Νέα μαμά εξέπληξε τους πάντες (δυσάρεστα) με το όνομα του μωρού – Χρησιμοποίησε το μισό αλφάβητο

Η οικογένειά της σοκαρίστηκε από την επιλογή, αλλά η μητέρα/influencer δεν αποδέχθηκε την κριτική

366

Η επιλογή ονόματος για ένα μωρό αποδεικνύεται, συχνά, δύσκολη υπόθεση καθώς οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική επιλογή είναι ποικίλοι. Στην περίπτωση μίας μαμάς στις ΗΠΑ, ωστόσο, το όνομα αποδεικνύεται δύσκολο τεστ για τους γύρω της – και το παιδί, μακροπρόθεσμα.

Χρήστης του Reddit μοιράστηκε το «ταπεινωτικό», όπως είπε, όνομα που επινόησε η αδελφή της για το νεογέννητο παιδί της, επισημαίνοντας πως είναι δεδομένο πως θα περάσει δύσκολα στο σχολείο.

«Η αδελφή μου δεν ήταν ποτέ κοντά στην οικογένειά μας γιατί μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει influencer και προσπαθεί να ζήσει αυτή τη ζωή» επεσήμανε η νεαρή χρήστης.

Προσπάθησε να βοηθήσει την αδελφή της με την επιλογή ονόματος, δίνοντάς της παραδοσιακά δημοφιλείς επιλογές, αλλά δεν μπορούσε και η ίδια να πιστέψει πώς ονόμασαν τελικά το παιδί.

Τελικώς, η influencer ονόμασε το παιδί Kynzlynleigha Everella. Στο άκουσα του ονόματος, η αδελφή της έμεινε έκπληκτη.

«Σταμάτησα να αναπνέω. Ήταν το μεγαλύτερο όνομα που έχω δει στη ζωή μου». Ίδια ήταν και η αντίδραση των γονιών τους. «Σοκαρίστηκαν και απογοητεύτηκαν» είπε.

«Την πήραμε τηλέφωνο και της είπαμε πως θα πειράζουν το μωρό και απλά το έκλεισε» σημείωσε, εξιστορώντας την αντίδραση της νέας μαμάς.

Και οι άλλοι χρήστες του Reddit σοκαρίστηκαν από την επιλογή, αλλά δεν έχασαν και την ευκαιρία να κάνουν πλάνα.

«Ίσως η αδελφή σου αποκοιμήθηκε πάνω στο πληκτρολόγιο όταν πληκτρολογούσε το όνομα και μετά της άρεσε πώς ακούγεται; Κανένα παιδί δεν πρέπει να χρειάζεται να γράψει το μισό αλφάβητο για να συλλαβίσει το μικρό του όνομα. Καλή τύχη!» έγραψε κάποιος.

«Έχω δουλέψει σε αρκετές τάξεις νηπιαγωγείου για να ξέρω ότι η καημένη η μικρή Kynzlywhatcha θα χύσει πολλά δάκρυα μαθαίνοντας να γράφει το όνομά της και πιθανότατα θα διαλέξει ένα παρατσούκλι πολύ γρήγορα» σχολίασε κάποιος άλλος.

Με πληροφορίες από New York Post