Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (20/08)

7758

Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα.

Σελήνη και Αφροδίτη θα συναντηθούν μέσω μιας υποστηρικτικής όψης εξαγώνου και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες γύρω από ζητήματα που αφορούν σχέσεις, επανασυνδέσεις αλλά και τον αισθηματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Αν έχεις μία αισθηματική «εκκρεμότητα» ή αν θέλεις να διευθετηθεί ένα ζήτημα που αφορά μία σχέση από το παρελθόν, αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να το κάνεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, ίσως λυθεί μια παρεξήγηση με φιλικό σου άτομο που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν. Γενικά ευνοείται η αποκατάσταση σχέσεων. Συναισθηματικά έχεις όρεξη για φλερτ και πειράγματα και το χιούμορ σου είναι βαθύ και πνευματώδης. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται την καλή σου διάθεση, επιδιώκουν να βρίσκονται κοντά σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος με μια κατάσταση από το παρελθόν και ίσως σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα φέρει συναισθηματικό άνοιγμα στην καρδιά σας και μια ολοκαίνουργια προοπτική στην ερωτική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα όρια της καθημερινής ρουτίνας, θα εμφανιστούν καινούργια πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε σε επίπεδο ερωτικό. Θετική απάντηση που θα δώσετε σε πρόταση θα κλείσει με ευχάριστο ερωτικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη στρέφει το ενδιαφέρον σου στο χώρο του σπιτιού και σε αλλαγές που θέλεις  να κάνεις.  Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και  να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Είσαι δοτικός και με χαρούμενη διάθεση. Συναισθηματικά, νιώθεις την ανάγκη να δεθείς ακόμα περισσότερο με το σύντροφο σου, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος  αναζητάς κάτι δυνατό που θα σε κερδίσει ολοκληρωτικά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς πολύ από την τόσο ρομαντική σου διάθεση γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, μέσω συζητήσεων και αναλυτικών διαλόγων θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη, θα αναζητήσετε αποτελεσματική κατάληξη. Για εσάς τους ερωτικά μόνους δεν αποκλείεται να προκύψει ερωτικό ξάφνιασμα. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, διοχετεύστε τον ερωτισμό σας θα υπάρξει θερμό αποτέλεσμα. Δείξτε ενδιαφέρον στο ευχάριστο και καλοπροαίρετο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, οι περεταίρω επαφές σας θα δημιουργήσουν οικειότητα και αμοιβαία ερωτική έλξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη στρέφει την προσοχή σου στα ερωτικά. Θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Δεν σε ικανοποιούν τα μέτρια και τα χλιαρά. Για κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται και από την πλευρά σου σοβαρότητα και ωριμότητα. Δεν μπορείς να αναζητάς αυτόν που θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε εσένα όταν δεν είσαι διατεθειμένος  να το κάνεις εσύ ο ίδιος. Οικονομικά υπάρχουν  κάποια έκτακτα έξοδα που σε αγχώνουν. Σκέψου δραστικές λύσεις και σταμάτα τις σπατάλες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες. Σήμερα θα βγάλετε δυναμικό χαρακτήρα, θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Σε συνάντηση σας, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, θα διορθώσει λανθασμένες απόψεις, θα κλείσει αρνητικά ενδεχόμενα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει ακόμα πιο συναισθηματικό και σκεπτικό. Ζυγίζεις τις καταστάσεις και αναρωτιέσαι αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν μπορείς να δεχτείς εύκολα την άποψη των άλλων και ίσως τα νεύρα σου να είναι λιγάκι αυξημένα. Θέλεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις. Βάλε πρόγραμμα και συμβουλέψου άτομα που εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά είσαι μπερδεμένος, δεν μπορείς να δεχτείς κάποια πράγματα και προτιμάς να μην βλέπεις την αλήθεια. Μην κατεβάζεις ρολά και μην αποξενώνεσαι από τους γύρω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα μετατοπίσει την οπτική σας γωνία, τώρα θα φανείτε αισιόδοξοι δεν θα προσκληθείτε σε απαισιόδοξες εκδοχές ή θεωρίες. Ως προς το ταίρι σας θα έχετε διάθεση διαλλακτικότητας, θα εμφανιστείτε συγκρατημένοι στα λόγια σας, αν προχωρήσετε με σύνεση σε πράξεις διεκδίκησης, τότε θα λάβετε ικανοποίηση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κρατήσει απέναντι σας ιδιαιτέρως θερμή στάση. Δεν αποκλείεται να σας τηλεφωνήσει άτομο από τα παλιά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επαφές με φίλους σου υπενθυμίζουν ότι η ζωή μπορεί να γίνει πολύ όμορφη και διασκεδαστική. Υπάρχουν ευκαιρίες και για φλερτ και γνωριμίες. Προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος σε αυτά που ζητάς και να κάνεις φόκους σε ένα άτομο. Συναντάς ανθρώπους που αγαπάς και μαθαίνεις πολλά νέα. Κάνεις όνειρα για το μέλλον. Επαγγελματικά υπάρχει αρκετή δουλειά αλλά έχεις αρκετή όρεξη και αποθέματα ενέργειας. Δίνεις χρήσιμες συμβουλές σε συναδέλφους και κερδίζεις τον θαυμασμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα φανείτε δυνατοί και αισιόδοξοι. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, θα διεκδικήσετε χωρίς αναστολές. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητα σας. Η ανάγκη σας θα είναι η ερωτική σταθερότητα, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες  και  προσπαθείς να μοιράσεις  ισόποσα το χρόνο σου ανάμεσα σε δουλειές και σπίτι. Τα νεύρα σου είναι λίγο σπασμένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα βγάλεις σε αυτούς που αγαπάς. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην παραμελείς τη σωστή διατροφή. Συναισθηματικά, νιώθεις πίεση και άγχος. Ή τα πράγματα δεν πάνε όπως θες ή δεν σε ικανοποιούν πλήρως. Εγώ θα σου έλεγα να περιορίσεις λίγο τις απαιτήσεις σου από τους άλλους και να μην απαιτείς πράγματα που δεν μπορείς να δώσεις ούτε εσύ ο ίδιος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που επιθυμείτε να κυριαρχήσετε στην ερωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, θα πιάσουν τόπο. Περάστε δυναμικά σε ερωτικές διεκδικήσεις και εξομολογήσεις, δεν επρόκειτο να βγείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Νέες γνωριμίες και καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου. Υπάρχουν προοπτικές για καινούργια ανοίγματα σε όλους τους τομείς. Συναισθηματικά  σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Η μέρα σου ανεβάζει τη διάθεση και σε κάνει πιο δεκτικό απέναντι στους άλλους. Έχεις όρεξη να βοηθήσεις όποιον το έχει ανάγκη αλλά και να δώσεις τις πολύτιμες συμβουλές σου. Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που ήταν λίγο μπερδεμένες τον τελευταίο καιρό και αφορούν τα οικογενειακά σου. Προσπάθησε να μην ανακατέψεις τρίτους σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόσμενες αλλαγές θα φέρει στη ζωή και στην καρδιά σας η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Η γοητεία του δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αν βρει από εσάς πρόσφορο έδαφος τότε θα εισχωρήσει δυναμικά και ριζικά στην ερωτική σας καθημερινότητα. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας θα εξαφανιστούν κατόπιν συνάντησης με το πρώην ταίρι σας. Βραδινή ώρα θα τολμήσει να σας εξομολογηθεί αυτό που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή ημέρα απαιτεί πολύ δράση από εσένα αφού απρόοπτα εργασιακά θέματα εμφανίζονται που ζητάνε την προσοχή σου. Εσύ μην μπορώντας να κάνεις διαφορετικά  δίνεις όλη σου την ενέργεια στην επίλυσή σου. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση σήμερα για να μην κάνεις κάποιο λάθος ή για να μην χάσεις χρόνο από απόσπαση προσοχής. Νιώθεις κούραση, ψυχική και σωματική. Πρέπει να φροντίσεις τη διατροφή σου και την άσκηση σου. Η μέρα φέρνει κοινωνικότητα και επαφές με κόσμο. Προς το βραδάκι κανόνισε να συναντήσεις φίλους για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, βασική σας ανάγκη θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Οι αντιδράσεις σας μαλακώνουν, θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί χωρίς ιδιαίτερες κυκλοθυμίες, γεγονός που θα σας κάνει συνεννοήσιμους και ευχάριστους. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ελκυστική, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός καινούργιου προσώπου ιδιαιτέρως γοητευτικής εμφάνισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στα επαγγελματικά. Νέες συμφωνίες ή συνεργασίες ευνοούνται. Ακόμα είναι κατάλληλη μέρα να ολοκληρωθεί και μια επαγγελματική δουλειά που είχε μείνει στη μέση. Νιώθεις ότι έχεις περιορισμένο χρόνο για να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου. Έτσι έχεις παραμελήσει το σύντροφο σου. Σήμερα το βράδυ ασχολήσου με το σπίτι και περιποιήσου τους αγαπημένους σου. Η σημερινή αστρολογική όψη εξάλλου ευνοεί οποιαδήποτε δραστηριότητα σπιτιού. Ανανέωση του χώρου, μαγείρεμα, οικογενειακές συγκεντρώσεις. Υπάρχουν στιγμές χαλάρωσης και ευκαιρίες για διασκέδαση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν θα λείψουν οι καινούργιες ερωτικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να φλερτάρετε και να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως μπορεί να φέρει νέα εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή, δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης. Είστε στην χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν οι διαθέσεις σας, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα και τις καινούργιες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Η σημερινή αστρολογική όψη σου υπενθυμίζει ότι οι οικογενειακοί δεσμοί είναι πολύ σημαντικοί, ειδικά στα δύσκολα. Συναισθηματικά, δεν είσαι ευχαριστημένος, κάνεις αναδρομές στο παρελθόν, ζυγίζεις καταστάσεις και νιώθεις το βάρος των επιλογών σου. Η διάθεση σου προς το απογευματάκι αλλάζει, συναντάς φίλους και αγαπημένους και μοιράζεστε όμορφες στιγμές. Άνοιξε την καρδιά σου σε αυτούς που αγαπάς. Οι συμβουλές που θα πάρεις θα σε εκπλήξουν και θα σου δώσουν μια άλλη οπτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, θα έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας και δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Θα φανείτε άμεσοι και εκδηλωτικοί, ιδιαιτέρως χαρούμενη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση να είστε σίγουροι πως θα τα πάτε μια χαρά. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο από τα παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση σήμερα!!! Τα συναισθήματα διογκώνονται μέσα σου και σε κατακλύζουν. Υπάρχει πάθος άρα και λάθος. Οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές και μπορεί να σε μπλέξουν σε παρεξηγήσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι αδικήστε και θέλεις να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη όμως ο τρόπος που το κάνεις είναι λάθος. Μίλα με φίλους και ανθρώπους δικούς σου ώστε να παραμένεις ήρεμος. Στα επαγγελματικά υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις  που δεν έχεις καμία όρεξη να διευθετήσεις. Έστω και σέρνοντας πρέπει να προσπαθήσεις γιατί μπορεί να εκτεθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές πράξεις αποδέσμευσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις, θα συμβεί αναλυτική συζήτηση με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ονειροπολήσετε προσοχή στις επιθυμίες και στα σχέδια που απαιτούν ριψοκίνδυνα άλματα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε επηρεάζει θετικά ψυχολογικά και σου ανεβάζει τη διάθεση. Έτσι τις προηγούμενες μέρες δεν πετούσες και στα σύννεφα αλλά οι γύρω σου σε παρασύρουν και σε ξεσηκώνουν. Βλέπεις φίλους, κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις  και διασκεδάζεις. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς κάτι πάρα πολύ προσωπικό με αγαπημένους.  Στα επαγγελματικά υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν έχεις διευθετήσει ακόμα αλλά τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Βρίσκεις έξυπνες λύσεις να ανταπεξέλθεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, δεν θα λείψει από την πλευρά σας και η διάθεση ονειροπόλησης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε συνάντηση με πρόσωπο που οι ειλικρινείς φιλοφρονήσεις του θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Δημιουργικές θα είναι οι συναναστροφές σας, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις που θα θεμελιώσουν τη σχέση σας ή θα οδηγήσουν σε έναρξη νέας ερωτικής αρχής.