Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/08)

5644

Σήμερα το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα θα έχει έντονη κινητικότητα καθώς Άρης και Ουρανός θα συναντηθούν μέσω μιας αρμονικής όψης τριγώνου και θα φέρουν αρκετές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις. Αυτή η όψη θα σου δώσει την ώθηση να αδράξεις την ημέρα και να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι που θέλεις να κάνεις και όχι σε κάτι που πρέπει να κάνεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα δίνει κέφι και ενθουσιασμό να ολοκληρώσεις εργασίες που είχαν μείνει πίσω. Έχεις υπομονή και επιμονή να τα κάνεις όλα τέλεια. Σήμερα ίσως βρεθείς σε ένα δίλλημα και θα πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Συναισθηματικά νιώθεις ότι πρέπει και εκεί να αγωνιστείς  για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Δεν είσαι ικανοποιημένος από τις σχέσεις σου και  νιώθεις ότι συ φταίνε όλα . Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαμάχες και τα λόγια που δεν βγάζουν νόημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας, η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Μια ευχάριστη φιλική πρόταση θα σας βοηθήσει να βρείτε ψυχική ισορροπία και ανανέωση, για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα δίνει άλλη διάσταση στην επικοινωνία. Ευνοούνται οι συνομιλίες από το ιντερνέτ και θα υπάρχει τάση να επικοινωνείς με άτομα που είναι μακριά και έχεις καιρό να ακούσεις νέα τους. Οι γύρω σου μένουν έκπληκτοι από τη  συμπεριφορά σου και έχουν απαιτήσεις. Μην το παρακάνεις και κράτα ένα μέτρο στη συμπεριφορά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην αρμονική συνύπαρξη και στις ισορροπημένες επαφές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αναβάλετε τις πράξεις αγάπης που έχετε σκοπό να κάνετε. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η έντονη θερμότητα στις κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Ένα συγκεκριμένο άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος, βραδινή ώρα θα βρει τελικά στην αγκαλιά σας ότι ακριβώς επιζητά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή μέρα σου δίνει οργανωτική ικανότητα στον εργασιακό τομέα. Σήμερα κερδίζεις τον θαυμασμό των ανωτέρων σου αλλά και των συναδέλφων σου . Συνεργάζεσαι πολύ καλά με τους άλλους και καταφέρνεις δύσκολα έργα να τα φέρεις εις πέρας. Προσοχή στις υπερβολές .Μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και δώσε προσοχή στην διατροφή σου. Συναισθηματικά υπάρχου κάποια συννεφάκια στην ψυχολογία σου αλλά είναι εύκολο αλλάζοντας διάθεση να αλλάξουν και τα πράγματα. Όταν δείχνεις ότι είσαι δεκτικός στους άλλους τότε σε αντιμετωπίζουν και διαφορετικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα ηρεμήσει ο συναισθηματικός σας κόσμος, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ισορροπία στις πράξεις σας και στις αντιδράσεις σας, υποχωρεί ο εγωισμός στη θέση του περνά η διαλλακτικότητα. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και διαθέσιμοι στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Απρόσμενες συναντήσεις θα φέρουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ευνοούνται οι δραστηριότητες σε συλλόγους. Σήμερα ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι νέο με κάποιο φίλο.  Συναισθηματικά σημερινή μέρα δίνει τέλος σε μια παρεξήγηση που είχε γίνει. Σήμερα είναι ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συμφιλιωθείς. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής  με τους άλλους  και εξήγησε με ήρεμο τρόπο αυτά που εσύ σκέφτεσαι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να περιορίσετε τον ψυχρό ρεαλισμό, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι, ονειροπόλοι, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ήρεμοι, διαλλακτικοί, οικειοθελώς θα οριοθετήσετε το πείσμα σας καθώς και την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανοίγεται δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής, η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα έχει ευχάριστη πορεία και θερμή κατάληξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τον εαυτό σου. Μια περιποίηση ομορφιάς ή μια γενική καθαριότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συνάντησε φίλους και απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής. Συναισθηματικά υπάρχει κινητικότητα. Ίσως έχεις  μια πρόταση για κάποιο ραντεβού η ίσως  κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα δώσετε περισσότερη σημασία στα συναισθηματικά σας θέματα, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, θα περάσετε θερμές ερωτικές στιγμές. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, έντονη η διαίσθηση σας, ό,τι υποψιαστείτε ή υποθέσετε θα βγει σωστό. Με πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα σχέση μεταξύ σας θα προκαλέσετε συζητήσεις συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Θερμή ανταπόκριση θα λάβετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα σου δίνει ενθουσιασμό και γεμίζει με πολλά ενδιαφέροντα τη μέρα σου. Πολλές συζητήσεις και  συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό αλλά και με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα μάθεις νέα και ευχάριστες ειδήσεις. Συναισθηματικά, υπάρχει ένα δίλλημα που σε βασανίζει. Πρέπει να κάτσεις ώριμα  και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να σταματήσεις να ταλαιπωρείς τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου. Η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε απρόοπτες συμπεριφορές που θα φέρουν τους άλλους σε δύσκολη θέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε εξωστρεφείς, προσιτοί και συζητήσιμοι. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε την στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού, σας φανερώνω πως θα έχει βλέψεις για σταθερή σχέση και όχι για εφήμερες ερωτικές περιπέτειες. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις με ενδεχόμενο μακροχρόνιου δεσμού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τη σημερινή ημέρα θα έχεις υπομονή και επιμονή σε ότι κιαν καταπιαστείς. Υπάρχου θέματα σπιτιού που πρέπει να οργανώσεις ώστε να σου φύγει  περιττό άγχος. Οικογενειακά θέματα έχουν σήμερα την προσοχή σου. Μην μπεις σε διαδικασία αντίλογου και πρόσφερε τη βοήθεια σου όπου χρειαστεί. Συναισθηματικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα πιο πολύ στη διάθεσή σου. Καλό θα είναι πρώτα να αποφασίσεις τι θέλεις και μετά να μπεις σε διαδικασία να το ανακοινώσεις στους άλλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί και δεχτικοί, προσοχή στις ανεξέλεγκτες ονειροπολήσεις. Έρχεται τυχερό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η γνωριμία σας με καινούργιο πρόσωπο θα έχει ευχάριστες συνέπειες θα δημιουργηθούν μεταξύ σας δυνατοί δεσμοί αγάπης. Με πρόσωπο από τα παλιά θα υπάρξει συμφιλίωση, ένα συμβάν θα λύσει τις διαφορές σας. Σε περίπτωση που στοχεύετε στην επανασύνδεση, κινηθείτε αποφασιστικά θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας εκπλήξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα  θα έχεις  αστείρευτη δύναμη και θέληση. Ένα θέμα που σε είχε ρίξει ψυχολογικά τις προηγούμενες ημέρες, λύνεται μέσα από δική σου δράση. Όσον αφορά τους γύρω σου είναι κοντά σου και προσπαθούν να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Πολλές συζητήσεις και επαφές με άτομα που είναι στο εξωτερικό ή έχεις να μιλήσεις καιρό. Συναισθηματικά αν δεν υπάρχει κάτι νέο να σε συναρπάζει αυτήν την περίοδο, σου δημιουργεί η έλλειψη κενό. Μην απογοητεύεσαι γιατί  κλείνεσαι στον εαυτό σου και αφήνεις απέξω τους άλλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να ονειροπολήσετε. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της αγάπης περνάτε σε πιο δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, διοχετεύστε την ερωτική σας αύρα θα σας βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα έχεις διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι και με θέματα που έχουν να κάνουν με οργάνωση και προγραμματισμό. Ίσως παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο ή  επικοινωνήσεις μέσω διαδικτύου με φίλους. Συναισθηματικά έχεις βρει γαλήνη σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο. Είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνος βλέπεις αισιόδοξο το ερωτικό σου μέλλον. Έχεις διάθεση για διασκέδαση και γνωριμίες και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής. Μικρές εκπλήξεις σε περιμένουν που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τερματίζουν ψυχοφθόρες εκκρεμότητες, με δικές σας κινήσεις απαλλάσσεστε από στενάχωρες ή στάσιμες καταστάσεις, τώρα θα αναζητήσετε ποικιλία και νέα ενδεχόμενα. Έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής αλλαγής. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξουν παγίδες ούτε απογοητεύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα σε έλκει το νέο και το ασυνήθιστο Ίσως ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Νιώθεις την ανάγκη ότι θέλεις να βελτιώσεις τα πάντα στη ζωή σου και προχωρείς σε δράση. Κάνεις σχέδια και προγραμματίζεις  τις δουλειές σου. Έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι για συμβουλές .Όσον αφορά τα συναισθηματικά σου είναι ανάμικτα αυτά που νιώθεις. Η διάθεση σου έχει σκαμπανεβάσματα  με αποτέλεσμα να επηρεάζει και την ψυχολογία των γύρω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αναζητήσετε ηρεμία, χαλαρότητα και συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θα προσκολληθείτε στο ερωτικό σας ταίρι. Εσείς που είστε σε ερωτική αναζήτηση η γοητεία σας θα βρει τρόπο να δημιουργήσει κλίμα αναστάτωσης. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας προκαλέσει απρόσμενα ερωτικά χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πολλές συζητήσεις και συναντήσεις θα έχεις τη σημερινή ημέρα με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Σήμερα θα πρέπει να σχεδιάσεις κάτι  μακροχρόνιο. Ίσως ένα ταξίδι ή μια νέα συνεργασία που χρειάζεται συντονισμό. Στα αισθηματικά η διάθεση σου είναι αυξημένη και υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και κερδίζεις το ενδιαφέρον. Μια απροσδόκητη συνάντηση σήμερα θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να δεις ένα πρόσωπο που γνωρίζεις με διαφορετικό μάτι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστείτε απελευθερωμένοι και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να θέλετε να αποδράσετε από οτιδήποτε ανιαρό σας πνίγει ή σας δημιουργεί μονοτονία. Συμπονετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ευαισθησία θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας, αισθησιακή θα είναι η ερωτική σας στάση. Σήμερα ενδέχεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίσετε, ήδη υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα έχεις πολλές μετακινήσεις καθώς και συζητήσεις. Θα περικλείεσαι συνέχεια από κόσμο και θα κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως χρειαστούν τη βοήθειά σου. Μην αρνηθείς. Προσοχή χρειάζεται στα αισθηματικά, μην μπλέξεις σε συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου. Η μέρα σου δίνει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Τη μια στιγμή έχεις έντονα συναισθήματα συμπόνιας για τους άλλους και την άλλη κλείνεσαι στον εαυτό σου νοσταλγώντας το παρελθόν. Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, δεν αποκλείεται να πέσετε σε έντονες ονειροπολήσεις, η φαντασία σας και η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Σήμερα αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, είναι  να  υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο στις επαφές σας, θα θελήσετε σταθερή ερωτική σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, αφεθείτε στις ευχάριστες παρέες που θα προκύψουν και μείνετε σε στάση ετοιμότητας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.