5 ιδέες για θεματική βάπτιση αγοριού το φθινόπωρο

911

Το φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική εποχή για βάπτιση, μιας και δεν κάνει πολλή ζέστη και το μυστήριο μπορεί πολύ άνετα να γίνει το πρωί ή το μεσημέρι. Μήπως, όμως, νιώθετε ότι δεν έχετε πολλές επιλογές για θεματική βάπτιση αγοριού; Σίγουρα, τα navy και θαλασσινά θέματα, όπως το καραβάκι, η άγκυρα, ο καπετάνιος και τα ψαράκια, που βλέπουμε συχνά στον στολισμό και τις μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού δεν ταιριάζουν, όμως υπάρχουν δεκάδες άλλες υπέροχες ιδέες.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο γλυκές και πρωτότυπες επιλογές για θεματική βάπτιση αγοριού από το site Mpomponieres 24 που μας αρέσει πολύ και μας δίνει πάντα ξεχωριστές ιδέες για μια τόσο σημαντική μέρα.

Λιονταράκι

Τα περισσότερα αγοράκια αγαπούν τα λιονταράκια. Αν και το δικό σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία και έχει ήδη ένα αγαπημένο λούτρινο λιοντάρι, τότε γιατί να μην αποτυπώσετε αυτή την αγάπη και στη βάφτισή του;

Το θέμα αυτό συνδυάζεται όμορφα με χρώματα και στοιχεία της φύσης, οπότε στη διακόσμηση, τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες θα κυριαρχεί το πράσινο της ζούγκλας!

Panda

Τα αρκουδάκια είναι ένα ακόμη ζωάκι που αγαπούν όλα τα παιδάκια, αλλά ειδικά το panda είναι το κάτι άλλο, αφού μας γεμίζει τρυφερότητα και μόνο που το βλέπουμε!

Μάλιστα, το γλυκό ασπρόμαυρο panda ταιριάζει και με το γαλάζιο, οπότε μπορείτε στις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια να προσθέσετε μια γαλάζια κορδέλα, αν θέλετε χρώμα. Το ίδιο ισχύει και για τον στολισμό της εκκλησίας και τα γλυκάκια που θα προσφέρετε. Για παράδειγμα, στο candy bar μπορείτε να έχετε ένα μεγάλο μπαλόνι σε σχήμα panda και γλυκά σε λευκό και γαλάζιο χρώμα.

Συννεφάκι

Το συννεφάκι είναι ένα πολύ τρυφερό θέμα για βάπτιση αγοριού και φυσικά ταιριάζει απόλυτα στο φθινόπωρο. Το μοτίβο του γαλάζιου μαζί με λευκό θα έχει και εδώ την τιμητική του. Ένα γελαστό άσπρο συννεφάκι θα τραβήξει τα βλέμματα στο γαλάζιο προσκλητήριο και θα ολοκληρώσει τη διακόσμηση με ένα μεγάλο μπαλόνι στην είσοδο της εκκλησίας.

Στις μπομπονιέρες μπορείτε να επιλέξετε κάτι απλό με αυτή την ιδέα, όπως ένα γαλάζιο πουγκί με συννεφάκι σε πλεξιγκλάς ή ξύλο.

Αερόστατο

Μπορεί το καραβάκι να μην είναι ένα θέμα που θα ταιριάξει σε θεματική βάπτιση αγοριού το φθινόπωρο, όμως μπορείτε να επιλέξετε κάτι εξίσου ρομαντικό και αέρινο, όπως το αερόστατο.

Το καλό που έχει αυτό το μοτίβο είναι ότι μπορείτε να το πλαισιώσετε με διάφορα χρώματα, από τα κλασικά γαλάζιο και λευκό, μέχρι πιο ξεχωριστά, όπως πορτοκαλί, κόκκινο ή κίτρινο.

Ποδήλατο

Το ποδήλατο είναι μια πρωτότυπη ιδέα για θεματική βάπτιση αγοριού με όχημα, γιατί ξεφεύγει από το συνηθισμένο αυτοκινητάκι που βλέπουμε πολύ συχνά στις βαφτίσεις αγοριών. Παράλληλα, έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θέμα και για μεγαλύτερα αγόρια ή ακόμα και σε γαμοβάφτιση.

Ακριβώς επειδή είναι διαχρονικό, μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά που θα σας μείνουν και θα στολίζουν το παιδικό και αργότερα το εφηβικό δωμάτιο. Για παράδειγμα, το προσκλητήριο και η μπομπονιέρα μπορούν να είναι καδράκια ή κεράκια με τυπωμένο το σχέδιο του ποδήλατου.

Για την περίπτωση του γάμου και βάπτισης μαζί, μια όμορφη ιδέα είναι να υπάρχουν δύο ποδήλατα, ένα μεγάλο και ένα μικρό, όπου στο πρώτο θα απεικονίζεται ένα ζευγάρι και στο μικρό ένα αγοράκι.