Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρoπολεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

504

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, θα λειτουργήσει και τη φετινή σχολική χρονιά (2023–2024) Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

‘Ετσι λοιπόν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και φέτος, αντλώντας ταυτόχρονα δύναμη από τα αποτελέσματα των μαθητών της περσινής Γ΄Λυκείου που πέτυχαν την εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας αλλά και από την εν γένει μεγάλη αύξηση των επιδόσεων των μαθητών όλων των τάξεων που παρακολούθησαν τα μαθήματά του.

Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής που πραγματοποιείται με την ευλογία και πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου είναι η κάλυψη των  εκπαιδευτικών αναγκών  των μαθητών της Πιερίας, ώστε να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου  και θα γίνονται στην Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως (οδός: Εθνικής Αντιστάσεως 31, Κατερίνη), κατά τις ώρες 11 -12 το πρωί, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η λειτουργία όλων των τμημάτων του Φροντιστηρίου στηρίζεται στην ανιδιοτελή διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών και θα τηρούνται   σχολαστικά  όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6973639250 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]