Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (29/07)

5705

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από  τον Τοξότη με τον Άρη στην Παρθένο. 

Η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη και θα σε ωθήσει να αναζητήσεις περισσότερες στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και ηρεμίας, όμως ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Σήμερα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δουλειές οι οποίες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα ή πιθανό να υπάρξουν κάποιες υποχρεώσεις που δεν γίνεται να περιμένουν, μιας και το τετράγωνο Σελήνης-Άρη καταδεικνύει εμπόδια σε στιγμές ανεμελιάς, τα οποία όμως θα είναι προσωρινά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις σου έχουν συσσωρεύει και σε έχουν κουράσει. Για να μπορέσεις να συνεχίσεις και να τις φέρεις σε λογαριασμό, σου είναι απαραίτητο να πάρεις μια ανάσα, να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, για να μπορέσεις να συνεχίσεις τις δραστηριότητες σου, ευχάριστες αυτήν την φορά. Η σημερινή μέρα έχει βοηθητική και υποστηρικτική επίδραση στις απόπειρες σου για να αρχίσεις νέα πράγματα που να σου ταιριάζουν και να σε γεμίζουν. Η σχέση σου με το ταίρι σου θα εμπλουτιστεί με πολύ συναίσθημα από την μεριά σου και θα σε κάνει να νοιώθεις ωραία. Όταν ασκείς αυτές τις νέες και ευχάριστες δραστηριότητες, θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον ατόμων που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τις ίδιες ασχολίες και θα κάνεις γνωριμίες που πιθανότατα θα σου χρησιμευόσουν στο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα τα πείτε και θα τα συμφωνήσετε με το ταίρι σας, ορθολογισμός θα σας διακρίνει, κλείνουν με επιτυχία τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις των τελευταίων ημερών. Η λύση που θα προτείνετε σχετικά με ζήτημα που σας δημιουργεί αμφιβολίες θα τερματίσει τις εντάσεις ή τις ζήλιες, τώρα θα βρείτε μεταξύ σας συνεννόηση, θα καταφέρετε να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον. Εσείς που είστε σε περίοδο χωρισμού αλλάζουν τα δεδομένα, θα επανασυνδεθείτε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, ένα γεγονός θα στρώσει έδαφος για εξομολογήσεις. Για τους ελεύθερους θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο και μάλιστα σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα εστιάζεσαι στα θέματα της οικογενείας τα οποία υπάρχουν και νοιώθεις ότι το βάρος για την επίλυση τους πέφτει στους ώμους σου, νοιώθεις ότι ευθύνεσαι εσύ για να βρεθούν λύσεις σχετικές με κάποιο οικείο σου πρόσωπο. Χρειάζεσαι καθαρό μυαλό και αντικειμενικότητα, ώστε να μπορέσεις να καταλήξεις στο ποιες είναι οι ενδεδειγμένες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείς αποτελεσματικά. Αυτή σου η ενασχόληση, καταναλώνει σχεδόν το σύνολο του χρόνου σου και εις βάρος του ελευθέρου σου, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά και σε κάνει να νοιώθεις την επιβάρυνση από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που φορτώθηκες. Όμως όταν τα όσα έχεις επωμιστεί τελεσφορήσουν, η ηθική ανταμοιβή που θα νοιώσεις κάνοντας αυτό που θεωρείς καθήκον σου θα σε κάνει να νοιώσεις εξαιρετικά ωραία! Ο μόνος δυσάρεστος αντίκτυπος είναι ότι οι υποχρεώσεις σου σε κρατούν μακριά από το ταίρι σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, καταφθάνει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα δημιουργώντας προοπτική για δεσμευτικές εξελίξεις. Εσείς οι ερωτευμένοι θα περάσετε τη χαλαρή σας σχέση σε στάδιο σταθερότητας, η συζήτηση που θα κάνετε και το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει θα έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν ώριμων αποφάσεων, τώρα αφήνετε στην άκρη τα πείσματα και τους ανούσιους εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματα στην ειλικρίνεια και στη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Ειλικρινής κουβέντα που θα ανοίξετε θα δημιουργήσει νέες προοπτικές, είναι πολύ πιθανόν να συγκατοικήσετε ή να περάσετε σε επισημοποίηση. Οι χωρισμένοι αλλάζετε σκεπτικό, αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στην απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σαν το ψάρι στο νερό θα νοιώθεις σήμερα που θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασκήσεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ και που εκεί δεν έχεις το ταίρι σου, την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Την ασκείς με τέτοια δεξιότητα, που οι πάντες υποκλίνονται μπροστά σου γι’ αυτό σου το έμφυτο ταλέντο. Η σημερινή μέρα σε κάνει να συγκρατηθείς και να μην είσαι αμετροεπής, να σου θυμίσει το γνωμικό ¨ ασημένια μου λαλιά, χρυσή μου βουβαμάρα¨, με αποτέλεσμα να μην ξεφεύγεις από μια μετρημένη και χαμηλών τόνων συμπεριφορά, ώστε να μένεις στο απυρόβλητο από κριτικές. Άσκησε την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, για να εξομαλύνεις ζητήματα που τυχόν έχουν προκύψει με το ταίρι σου. Με την ρέντα που έχεις στην επικοινωνία, αν δεν είσαι σε σχέση, θα κατορθώσεις εύκολα να κάνεις μια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αλλάζουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σας, τώρα θα θελήσετε να βάλετε τάξη στην προσωπική σας ζωή, να οργανωθείτε και να σταθεροποιηθείτε σε σταθερές συναισθηματικές βάσεις. Σήμερα θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις με το ταίρι σας καταφέρνοντας να κλείσετε επίμαχα ζητήματα, θέματα μελλοντικής εξέλιξης θα έχουν αίσια κατάληξη. Πρόσωπο από το παρελθόν σας θα κάνει την προσπάθεια να ανοίξει και πάλι δίοδο επικοινωνίας, το τηλεφώνημα που θα γίνει στόχο θα έχει την επανένωση, η κατάληξη θα οριστεί από τις δικές σας αποφάσεις. Η διάθεση σας θα είναι συγκαταβατική, δεν θα θελήσετε να σταθείτε στις αρνητικές στιγμές, σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία δεν θα είναι απογοητευτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτά τα οικονομικά που σε ταλαιπωρούν όχι μονό εσένα αλλά και όλον τον κόσμο, θα είναι για σένα το φλέγον ζήτημα, εις βάρος της ηρεμίας σου. Η σημερινή μέρα σου δίνει χείρα βοηθείας να επιστρατεύσεις την λογική και την επινοητικότητα σου, ώστε να επιλύσεις αυτό το πρόβλημα σου. Ο δρόμος είναι για σένα ανοιχτός σήμερα, για να συνάψεις συμφωνίες, να ενισχύσεις τις βάσεις τυχόν υπαρχόντων, γιατί σήμερα με την πειθώ που θα έχεις, εκθέτοντας τα επιχειρήματα σου αυτά μπορείς να τα κατορθώσεις. Είναι η μέρα σου, η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση πάλι, με την λογική και την σωστή κρίση, ακόμη και σε συζητήσεις με το ταίρι σου, επιλύοντας θέματα της σχέσης σου που σε απασχολούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε, καταφθάνουν αλλαγές, θα αλλάξουν τα δεδομένα, ο δεσμός που διατηρείτε παίρνει πλέον μια τελείως διαφορετική όψη πιο σοβαρή ίσως και πιο επίσημη. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, συγκαταβατικές διαθέσεις θα υπάρξουν και από εσάς και απ το πρώην ταίρι σας, τώρα θα μπει μπροστά η ωριμότητα και όχι ο εγωισμός. Για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείτε αυτή την καινούργια περίπτωση με σοβαρές βλέψεις. Εσείς που είστε σε συναισθηματικό δίλλημα ή περιμένετε κάποια ξεκάθαρη απάντηση θα καταφέρετε να ηρεμήσετε, έρχονται άμεσες προτάσεις. Καταφθάνουν ουσιαστικές συναντήσεις ευχάριστες και δημιουργικές με αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή μέρα σου ανοίγει την δυνατότητα να επιστρατεύσεις τον ορθολογισμό σου και να κάνεις μια εκτίμηση των σχέσεων σου, ώστε να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου, να αποβάλεις τους ανθρώπους που είναι τοξικοί για σένα και να συνεχίσεις να έχεις κοντά σου αυτούς που σου αξίζουν. Η λογική σου θα πρέπει να σε οδηγήσει σε σωστή εκτίμηση των ανθρώπων και να μην υπάρξουν υπερβολές και αδικίες εις βάρος τους. Το ίδιο ισχύει και για την σχέση σου την οποία πρέπει να εξετάσεις αντικειμενικά και όχι υπό το κράτος των παρορμήσεων, που έτσι κι’ αλλιώς δεν σου λειτουργούν σήμερα σωστά!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, θα μείνετε μακριά από ψυχοφθόρους ανταγωνισμούς και ανούσιους καβγάδες. Σήμερα ο εγωισμός σας θα είναι συνειδητά περιορισμένος, η ηρεμία στην συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης εξομολόγησης, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα ακούσετε. Έρχεται προοπτική για νέο ξεκίνημα, τώρα όλα θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς, ο έλεγχος της πορεία σας περνά στα δικά σας χέρια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι ρυθμοί σου σήμερα είναι χαμηλοί και γι’ αυτό είναι και η διάθεση σου πεσμένη, με συνέπεια να μοιάζεις χαμένος στις σκέψεις σου, εξ αίτιας της εμμονής σου σε θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Η λογική εκτίμηση των όσων σε απασχολούν, θα σου αποκαλύψει τα αδύνατα σημεία των αποφάσεων σου, τα σφάλματα που ενδεχομένως έχεις κάνει, σε κάθε τομέα της ζωής σου και κυρίως σε θέματα που συνδέονται με την οικογένεια σου και το ταίρι σου, προς το οποίο θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την επικριτική σου διάθεση και αυτό να την αγνοήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα οι συζητήσεις σας θα τονώσουν την ψυχολογία σας, πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που σας διακατέχει. Ευχάριστες συναντήσεις θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν συναισθηματικές αναστατώσεις. Με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας στο ραντεβού που θα έχετε θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση. Θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε. Για εσάς τους ελεύθερους την εμφάνιση τους θα κάνει πρόσωπο-έκπληξη, αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θέλεις να βρίσκεστε συνεχώς μαζί, αλλά φρόντισε να αφήνεις χρόνο και για το ταίρι σου ή να συμμετέχει και αυτό στις παρέες σας. Η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αξιολογήσεις τους υποτιθέμενους φίλους σου, να ξεχωρίσεις αυτούς που είναι πραγματικοί και να διατηρήσεις την φιλία σου μαζί τους, και απαλλαγείς από αυτούς που δεν είναι, διακόπτοντας τις φιλικές σχέσεις μαζί τους. Πρέπει να κατανοήσεις ότι στην ζωή σου υπάρχουν και φίλοι και απλώς γνωστοί και των οποίων τον ρόλο δεν είναι σκόπιμο να υπερεκτιμάς μέχρι να σου αποδείξουν ότι αξίζουν να προαχθούν σε φίλους. Αυτά τα ξεκαθαρίσματα, μπορεί κάποιες φορές να είναι δυσάρεστα αλλά αναγκαία, πες πως είναι ένα φάρμακο πικρό αλλά ωφέλιμο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ώριμες σκεπτόμενες και δημιουργικές θα είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας, σήμερα στο ταίρι σας θα φανερώσετε τα αισθήματα σας με ειλικρίνεια χωρίς εγωισμούς ή καμουφλαρίσματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περιμένει άμεση απάντηση στην ξεκάθαρη πρόταση που θα σας κάνει, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερού δεσμού. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ, θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δεν θα έχετε λόγο να αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ο εργασιακός και επαγγελματικός σου τομέας έχει για σένα σήμερα την πρωτοκαθεδρία και σε απασχολεί πολύ έντονα η εικόνα σου που στο περιβάλλον αυτό θέλεις να προβάλει άψογη. Βέβαια θα πρέπει να θυσιάσεις και κάτι από την προσωπική σου ζωή, όλα έχουν το τίμημα τους! Μήπως να προσπαθήσεις να μην είσαι των άκρων; Η σημερινή μέρα είναι βοηθητική, και δικαιούσαι να περιμένεις την αναγνώριση και την βοήθεια να ανέβεις επαγγελματικά, αλλά μονό υπό τον όρο ότι έχεις καταβάλλει προσπάθειες γι’ αυτό. Αν λοιπόν αληθινά εργάστηκες και σωστά, οι κόποι σου θα αναγνωριστούν δικαία. Να σου θυμίσω το: «ο μη εργαζόμενος, μηδέ εσθιέτω»;

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σταθερό και ήρεμο κλίμα θα θελήσετε να δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει στη σκέψη του. Τυχαία συμβάντα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν τις μεταξύ σας επαφές. Προτάσεις και εξομολογήσεις θα ανοίξουν πορεία σχέσης, τα αισθήματα που θα εκδηλωθούν θα είναι απολύτως ειλικρινά. Έρχονται συναντήσεις, τηλεφωνήματα και ριζικά αποτελέσματα που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι δρόμοι σας, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα, σου υποβάλλει την ιδέα της αποδράσεως από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της, να αλλάξεις για λίγο περιβάλλον, να απαλλαγείς από την μονοτονία και την ανία που σου προκαλεί. Μια επιμόρφωση με διαλέξεις, σεμινάρια, πιστοποιήσεις ευνοούνται σήμερα που συντρέχει η περίπτωση του να δίψας γι’ αυτά, οπότε έχεις το κίνητρο να τα συνεχίσεις. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με το ταίρι σου και κατά την διάρκεια της περιήγησης θα αναπολήσετε τις διακοπές σας και θα σχεδιάσετε και κάποια εκδρομή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Συγκαταβατική και υποχωρητική θα είναι η διάθεση σας, με το ταίρι σας δε θα υπάρξουν διαφωνίες, θερμή θα είναι η ατμόσφαιρα ιδανική για υποσχέσεις και νέες συναισθηματικές συμφωνίες. Για τους τσακωμένους λύνονται οι παρεξηγήσεις, στόχος σας θα είναι να επουλωθούν οι ψυχικές πληγές και να μη δημιουργηθούν νέες για λογούς ανούσιους ή ανώριμους. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα υπάρξει συνεννόηση, τα μεταξύ σας θερμά και ειλικρινά λόγια θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η ψυχική σου διάθεση δεν θα είναι στα καλλίτερα της σήμερα, καθώς θα έχει πολλές διακυμάνσεις και θα ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Πότε θα ηρεμείς και πότε θα εκνευρίζεσαι χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις. Την ¨νύφη¨ την πληρώνει το ταίρι σου που στρέφεις εναντίον του τον εκνευρισμό σου επικρίνοντας το άδικα και ψυχραίνονται οι σχέσεις σας. Έχεις ανοιχτά οικονομικά θέματα, που πρέπει να διευθετήσεις, νοιώθεις ανασφάλεια εξ αίτιας τους, φοβάσαι ότι εκτίθεσαι σε κινδύνους που απορρέουν από τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Η σημερινή μέρα καταπραΰνει τους φόβους και τις ανησυχίες σου, κάνοντας σε να αντιλήφθης ότι υπερβάλλεις, υπερεκτιμώντας την κατάσταση και άδικα πανικοβάλλεσαι παραβλέποντας ότι η κατάσταση είναι πολύ ευκολότερα αντιμετωπίσιμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στην καρδιά σας θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν μιλήσετε χωρίς υπεκφυγές και μισολόγα θα καταφέρετε να ανοίξετε πορεία σταθερού δεσμού. Για εσάς τους τελείως μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας ενθουσιάσει, οι συγκυρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωριστείτε μεταξύ σας σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σταθεροποιηθείτε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε, τώρα θα αντιμετωπίσετε το ταίρι σας με ωριμότητα και σοβαρές βλέψεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας εκπλήξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, είσαι από τους τυχερούς που σου μεταφέρει κάποιες από τις ιδιότητες, κάποια από τα προτερήματα που έχουν οι εκπρόσωποι του Λέοντος. Έτσι, συνδυάζεις αυτά που σου προσφέρονται, και που είναι η γενναιοδωρία, η διάθεση για βοήθεια και καλή συνεργασία με τον επαγγελματικό σου κύκλο, με τις δικές σου ιδιότητες. Αυτό επιδρά και στην σχέση σου με το ταίρι σου, με το οποίο, επειδή είσαι στην κατάλληλη καλή διάθεση, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ωφέλιμες για την σχέση μεταξύ σας. Η σημερινή μέρα σε υποστηρίζει στην προσπάθεια να αξιολογήσεις αντικειμενικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις, και να ενεργήσεις ανάλογα και όχι με γνώμονα την δημοφιλή σου. Επίσης είναι μια καλή ημέρα για να αρχίσετε νέες συνεργασίες που θα διαρκέσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει στη σχέση σας, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει την απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις που θα σας φέρουν ευχάριστες ταραχές, τα λόγια που θα ακούσετε θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι λόγια του αέρα. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, η συνάντηση θα εξελιχτεί με εκπλήξεις θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα βρείτε ισορροπία και συναισθηματική αρμονία.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα συνεχίζει να σε φέρνει μπροστά στις ανάγκες που σε πιέζουν και που πρέπει να αντιμετωπίσεις, με αποτέλεσμα να γεμίζεις άγχος. Δεν σου φτάνει μόνο αυτό, σήμερα προστίθενται και πρόσθετες που επιδεινώνουν την κατάσταση. Η μέρα θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση πιο ψύχραιμα, βάζοντας τις σκέψεις σου σε τάξη, πράγμα που είναι αναγκαίο για να τα βγάλεις πέρα. Πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δυνάμεις και το κουράγιο σου, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έρχονται, και που θα συμβάλλουν στην άνοδο σου στα μάτια των συνεργατών σου και την βελτίωση της εικόνας σου κατά πολύ. Μην παραμελήσεις όμως τελείως την σχέση σου εξ αιτίας των προσπαθειών σου στα επαγγελματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θετικές εξελίξεις θα φέρουν ευχάριστες καταστάσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί, εκδηλωτικοί θα είστε, θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή τη φορά θα αφήσετε στην άκρη τις άτοπες καχυποψίες, τα συμπεράσματα σας θα είναι λογικά και σωστά. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.