Με ηγέτη τον Πέτρο Κιάφα, μια ακόμη εξάδα υποψηφίων από την Κονταριώτισσα, δίνουν το σύνθημα «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» και νίκης!

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

700

Με ηγέτη τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, μια ομάδα υποψηφίων της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» στέλνουν μηνύματα νίκης, ενόψει της εκλογικής μάχης του Οκτωβρίου στον Δ.Δίου-Ολύμπου.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει μια ομάδα εκ των υποψηφίων Συμβούλων του από την Κονταριώτισσα, ως εξής:

* Νικόλαος Ευαγγελόπουλος

* Καραγεωργάκη – Πατσαλή Ελένη

* Καραμήτσιος Αθανάσιος

* Κοκκινίδης Ανέστης

* Μπαρμπαγεωργοπούλου – Παπαγιαννούλη Ιφιγένεια

* Τουλίκας Θωμάς

Ο Νίκος Ευαγγελόπουλος, ιδιωτικός υπάλληλος, είναι γνωστός για την αγάπη του στον αθλητισμό. Κατέρχεται για πρώτη φορά στα Αυτοδιοικητικά κοινά και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Η Λιάνα (Ελένη) Καραγεωργάκη – Πατσαλή εργάζεται σε δομές υγείας από το 2002 ενώ από το 2012 εργάζεται ως Επόπτρια Δημόσιας Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου διετέλεσε και υπεύθυνη Γραφείου Επιστασίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στη διοίκηση μονάδων υγείας από το ΕΑΠ και έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις σε πληθώρα σεμιναρίων του χώρου υγείας.

Από το 2006 δραστηριοποιείται στον Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας και τώρα αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ως Αντιπρόεδρος.

Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Ο Θανάσης Καραμήτσιος είναι αγρότης στο επάγγελμα, κατέρχεται για πρώτη φορά στα Αυτοδιοικητικά κοινά και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Ανέστης Κοκκινίδης είναι Δάσκαλος Μ. Α. Geography Education, UCL. Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Η Ιφιγένεια Μπαρμπαγεωργοπούλου – Παπαγιανούλη είναι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης, είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Πρόκειται για μία νέα γυναίκα, ικανή, δυναμική, ευαίσθητη και αποφασισμένη να στρατευτεί στο πλευρό μας προκειμένου να αγωνιστεί για την αναβάθμιση του Δήμου μας. Θα είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος.

Ο Θωμάς Τουλίκας είναι αξιωματικός ε.α., κατέρχεται για πρώτη φορά στα Αυτοδιοικητικά κοινά και θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Έχω λοιπόν τη χαρά να καλωσορίζω στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μια ακόμη ομάδα αξίων συμπολιτών μας υποψηφίων Συμβούλων και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Και βέβαια, τα ονόματα υποψηφίων από την Κονταριώτισσα δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου