Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Δημήτρη Κουσκουρίδη στις Περιφερειακές Εκλογές 2023

10444
Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε με τα σωστά κριτήρια για την συνέχεια της πετυχημένης υπό τον Απόστολο Τζιτζικώστα προσπάθειας, με οδηγό την κοινή επιθυμία να δούμε τον τόπο μας να φτάνει στο ύψος που του αξίζει.
Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη να προχωρήσουμε μαζί προς το μέλλον, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του τόπου, αλλά και των κατοίκων του, για κοινωνική και οικονομική ευημερία.
Η Πιερία μας έχει περιθώριο για πολυεπίπεδη ανάπτυξη, με βασική όμως προϋπόθεση τον σεβασμό στις αξίες που μας έδωσαν οι γονείς μας, αλλά και στα όνειρα των παιδιών μας.
Η παρούσα συγκυρία είναι κρίσιμη για την επόμενη ημέρα στην Υγεία, στον Τουρισμό, στην Γεωργία, στην Εκπαίδευση, στην Ενέργεια, στην Κλιματική Αλλαγή, στις Υπηρεσίες, στην ποιοτική καθημερινότητα.
Η 25ετής επαγγελματική σταδιοδρομία μου ως Μηχανικός και η αντίστοιχη ενασχόληση μου με τα κοινά σε Πανελλήνιο επίπεδο, μου έδωσαν την γνώση, την αντίληψη και την εμπειρία να κατανοώ τα θέματα που προκύπτουν και να προτείνω έγκαιρα τις κατάλληλες λύσεις.
Πιστεύω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου μέσα από αυτό το μετερίζι αν με τιμήσετε με την ψήφο σας.
Δημήτρης Κουσκουρίδης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕΠ
Συνδυασμός ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ