Μυστήριο ο θάνατος Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο

2764

Μεσήλικη γυναίκα από την Γερμανία εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία χωριού του Νοτίου Πηλίου πριν από 11 ημέρες. Αρχικά, οι αστυνομικοί είχαν αποδώσει τον θάνατό της σε παθολογικά αιτία, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ρουτίνας έβγαλε «λαβράκι».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, είχε διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην σορό της τουρίστριας, προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της. Λόγω φόρτου εργασίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας η οποία αποδίδει τον θάνατο σε ανθρωποκτονία με τραύμα διαμπερές από περίστροφο στην θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες, ενώ αρχικά είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο.

Έτσι, ένας αρχικά αιφνίδιος θάνατος μιας γυναίκας μέσης ηλικίας, πριν από 11 ημέρες, που έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα, εξελίσσεται σε μυστήριο, καθώς ο θάνατός της προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm.

Στο πλαίσιο των ερευνών, ανακρίνεται ο σύζυγός της ο οποίος την την εντόπισε νεκρή, έπειτα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της.