Με τον πρόεδρο της UEFA συναντάται σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης

5438

Με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ (UEFA), Αλεκσάντερ Τσεφέριν (Aleksander Čeferin) θα συναντηθεί σήμερα στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Τσέφεριν: Μετά το Μέγαρο Μαξίμου στην ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ενημέρωσε πως μετά το ραντεβού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα, Τετάρτη (16/8) στις 10:30 π.μ., ο πρόεδρος της UEFA θα μεταβεί στην ΕΠΟ για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Ο πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, όπως ήδη ανακοινώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, σε συνέχεια της επίσκεψής του στο Μέγαρο Μαξίμου θα επισκεφθεί την Τετάρτη 16/08 στις 17:00 τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο».