Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/08)

6047

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύοντας πως η ήμερα θα δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς, να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες αλλά και να βρεις τρόπους να διασκεδάσεις. Η επαφή με τα παραπάνω θα αποκτήσει βαρύνουσα σημασία σήμερα, καθώς η νέα θέση της Σελήνης καταδεικνύει πως χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο σε «πηγές» χαράς και αισιοδοξίας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Απολαύστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τις μικρές χαρές της ζωής, αγαπητοί Κριοί, διοχετεύοντας το δυναμισμό και την ενέργειά σας στα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Αναζωογονηθείτε εσωτερικά και εμφανισιακά, φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας, για να θέλξετε μια τρυφερή, νέα γνωριμία που τριγυρίζει τους αδέσμευτους φίλους, οι δε ζευγαρωμένοι, εγκαταλείψτε τη ζήλεια και την υπερβολή στο δεσμό σας, υιοθετώντας ένα ήρεμο και γαλήνιο προφίλ προς τον ερωτικό σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ξεθολώσει τη σκέψη σας, θα ηρεμήσετε, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να είστε σε θέση να αποφύγετε τις λανθασμένες ερωτικές κινήσεις. Ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει στη σχέση σας, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προβεί σε ερωτικές εξομολογήσεις που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι μια ιδανική μέρα η σημερινή, φίλοι Ταύροι, για να συναντήσετε πρόσωπα που επηρεάζουν τη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις και να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, που οργανώνετε εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή αστρολογική όψη, σας παροτρύνει να προβάλετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας που αφορούν τη συναισθηματική σας καθημερινότητα και τη σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, με σοβαρότητα, σταθερότητα και ορθολογιστικό προσανατολισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ερωτικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ερωτικές σας βλέψεις, καταφθάνουν στιγμές έντονης ερωτικής έλξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μη σκύβετε το κεφάλι στις ασήμαντες διαφωνίες και τον ανταγωνισμό που επικρατούν στη σχέση σας, ξεδιπλώστε το επικοινωνιακό ταλέντο, την ευγλωττία και τους ευγενικούς σας τρόπους σήμερα, για να πείσετε τους γύρω σας, πως έχετε ξεκάθαρες και ειλικρινείς προθέσεις για το μέλλον, πως δεν παίζετε με τα άδολα συναισθήματα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ερωτικούς ανταγωνισμούς και ανούσιους καβγάδες. Σήμερα ο εγωισμός σας θα είναι συνειδητά περιορισμένος και η ηρεμία στην συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης ερωτικής εξομολόγησης, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα ακούσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εναρμονίστε τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, με τα θέλω και τις επιδιώξεις των αγαπημένων σας φίλων και της οικογένειας, πολύ δε περισσότερο με τις συναισθηματικές φιλοδοξίες του ανθρώπου που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη σάς χαρίζει τη δυνατότητα να επιλέξετε τις δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους και ευχάριστους, αγκαλιάστε το δεσμό σας με ζεστασιά και φροντίδα, ξεχάστε τις ίντριγκες και τις αψιμαχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να φανερώσετε και να εκδηλωθείτε, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα πιάσει τόπο. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να αιφνιδιάσετε περνώντας σε απρόσμενες αποκαλύψεις, προμηνύεται έναρξη σχέσης. Πρόσωπο που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως φιλικό, θα τολμήσει να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Συναισθηματικά πυροτεχνήματα φλογίζουν και δυναμιτίζουν τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Λέοντες, σας φέρνουν πολύ κοντά στα προσφιλή σας άτομα, σε μια καινούρια, ζεστή γνωριμία για όσους δεν έχουν βρει ακόμα την ιδανική σχέση, οι δε ζευγαρωμένοι φίλοι καλό θα είναι να απαγκιστρωθείτε από τις σκέψεις και τις σκοτούρες της δουλειάς, κάνοντας έναν κοντινό περίπατο με το ταίρι σας, που πιθανόν επιβάλλεται, για να εξευμενίσετε εκρήξεις και εντάσεις των προηγούμενων ημερών από τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας φέρει προοπτική για νέο ερωτικό ξεκίνημα, τώρα όλα θα στηριχτούν στις βλέψεις και στις αποφάσεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές ερωτικές βλέψεις για εσάς, ο έλεγχος της πορεία σας θα περάσει στα δικά σας χέρια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα βρείτε ισορροπία και συναισθηματική αρμονία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην χάνεστε σήμερα, φίλοι Παρθένοι, στην απαισιοδοξία και την απογοήτευση, αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, αν σας αγγαρέψουν φίλοι ή άτομα της οικογένειας να βοηθήσετε σε πρακτικά ζητήματα, γιατί χρειάζεται να δείξετε υπομονετική και συναινετική στάση στα θέλω και τις επιθυμίες των γύρω σας. Οι ιδέες και τα πιστεύω σας γίνονται αποδεκτά από τον άνθρωπο που αγαπάτε, δώστε απλόχερα τρυφερότητα και ζεστασιά στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονος συναισθηματισμός θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας, ερωτική θα είναι η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να ανεβάσει την ψυχολογία σας, θα τονώσει τα αισθήματά σας. Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτό σας, κατευθυνθείτε προς τα εκεί που γέρνει η καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όμορφη μέρα ξεκινά, αγαπητοί Ζυγοί, γεμάτη ζωντάνια και ευχάριστες συναναστροφές σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, που ανοίγουν ορίζοντες στην ευτυχία και τη χαρά με τους αγαπημένους σας φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν εκμεταλλευτείτε τις αστρολογικές όψεις της ημέρας έξυπνα και επικοινωνιακά, μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική, τρυφερή και ζεστή ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η λύση που θα προτείνετε σχετικά με μια ερωτική σας υπόθεση, θα τερματίσει τις εντάσεις, θα ανοίξει δίοδο για σταθερό ερωτικό μέλλον. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας, ένα γεγονός, ίσως μια εξομολόγηση, θα σας κάνει να δείτε το ερωτικό σας ταίρι με μια κάπως πιο δεσμευτική διάθεση. Για τους χωρισμένους που αναμένουν επανασύνδεση θα εμφανιστεί το κατάλληλο συμβάν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αφιερώστε την ημέρα σας, φίλοι Σκορπιοί, στους πολύ δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, για να ανακουφιστείτε και να ευχαριστηθείτε με σπιτικές και οικείες απολαύσεις, με τη φροντίδα και την τρυφερότητα των γύρω σας, δίχως να σας απασχολούν οι ευθύνες της δουλειάς και των κοινωνικών υποχρεώσεων. Οι θετικές όψεις της ημέρας σάς παροτρύνουν να αψηφήσετε τις όποιες μικροδιαφορές σάς χωρίζουν από το ταίρι σας, δημιουργώντας ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στις διαθέσεις σας, τολμηρές πράξεις θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες, θα σημειωθούν γεγονότα έντονων ερωτικών αλλαγών. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας με δυνατές προδιαγραφές, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή με ολοκαίνουργιο ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Διασκέδαση, ψυχαγωγία και ξεγνοιασιά είναι τα συναισθήματα που συνοδεύουν την σημερινή μέρα, αγαπητοί Τοξότες, ενώ όσο περνούν οι ώρες, ο ενθουσιασμός και η χαρά έρχονται να προστεθούν σε μια φιλική ή τρυφερή συνάντηση με μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους φίλους. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζατε τη δυσαρέσκεια του ερωτικού σας συντρόφου, η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανόν να ζεστάνει την ατμόσφαιρα και να δημιουργηθούν συνθήκες πηγαίας και ειλικρινούς εξομολόγησης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και θετικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε με μια παλιά σας αγάπη, απελευθερώστε τον αυθορμητισμό σας, μην φοβηθείτε να δείξετε με σαφήνεια αυτό που σκέπτεστε ή επιθυμείτε. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο ερωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Χαλαρώστε ευχάριστα και ασχοληθείτε με δημιουργικές καταστάσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, με όλα εκείνα τα μικρά αλλά και σημαντικά που σας γεμίζουν χαρά και σας βοηθούν να ξεχάσετε έστω για λίγο τις επαγγελματικές έγνοιες και τα προβλήματα της δουλειάς. Γίνετε περισσότερο οικείοι και πρόσχαροι με τα αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας, μη μουτρώνετε με το παραμικρό ατόπημα, δείξτε περισσότερη ανεκτικότητα και υπομονή για το καλό του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οικεία και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στην θετική πλευρά των προσώπων και των καταστάσεων. Ετοιμαστείτε καταφθάνουν απρόβλεπτα ερωτικά ενδεχόμενα θετικής κατάληξης, μια συνάντηση θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα ερωτική κατεύθυνση παρά το ότι το πρόσωπο που θα συνομιλήστε ενδεχομένως να είναι παλιό και όχι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επιτέλους, αγαπητοί Υδροχόοι, ύστερα από πολύ καιρό μπορείτε σήμερα να αισθανθείτε εσωτερική πληρότητα και απόλυτη ηρεμία. Αποκτάτε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για όσα έχετε πετύχει έως τώρα, είτε γιατί απελευθερώνεστε από τις καταπιεστικές και επίπονες καταστάσεις που σας επιβάρυναν αρκετά. Χαλαρώστε και γαληνέψτε στην τρυφερή αγκαλιά του συντρόφου σας, πάρτε πρωτοβουλία για να βγει η σχέση σας από την πλήξη και την στασιμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βάλετε τάξη στην ερωτική σας ζωή, να οργανωθείτε και να αναλάβετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα ερωτικά ζητήματα με αίσια κατάληξη. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικά μυαλά, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Πολύ γρήγορα θα ‘ρθείτε σε συνεννόηση ίσως και σε νέα ερωτική αρχή.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μια βόλτα με έναν αγαπημένο φίλο ή με τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα, φίλοι Ιχθύες, να είσαστε βέβαιοι πως θα σας χαλαρώσει και θα σας προετοιμάσει δυναμικά, σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε επωμιστεί. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, σας προτείνουν να εξωτερικεύσετε τα προτερήματα και τις ικανότητές σας, αποδεικνύοντας έτσι την γενναιότητα της ψυχής σας σε όσους έχουν την ανάγκη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ξεκαθάρισμα, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Η θερμή και προσιτή σας στάση θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού. Με το πρόσωπο που ήδη διατηρείτε ερωτική σχέση θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη την μελλοντική σας πορεία.