση θα βρείτε σε ερωτικό ζήτημα που σας οδήγησε σε χωρισμό, έρχεται επανένωση και συναισθηματική σταθερότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει μια ρομαντική διάθεση σήμερα, καθώς όμως σε κάνει και να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως να μην είναι όλα ροζ και μια δεύτερη γνώμη θα σε βοηθήσει. Καλό θα είναι να κάνεις διάλογο με φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε και να αποφύγεις τις συγκρούσεις, καθώς έχεις την τάση σήμερα να πηγαίνεις κόντρα σε όλους χωρίς να υπάρχει λόγος. Μη δώσεις τροφή για σχόλια στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και προσπάθησε να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται. Φρόντισε την υγεία σου και τη διατροφή σου και μην κάνεις υπερβολές σε καταχρήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας δώσουν νέο άνοιγμα για οριστικές ίσως και δεσμευτικές αποφάσεις.  Εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την πορεία των εξελίξεων. Για τους ερωτικά μόνους ή από καιρό χωρισμένους, στροφή θα κάνει η καρδιά σας, το έναυσμα θα δοθεί από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο. Καταφθάνει γνωριμία που θα σας ανανεώσει, εισχωρείτε στη ζωή σας καινούργιο ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα νιώσεις ότι οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε πνίγουν και σκέφτεσαι αν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από τους άλλους και να κάτσεις να σκεφτείς πως θα βάλεις όλες σου τις δουλειές σε μια σειρά. Μην ξεσπάς σε ανθρώπους που σε αγαπούν και θέλουν να είναι κοντά σου γιατί μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση. Ο έρωτας είναι το βασικό θέμα που σε απασχολεί αυτήν τη περίοδο. Μην ζυγίζεις τόσο τα πράγματα, γιατί αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ειλικρινείς και δημιουργικοί θα είναι οι διάλογοι με το ταίρι σας. Εσείς οι άνευ σχέσης ίσως να λάβετε ένα είδος μικρής ερωτικής εξομολόγησης, αν ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε πολύ σύντομα θα περάσετε σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές που τελικά θα σας βγουν σε καλό. Για τους απογοητευμένους, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση, ανοίγεται προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα τη μια στιγμή θα νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα και την άλλη ότι πιέζεσαι συναισθηματικά οπότε η διάθεση σου θα αλλάζει. H αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις. Πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου σήμερα μπορεί να είναι απότομη στους αγαπημένους σου και να πληγώσεις ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Επαγγελματικά σκέφτεσαι διάφορα πράγματα που θέλεις να αλλάξεις. Μια ιδέα που προκύπτει σε γεμίζει ενθουσιασμό και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να μπλεχτεί κάπως η φαντασία σας με την πραγματικότητα, ωστόσο η αστρολογική όψη της ημέρας θα επαναφέρει τον ορθολογισμό στον τρόπο σκέψη σας. Θα σας βοηθήσει να νικήσετε τον αρνητισμό, δεν θα γίνετε θύμα ψευδαίσθησης ή παραίσθησης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε φιλικές προτάσεις εξόδων, η μέρα θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη, η παρουσία του θα σας προκαλέσει ευχάριστη αναστάτωση.