Λάρισα: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 53χρονου για τον ξυλοδαρμό της αστυνομικού – Τι ισχυρίστηκε

9051

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 53χρονου, που ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση. 

Κατά την απολογία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δήλωσε «μετανιωμένος».

Πλέον, αναμένεται η απόφαση της ανακρίτριας για τον επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία κατά της 43χρονης συζύγου του.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, λίγο πριν από την ανάκρισή του, ο 53χρονος δέχθηκε λεκτική επίθεση από πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας. Του απηύθυνε, μάλιστα, συγκεκριμένο ερώτημα χωρίς να λάβει κάποια απάντηση από τον επιχειρηματία, ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Ο Κούγιας ανέλαβε τον 53χρονο

Σημειώνεται ότι την υπεράσπιση του 53χρονου ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για «αδικαιολόγητη σπουδή» να απολογηθεί σήμερα ο κατηγορούμενος, ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρίσταται λόγω άλλης υπόθεσης, διατυπώνοντας ερωτήματα για την υπόθεση. Μάλιστα, μίλησε για «μεροληπτική διαδικασία» σε βάρος του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη αστυνομικός δίνει μάχη για να επουλώσει τα τραύματά της, ενώ νοσηλεύεται, μεταξύ άλλων, με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά, στη μύτη, στη γνάθο, στη στοματική χώρα και την κοιλιά.

Πλέον η αξιωματικός, «δεν είναι σε καταστολή αλλά έχει υπερβολικό πόνο. Τα μάτια της τώρα παίρνουν και ανοίγουν. Αν η κατάσταση της πάει όπως τώρα, από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα σωληνάκια» ανέφερε ο αδερφός της στο Open.

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με το Μega, o άνδρας υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ ισχυρίστηκε ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή και την επίθεση σε βάρος της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας επί μία ώρα κι ένα τέταρτο ξυλοκοπούσε την 43χρονη αξιωματικό της Αστυνομίας, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15. Οι Αρχές επενέβησαν μετά από ειδοποίηση γειτόνισσας.

Οι απειλές και η βίαιη συμπεριφορά του 53χρονου είχαν οδηγήσει την αστυνομικό στην απόφαση να χωρίσουν, όπως έγινε γνωστό από τη μητέρα της. Μάλιστα, βρίσκονταν ήδη σε διάσταση όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά – Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»

Το μαρτύριο που έζησε στα χέρια του συζύγου της περιέγραψε η αστυνόμος στη Λάρισα. «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», είπε η 43χρονη αξιωματικός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η απόφαση της γυναίκας να χωρίσει τον επιχειρηματία, επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν άντεχε άλλο όσα περνούσε μαζί του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον άγρια κακοποίησή της.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου»δήλωσε η γυναίκα.