Τζόαν Κόλινς: Πιο λαμπερή από ποτέ στα 90 της χρόνια

746

Η Τζόαν Κόλινς έκανε το 1955 το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ, με συμπρωταγωνιστή τον κορυφαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη του ελληνικού θεάτρου Αλέξη Μινωτή. Έκτοτε έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους, με μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ρόλους κακιάς, όπως αυτόν της Αλέξις στην σαπουνόπερα του Άαρον Σπέλινγκ που απογείωσε και την καριέρα της.

Η διάσημη ηθοποιός παραμένει για το ευρύ κοινό η Αλέξις Κόλμπι- Κάρινγκτον, η μοχθηρή μεγιστάνας από την αμερικανική σαπουνόπερα «Δυναστεία», που τόσο αγαπήθηκε και στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’80.

Σε πρόσφατη φωτογραφία της, η 90χρονη Τζόαν Κόλινς ποζάρει με ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό πλάι στην πισίνα, στην Προβηγκία, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Σε πρόσφατη φωτογραφία της, η 90χρονη Τζόαν Κόλινς ποζάρει με ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό πλάι στην πισίνα, στην Προβηγκία.
Το γκοφρέ μαγιό στο χρώμα της σαμπάνιας αποπνέει πολυτέλεια, την οποία τονίζουν τα chunky βραχιόλια και τα διάφανα σκουλαρίκια της. Μάλιστα, το χαρακτηριστικό 80s χτένισμά της παραπέμπει στη λάμψη παλιότερων εποχών και δίνει ένα «Dynasty» ύφος στην εμφάνισή της.