Λάρισα: ενδοοικογενειακή βία στέλνει 43χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα

4715

Άγρια χτυπημένη νοσηλεύεται στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας η 43χρονη γυναίκα που τις πρώτες πρωινές ώρες έπεσε «θύμα» ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της.

Το συμβάν συνέβη  περίπου στις 3 το πρωί της Πέμπτης, με τον άνδρα να προκαλεί  σοβαρά  χτυπήματα  στη γυναίκα  του η οποία μεταφέρθηκε  στο εφημερεύον  νοσοκομείο ενώ αργότερα  ο ίδιος  συνελήφθη και κρατείται  μέχρι  την απολογία  του στον ανακριτή  τη Δευτέρα.

Τα χτυπήματα της έχουν επιφέρει τραύματα στο νεφρό αλλά και τη σπλήνα, ενώ πολλά σημάδια υπάρχουν και στο πρόσωπό της, αλλά και στα πλευρά της, ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον.

Αργά  το μεσημέρι της Πέμπτης, ο άνδρας  οδηγήθηκε  ενώπιον του ανακριτή αλλά ζήτησε  και έλαβε  προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η άτυχη γυναίκα είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, μητέρα δυο παιδιών που επί χρόνια, βίωνε το απόλυτο μαρτύριο από τα χέρια του κακοποιητή συζύγου της,

Ο άνδρας της,  έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, την ίδια ώρα που οι γιατροί προσπαθούν να απαλύνουν τους πόνους της 43χρονης, ενώ τα ανήλικα παιδιά του ζεύγους έχουν οδηγηθεί στη μητέρα του θύματος και δέχονται τη στήριξη ειδικών ψυχολόγων.

Η αστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Λάρισας, για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο τον εφιάλτη που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.

Ακόμη και όταν κάποιες φορές στο πρόσφατο παρελθόν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και αναγκάστηκε να προσφύγει στις αρχές, έκανε στον σύζυγο της μήνυση για απειλές με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται, να οδηγείται στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια να αφήνεται ελεύθερος καταφέρνοντας να πείσει τη γυναίκα του να μην τον εγκαταλείψει. Και τα κατάφερνε.

Την Πέμπτη, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, η κατάσταση εκτροχιάστηκε και πάλι. Ο σύζυγος επιστρέφοντας από το κατάστημα, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα αγριότητας, όρμησε στην αστυνομικό και άρχισε να τη χτυπά με μανία. «Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.