Mubadala Citi Open: Ισοπεδωτική Σάκκαρη στην 4άδα της Ουάσινγκτον (highlightsX2)

Η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε πολύ καλό τένις και ισοπέδωσε τη Madison Keys με 2-0 σετ, για να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Mubadala Citi Open στην Ουάσινγκτον.

402

Στον 6ο της ημιτελικό στη σεζόν προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κέρδισε και δεύτερο αγώνα σήμερα στην Ουάσινγκτον, για να μπει στην τελική 4άδα του Mubadala Citi Open.

Λίγες ώρες μετά τη straight sets νίκη της επί της Leylah Fernandez, η Σάκκαρη “καθάρισε” με 2-0 σετ και την Keys, την οποία κέρδισε με 6-3, 6-3 σε 74 μόλις λεπτά.

Αυτή ήταν η 4η νίκη της Σάκκαρη επί της Keys σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με την Ελληνίδα τενίστρια να κάνει 2 συνεχόμενα break, στο 8ο game του 1ου σετ για το 5-3 και στο 1ο του 2ου για το 1-0, που “εξουδετέρωσαν” την Αμερικανίδα.

Η Keys στο 1ο σετ δεν βρήκε καν break point, ενώ στο 2ο είχε τις ευκαιρίες της στο 2ο game, αλλά η Σάκκαρη επέστρεψε από το 15-40 και κράτησε το σερβίς της για το 1-1. Μετά απ’ αυτό δεν απειλήθηκε σε άλλο game η Ελληνίδα, που έφτασε με νέο break στην κατάκτηση του σετ στο 9ο game.

Η Σάκκαρη θα παίξει αύριο με την Jessica Pegula για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Όπως είπαμε έχει παίξει σε άλλους 5 ημιτελικούς φέτος, τους έχασε όμως και τους 5, επομένως θα προσπαθήσει να μπει στον πρώτο της φετινό τελικό.

Η Pegula, η οποία είναι η κορυφαία του ταμπλό, είχε κερδίσει νωρίτερα την Elina Svitolina με 4-6, 6-3, 6-4, κάνοντας ένα φανταστικό ματς για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.