Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/07)

4210

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα θα είναι ανατρεπτική και δεν αποκλείεται να φέρει κάποια θέματα, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν να αλλάξεις το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές σου. Κάποια αναπάντεχα τηλεφωνήματα ή συζητήσεις ανήκουν στα πιθανά σενάρια στις αντίθεση Σελήνης-Ουρανού, καταδεικνύοντας πως η ήμερα θα έχει εκπλήξεις! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, απρόβλεπτες και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, θα εναντιωθείτε σε τυχόν περιορισμούς, ανεξάρτητο θα είναι το πνεύμα σας, χωρίς αναστολές οι πράξεις σας. Στα αισθηματικά σας, με γοητευτικό πρόσωπο θα γνωριστείτε, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, καταφθάνουν θερμές περιπέτειες που η τελική κατάληξη θα οριστεί από τις δικές σας πράξεις και αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα της ανιαρής ρουτίνας, θα ξεσηκωθούν οι διαθέσεις σας για αλλαγές, θα είστε σε θέση να αντιταχθείτε σε καταπιεστικές συνθήκες ή πρόσωπα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκινήσετε μια συναρπαστική και νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο, η ισχυρή σας θέληση θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα. Σήμερα εσείς θα καθοδηγήσετε τα νήματα, μια απότομη εσωτερική σας μεταστροφή θα φέρει έναρξη σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα εμφανιστείτε ψυχικά γενναιόδωροι, η στάση σας θα είναι δυναμική, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Προστατευτικοί θα είστε με τα μελή της οικογενείας σας, θα θελήσετε ισορροπία στις επαφές σας. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα σας δώσω τη συμβουλή να τολμήσετε να προσεγγίσετε, οι συνθήκες θα σας ανοίξουν δρόμο κατάκτησης και επιτυχίας. Απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα θελήσει να σας γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα είναι να μην χάσετε την ευκαιρία. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας, σε περίπτωση που αισθάνεστε πιεσμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε τα παρορμητικά ξεσπάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τρόπο υλοποίησης, δε θα αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, κάποιο άτομο θα καταφέρει να σας κάνει να το δείτε με βλέψεις ιδιαιτέρως θερμές, ίσως να διχαστείτε ανάμεσα στα παλιά και τα καινούργια. Γοητευτικό πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα σας αναστατώσει συναισθηματικά, ενδέχεται να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός. Για εσάς που αναζητάτε ποικιλία στην προσωπική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να προσέξετε τις κινήσεις σας, ίσως να μπείτε στον πειρασμό να κινηθείτε σε διπλό ταμπλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει τον φιλικό σας κύκλο. Μια συναισθηματική σας υπόθεση κλείνει με επιτυχία, καταφθάνει δίπλα σας πρόσωπο που δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα αναστατώσει τη σκέψη και την καρδιά σας, θα σας ενισχύσει με δυναμικότητα, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να βάλετε τέλος σε σχέσεις που τις θεωρείτε αποτυχημένες ή άνευ ουσίας. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αποτραβηχτείτε από το ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στην ζωή σας, ίσως να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Κάποιοι άλλοι όμως που έχετε δυνατά αισθήματα για το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια μέρα συναισθηματικά ήρεμη. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, ενδεχομένως να φανείτε κάπως αδιάφοροι ή απαθείς. Σήμερα  θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα, οι συναντήσεις σας θα είναι ανέμελες και αναζωογονητικές. Σε ξαφνική στιγμή δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η ανάγκη σας για ελευθερία και ανανέωση θα σας οδηγήσει σε προτάσεις και κινήσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε, με δική σας πρωτοβουλία θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με άτομο που θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό ή αν θα αφήσετε τις επαφές σας απλά χαλαρές. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ανέμελη αισθησιακή και αρκετά ήρεμη θα είναι η στάση σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα κάνουν την σκέψη και την καρδιά σας να εστιάσουν σε πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε πρόταση που θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα ενθουσιαστείτε. Σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε θερμά, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε πορεία νέας σχέσης, οι εξελίξεις θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ανήσυχες θα είναι οι διαθέσεις σας, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η γοητεία σας, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Ευχάριστο γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει η προσωπικότητα του.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια, και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα την έλξη του εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να θέσετε νέους στόχους, τώρα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από ανιαρές ή δυσάρεστες καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δραπετεύσετε απ κουραστικές σχέσεις και να χαράξετε νέα πορεία. Ετοιμαστείτε καταφθάνει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας, έρχεται άνοιγμα για νέες περιπέτειες, στο χέρι σας θα είναι η έκταση και η κατάληξη των επαφών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Φεύγουν τυχόν ανασφάλειες η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αναστολές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να αποδείξετε πως όταν θέλετε κάτι μπορεί να το κερδίσετε, ο δυναμισμός σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Αξιοποιήστε την εσωτερική σας δύναμη, τα γεγονότα θα σταθούν στο πλευρό σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας δεν θα λάβετε απόρριψη, εκδηλώστε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα έχετε την επιθυμία να κάνετε πράξη τις αποφάσεις σας, είτε αυτές αφορούν θέματα δέσμευσης, είτε νέας αρχής. Ισχυρή θα είναι η θέληση σας να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας. Ο δυναμισμός με τον οποίο θα κινηθείτε, θα σας φέρει πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία που θα καταφέρει να ισορροπήσει την ψυχολογία σας. Η ελκυστικότητα και η γοητεία σας θα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο, αξιοποιήσετε τα απρόσμενα συμβάντα που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Σας προτρέπω να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας θα δείξετε στο ταίρι σας, για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, ενθουσιασμό, και όρεξη για νέες διεκδικήσεις. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε για κάποιο κοινό σας ζητήματα, με δική σας πρωτοβουλία θα δοθεί άνοιγμα προσωπικών επαφών. Η απόφαση σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα σας βγει σε καλό. Δεν θα σας κρύψω πως στο πρώτο σας προσωπικό ραντεβού, θα υπάρξει κλίμα θερμό και ιδιαιτέρως αισθησιακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα υπάρξει ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων και ρήξης, για την ώρα τουλάχιστον αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ένα οικονομικό σας ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη, αν σας χρωστάνε χρήματα θα τα πάρετε έστω και σταδιακά. Στον αισθηματικό σας τομέα θα σας δοθεί δυνατότητα νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα είναι λάθος αν προσποιηθείτε αδιαφορία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό τώρα θα αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις. ανανεώνεστε και προχωρείτε με σταθερότητα. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε ανοίγεται καινούργια προοπτική, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ακουστούν. Έρχεται άνοιγμα με πρόσωπο που η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια διάρκεια, τα αισθήματα σας θα είναι ειλικρινά και αμοιβαία. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε ενδοιασμούς ή αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων, προχωρήστε ανεπηρέαστοι απ παρελθοντικές αποτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έντονη θα είναι η διάθεση σας για απόδραση από τις ανιαρές συνθήκες της καθημερινότητα σας, η σημερινή μέρα ανέμελη θα κάνει τη στάση σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει έλλειψη ενδιαφέροντος, θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τις βαριές υποχρεώσεις, μάλλον θα τα αφήσετε όλα στην άκρη. Στον αισθηματικό σας τομέα θα ζήσετε με το ταίρι σας στιγμές δυνατής έλξης και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για ραντεβού, θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα υπάρξει το ενδεχόμενο η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από τυπική να μετατραπεί ξαφνικά σε συναισθηματική. Δεν αποκλείεται να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, το αποτέλεσμα θα καταφέρει να σας εκπλήξει φέρνοντας απρόοπτες και ιδιαιτέρως θετικές ανατροπές. Με δική σας πρωτοβουλία θα στρώσετε το έδαφος για αναλυτικές συναισθηματικές συζητήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για την δημιουργία σταθερής σχέσης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για χαλάρωση, σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως βαριά η επαγγελματική σας στάση δε θα φανείτε δραστικοί. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις φιλικές αλλά και αισθηματικού ενδιαφέροντος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας ωθήσει στο να εστιάστε την προσοχή σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ενδεχομένως να πρόκειται για πρώην ταίρι σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για σας. Έρχονται συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα ανοίξουν δίοδο νέας  σχέσης. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα, μην κάνετε το λάθος και φοβηθείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα περιμένει με κρυφή ανυπομονησία τις κινήσεις σας, τολμήστε να δράσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις.