Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 9ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΡΑΝΙΩΤΩΝ !

1153

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ στην Νέα Χράνη, Κατερίνης το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ».

Ήταν μια βραδιά ιδιαίτερη, μια βραδιά ξεχωριστή που θα μείνει στην καρδιά και στο νου όλων όσων παρευρέθηκαν με όμορφα και θετικά συναισθήματα και αναμνήσεις.

Η συμμετοχή και παρουσία του κόσμου, το φιλοξενούμενο χορευτικό συγκρότημα της “ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ” Κατερίνης, οι μουσικοί μας, οι εθελοντές από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο και η αθρόα προσέλευση των κατοίκων της Νέας Χράνης ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις. Υπήρχε προσμονή, χαρά, κέφι, χαμόγελα….

Τα πρόσωπα όλων έλαμπαν. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή !

Η “καρδιά” της ΧΡΑΝΗΣ “χτύπησε” στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Είμαστε υπερήφανοι ως Χρανιώτες και χαιρόμαστε που όλοι εσείς, είστε κοντά μας, στο πλευρό μας.

Είστε η δύναμή μας!!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει, το Δ.Σ., στους χορηγούς και τους δωροθέτες της βραδιάς, των οποίων η συμβολή είναι πολύ σημαντική όπως κάθε φορά και συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία της.

Τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης καθώς και πολιτικοί του τόπου μας.

Το Δ.Σ “ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ” εκφράζει επίσης, τις ευχαριστίες του, στους προϊσταμένους του Δημ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου, στην σχολική επιτροπή του Δήμου μας καθώς και τις αντιδημαρχίες ΟΠΠΑΠ, Καθαριότητας, Τεχνικών υπηρεσιών και Πρασίνου για την άψογη συνεργασία και βοήθεια για την υλοποίηση του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ.

Η συμβολή επίσης των ηλεκτρονικών και μη ΜΜΕ και social media, είναι όπως πάντα «αθόρυβη» αλλά ουσιαστική.

Σας ευχαριστούμε και πάλι, είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε με την υπόσχεση να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο στο μέλλον.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 10ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΡΑΝΙΩΤΩΝ, Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 το επόμενο καλοκαίρι, παραμονή της Αγίας Κυριακής και επιφυλασσόμαστε για μια βραδιά με εκπλήξεις και αστείρευτο κέφι.