Θέατρο Μω και … σιγά τα αίματα ! (φωτο, video)

563

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Κοσμά Χατζηιωαννίδη και Κώστα Μυστακίδη απολαύσαμε την Δευτέρα το βράδυ στο θέατρο του Πάρκου Κατερίνης απο το θέατρο Μω!

Στο επίκεντρο της ιστορίας η οικογένεια των Ατρειδών και οι καυστικές ατάκες σε συνδυασμό με το τραγούδι δημιούργησαν μια ανατρεπτική παράσταση!

Μια παράσταση που συνδύαζε χορό και τραγούδι, γέλιο και κλάμα, μυστήριο και εκπλήξεις!

Ένας γνωστός μύθος, Κλυταιμνήστρα και Αγαμέμνων, μεταφέρθηκε στο σήμερα και στην καθημερινότητα τού σύγχρονου Έλληνα! Πάθη, έρωτες, δολοπλοκίες και φυσικά στο τέλος η εμφάνιση επί σκηνής του ιδίου του σκηνοθέτη Κοσμά Χατζηιωαννίδη αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη!

Οι ηθοποιοί όλοι εξαιρετικοί, άλλωστε τι μπορεί να πει κάποιος για τον Κώστα Μυστακίδη και την Τίνα Ιωαννίδου, και τα νέα παιδιά υπερταλαντουχα (έχει αρκετά ετούτη η πόλη)!

Για ακόμη μια φορά το Θέατρο Μω αποδεικνύει την αξία του. Συγχαρητήρια!

Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθεσία-σκηνική εγκατάσταση: Κώστας Μυστακίδης-Κοσμάς Χατζηιωαννίδης Ενδυματολογικές ιδέες: Τίνα Ιωαννίδου

Μουσικές ιδέες –τραγούδια: Μαρία Αλεξανδροπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου, Τάσος Αετόπουλος

[/video]

Στο πιάνο ο Βασίλης Τριανταφύλλου, στο μπαγλαμαδάκι οΤάσος Αετόπουλος Σχεδιασμός Αφίσας – Video Art: Παντελής Βατουσιάδης (Vatum)

Διανομή: Κώστας Μυστακίδης, Τίνα Ιωαννίδου, Αγγελική Γκουντρουμπή, Τάσος Αετόπουλος, Ζωή Καραγεωργίου, Μαρία Αλεξανδροπούλου, Κωνσταντίνος Δελαβερίδης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Κλέλια Γαϊτάνη και ο Κοσμάς Χατζηιωαννίδης.