Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/07)

6042

Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Άρη στην Παρθένο.

Η Σελήνη θα προσεγγίσει τον Άρη μέσω μιας θετικής όψης και η μεταξύ τους συνάντηση θα σου δώσει το κίνητρο αλλά και την ενέργεια να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας και να τα φέρεις εις πέρας. Δώσε προσοχή στα ζητήματα που θα επιλέξεις να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, ώστε να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Νοιώθεις τον εαυτό σου ευάλωτο, χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, βρίσκεσαι μπροστά σε διλήμματα και για τα πιο απλά και τετριμμένα ζητήματα, που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα δίσταζες στιγμή να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αυτή η ξένη για σένα ψυχολογική κατάσταση σε βγάζει από τα νερά σου και οι αντιδράσεις σου έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, ιδίως προς το ταίρι σου, στο οποίο η εμφανής αμφιθυμία, η καχυποψία, η αστάθεια και οι αμφιταλαντεύσεις σου, όταν φθάνουν στα άκρα, δημιουργούν πολύ δυσάρεστα συναισθήματα. Κάτω από το πρίσμα αυτής της ανασφάλειας και αβεβαιότητος που βλέπεις πρόσωπα και πράγματα, δεν είναι συνετό εκ μέρους σου, να προχωρήσεις σε κάθε είδους ριζοσπαστικές αποφάσεις, που η υλοποίηση τους θα έχει αποτελέσματα που δεν είναι δυνατόν να ανατραπούν εύκολα και για τις οποίες είναι πολύ περισσότερο από πιθανόν να μετανιώσεις αργότερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανέμελη θα εμφανιστεί η στάση σας, θα αναζητήσετε ηρεμία και ισορροπία, έντονη θα είναι η  ανάγκη σας να ξεφύγετε απ την πίεση. Εσείς που είστε σε σχέση θα θελήσετε να ζήσετε με το ταίρι σας ευχάριστες στιγμές χωρίς έγνοιες και προβληματισμούς, η συμπεριφορά σας θα είναι συγκαταβατική και ειρηνική, θα απουσιάζουν διαθέσεις κόντρας ή κυριαρχίας. Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, φανείτε δεκτικοί και προσιτοί στα καινούργια άτομα, θα σας βγει σε καλό. Θα εμφανιστεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, ανοίγεται προοπτική για καινούργιο ξεκίνημα. Σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα δοθούν ευκαιρίες και αφορμές να επανέλθουν στην επιφάνεια και να επιλυθούν πολλά από τα κακώς κείμενα αναμεσα σας, ώστε να δώσετε εκατέρωθεν επαρκείς εξηγήσεις, να εκθέσει καθένας από σας τις θέσεις και τις απόψεις του για τα επίμαχα ζητήματα που υπήρξαν αίτιες παρεξηγήσεων. Κατά την διάρκεια της παροχής των εξηγήσεων, είναι δυνατόν, να ακουστούν και δικαιολογίες που για να γίνουν αποδεκτές, περιέχουν και ψήγματα από μικρά ψέματα, τα οποία πρέπει να φιλτράρεις, να αξιολογήσεις και να τα αντιμετωπίσεις με την δέουσα ανοχή που αρμόζει στην ρήση: αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους! Το πρόβλημα που προκύπτει είναι με το ταίρι σου, που θα το παραμελήσεις προς χάριν των φίλων σου, και που πρέπει να αναζητήσεις τρόπους να διορθώσεις την ζημιά, ευχαριστώντας το.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα θυμηθείτε, θα σκεφτείτε και θα αναθεωρήσετε σχετικά με απόψεις ή αποφάσεις, η συγκαταβατική σας διάθεση θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το αποτέλεσμα κάποιων αρνητικών καταστάσεων ή επαφών, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από ψυχοφθόρες σχέσεις. Εσάς τους απογοητευμένους θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν ψυχολογικά. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, ο θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε θα σας δώσει άνοιγμα για νέες περιπέτειες. Η θετική και απελευθερωμένη σας στάση θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη συνάντηση, έρχονται απρόοπτα και εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να εστιαστείς σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και τις ανησυχίες που σου προκαλούν σχετικά με την εξέλιξη τους και που σε βγάζουν έξω από τις συνηθισμένες διαδικασίες σου. Αυτό συσκοτίζει την κρίση σου σε ότι άφορα αποφάσεις σχετικές με τα του οίκου σου και γι’ αυτό θα προβάλλει αντιρρήσεις το ταίρι σου, οπότε, περίμενε να έχεις την νοητική διαύγεια για αποφάσεις. Είναι επίσης πιθανόν, να σου κάνουν κάποια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που νοιώθοντας την  πίεση της αβεβαιότητας στα εργασιακά σου, θα φανεί σαν ιδανική ευκαιρία. Χρειάζεται να επικρατήσει η λογική και η ψύχραιμη αξιολόγηση από μέρους σου, να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί, γιατί η βιασύνη είναι σήμερα κακός σύμβουλος. Μετά από την επεξεργασία  της πρότασης ίσως ανακαλύψεις ότι είναι ανάξια λόγου και παραπλανητική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η συναισθηματικά ευαίσθητη ή ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, αλλαγές θα υπάρξουν στις ψυχικές και εσωτερικές σας διαθέσεις. Εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αποφάσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα και τις  αντιδράσεις σας. Καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των ψυχολογικών σας εξάρσεων, σκεφτείτε λογικά και πρακτικά, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Γι’ εσάς τους ελεύθερους είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε δίοδο περεταίρω επαφών. Αν νιώσετε ενδιαφέρον και έλξη, εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα νοιώσεις την παρόρμηση και την δίψα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα σου σε νέους πνευματικούς τομείς, να γνωρίσεις μέσω μαθημάτων, σεμιναρίων, μορφωτικών ή εσωτεριστικών συλλόγων, μετεκπαιδεύσεων, νέων σπουδών, νέα πράγματα που να σε βελτιώσουν πνευματικά και να καλύψουν το κενό που αισθάνεσαι ότι θέλεις να καλύψεις. Άφησε να ωριμάσει η σκέψη σου αυτή, και αν εξακολουθείς να έχεις την ίδια επιθυμία, διάλεξε μαζί με το ταίρι σου ποιος γνωσιακός τομέας σας ενδιαφέρει και τους δυο, γιατί ίσως αυτός που θα είναι η πρώτη σου επιλογή να μην είναι συμβατός και για τους δυο σας, είτε λογω διαφοράς ενδιαφερόντων, είτε λογω δυνατοτήτων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ανανεωθείτε συναισθηματικά, η ψυχολογία σας αλλάζει κλίμα, αισιοδοξία θα κυριαρχεί στον τρόπο σκέψη σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στις θετικές καταστάσεις. Συγκαταβατική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, στο ταίρι σας θα συμπεριφερθείτε με χαλαρότητα και κατανόηση. Ίσως να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που αγαπάτε γερά δεσμά ένωσης. Εσείς που είστε χωρίς σχέση δε θα φερθείτε αδιάφορα στο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πρέπει με ειλικρίνεια στην αυτοκριτική σου, να επανεκτιμήσεις αισθήματα και ενέργειες, λάθη και παραλήψεις, με καθαρό μυαλό και αντικειμενικότητα, ώστε να αντιληφθείς που βρίσκεσαι. Για να είναι σωστά τα συμπεράσματα της αυτοκριτικής σου, δεν πρέπει να επικρατήσει ο υποκειμενισμός που θα σου παρέχει το άλλοθι που θα σε κάνει απλώς να νοιώσεις μόνο πρόσκαιρα καλλίτερα, ενώ δεν βελτιώνει στο παραμικρό τις συνέπειες των πράξεων σου. Αυτό το δίκαιο σφυροκόπημα του εαυτού σου, μπορεί να απαλύνει με την παρουσία του το ταίρι σου, που θα αποτελέσει το καταφύγιο σου, και που δεν πρέπει να αφήσεις την τυχόν κακή σου διάθεση να ενεργήσει επάνω του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα γίνουν ειλικρινείς συζητήσεις που θα καταφέρουν να ανεβάσουν την ψυχολογία σας, τώρα θα οριστούν με σαφήνεια οι μελλοντικές βλέψεις που έχετε τόσο εσείς όσο και το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας. Για εσάς τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική σχέσης, θα υπάρξει συνάντηση που θα συνοδεύεται από θερμές εξομολογήσεις. Θα θερμάνει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να σας εκδηλώσει τι ακριβώς αισθάνεται για εσάς, η πορεία των επαφών σας θα έχει θετική εξέλιξη. Εσείς οι χωρισμένοι αν φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνει το πρώην ταίρι σας τότε το αποτέλεσμα θα είναι επανασύνδεση και μάλιστα πολύ γρήγορη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πρέπει να αποφασίσεις ποιούς θα κρατήσεις και ποιούς θ’ αφήσεις. Η επιλογές σου σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που θέλεις να αποτελούν τον περίγυρο σου, πρέπει να είναι αντικειμενικές και με βάση την ποιότητα του ήθους και του χαρακτήρα τους, την συμβατότητα τους με σένα, και σε επαγγελματικό επίπεδο η επάρκεια, η ικανότητα προσαρμογής σε συνεργασία και η τιμιότητα. Αυτή η τιμιότητα θα τους κάνει να μην σου χαϊδεύουν τα’ αυτιά με κολακείες, γιατί όπου τις ακούς, πρέπει να κρατάς επιφυλάξεις για την ειλικρίνεια των προθέσεων τους. Σχετικά με το ταίρι σου, η παρουσία του παίζει ευεργετικό ρόλο στην διάθεση σου και του ανήκει και η αναγνώριση και η επιβράβευση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η κρίση σας θα είναι σωστή, δεν θα πέσετε έξω σε αυτό που θα υποθέσετε ή υποψιαστείτε. Το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα σας δείξει αγάπη και άμεσο ενδιαφέρον, εμπιστευτείτε αυτά που θα σας πει, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες. Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας ωστόσο προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Τη διάθεση σας θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα ξαφνιάσματα και ευχάριστες συναντήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έχεις την ισχυρή τάση να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου που νοιώθεις να σε βαραίνει, να αλλάξεις παραστάσεις γιατί νε πνίγει η μονοτονία, να ξεφύγεις από κάθε υποχρέωση, είτε είναι επαγγελματική είτε ακόμη και στον οικογενειακό τομέα. Στο μυαλό σου τριγυρίζουν ιδέες πώς θα τα καταφέρεις να το σκάσεις έστω και για λίγο, πού θα θελήσεις να πας, που θα μπορέσεις να πας, από τι θέλεις να απαλλαγείς και πώς… Με λίγα λόγια βρίσκεσαι στο σημείο να θέλεις με μια μονοκονδυλιά να διαγράψεις  ίσως το μεγαλύτερο μέρος της ρουτίνας σου, της ζωής σου. Πρέπει να αντισταθείς σ’ αυτήν την παρόρμηση σου και να μην φθάσεις στα άκρα, λίγο σκασιαρχείο δεν είναι κακό, αλλά οι ριζικές αλλαγές… Σκέψου τις συνέπειες αν μέσα σ’ αυτές περιλαμβάνεις και το ταίρι σου, γιατί για μερικά πράγματα, αν ξεκινήσουν είναι πια μονόδρομος η πορεία τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τέλος θα βάλετε στις στενάχωρες και αγχωτικές σκέψεις, τώρα θα αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχτούν ήρεμα χωρίς βιασύνες και πιέσεις. Ανεβασμένη διάθεση και σωστή διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο προσοχή στις ονειροπολήσεις, δώστε μεγάλη σημασία στην έκταση που θα έχει η ανάγκη σας να αποδράσετε από την πραγματικότητα. Καλό θα είναι η φαντασία σας να κυμαίνεται εντός πλαισίου, η σκέψη και η στάση σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένη. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, τα βλέμματα και οι κινήσεις σας θα φανερώσουν αμοιβαία έλξη. Όλα θα παιχτούν στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε αυτό που θα νιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δε είναι κακό να θέλει κάνεις να ξεφύγει για λίγο από τις πεζότητες της καθημερινής ρουτίνας, να αφήσει το άδολο παιδί που ο καθένας μας κρύβει μέσα του ελεύθερο, και που όλοι μας οφείλουμε να διατηρήσουμε ζωντανό και να μην μας καταπλακώσει η σοβαροφάνεια που θέλει να μας υποβάλλει η υποκριτική κοινωνία μας. Γλέντα λοιπόν Σκόρπιε την ζωή, απήλαυσε την τρέλα της νιότης, είσαι δεν είσαι νέος, γλεντά τα αισθήματα σου, είναι θειο δώρο η δυνατότητα να αισθανόμαστε, κάνε ευτυχισμένο το ταίρι σου, ή αν δεν έχεις κάπου θα βρεις να προσφέρεις την ευτυχία όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα υπάρξουν τηλεφώνημα και συναντήσεις που θα καταλαγιάσουν τις φοβίες ή τις ανασφάλειες σας, φεύγουν οι αμφιβολίες και οι άτοπες καχυποψίες. Καταφθάνουν αισιοδοξίες προτάσεις, η συγκαταβατική σας στάση θα ανοίξει καινούργιους συναισθηματικούς δρόμους. Ειρηνική θα εμφανιστεί η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να συγχωρέσετε και να επανασυνδεθείτε. Το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε θα κάνει την κίνηση να σας πλησιάσει, επιθυμία του θα είναι η δεύτερη ευκαιρία. Από εσάς τους ελεύθερους θα σημειωθούν πράξεις προσέγγισης το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό. Σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας βγει σε καλό, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης με μακροχρόνια πορεία, αξιοποιήστε τις συγκυρίες και τα συμβάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όλοι σου φταίνε, όλοι έχουν κάνει κάτι εις βάρος σου, νοιώθεις την ανάγκη να τους εκφράσεις τα παράπονα σου για τις αδικίες  που διέπραξαν εις βάρος σου. Τι θα αποκομίσεις; Σε τι θα σε ωφελήσει; Μόνο στην αποφόρτιση από την αποκατάσταση της αδικίας, που στο τέλος είναι και κάτι το υποκειμενικό. Πες τα λοιπόν στους σωστούς αποδέκτες, αποφορτίσου από αυτά που σε βαραίνουν, σταμάτησε αυτούς που σου αποδίδουν μομφές άδικα, και εστίασε στην βελτίωση της ζωής σου. Όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα παράπονα σου δημιουργούν οι πιο δικοί σου άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι σε πιο συχνή επαφή, με εξαίρεση το ταίρι σου, το ποιο πρέπει να κρατήσεις μακριά από οικογενειακές διενέξεις, γιατί, όσα φλεχθούν ανάμεσα σε σένα και την οικογένεια σου και ξεχνιούνται, αλλά όσα λεχθούν ή πραχθούν από το ταίρι σου τα θυμούνται όλοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ενδεχομένως να γυρίσει ο τρόπος σκέψης σας, τώρα η οπτική σας γωνία θα στηρίζεται στην συγκατάβαση και όχι στο πως θα κυριαρχήσετε  ή θα επιβληθείτε στο ταίρι σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η βασική σας επιθυμία θα είναι να νιώσετε αγάπη, να βελτιώσετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Η αισιοδοξία σας θα σας ωθήσει σε πράξεις ασυνήθιστες, χωρίς ενδοιασμούς θα προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Σήμερα μία συνάντηση και μία θερμή συνομιλία  με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα κάπως πιο στενό επίπεδο, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Εξομολογητικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, κινηθείτε αυθόρμητα, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η εξωθών καλή μαρτύρια προς το πρόσωπο σου, φέρνει πολύ κολακευτικές κριτικές, γνώμες και απόψεις και σου ανυψώνουν την ήδη καλή διάθεση. Ίσως σ’ αυτήν την φάση να πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η γιά το πόσο τα όσα κολακευτικά λέγονται για σένα έχουν ειλικρινή ή ύποπτα ελατήρια και αποσκοπούν σε κάποια οφέλη από μέρους σου υπό μορφήν ανταλλαγμάτων. Επειδή δεν είναι σαφώς ξεκαθαρισμένο το αν οι προθέσεις των όσων εκφράζουν ευμενείς απόψεις (κριτικές) είναι αγνές και άδολες, προστάτεψε το ταίρι σου από την επαφή με τον περίγυρο σου, μήπως πάρουν και αυτό τα σκάγια που προορίζονται για σένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο αλλαγμένος τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει στην αναζήτηση καινούργιων τρόπων ή μεθόδων συμπεριφοράς, στόχο θα έχετε να ανανεώσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, να δώσετε στον δεσμό σας βάθος και έκταση. Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί κάπως αναστατωμένη και ανήσυχη θα είναι η καρδιά και η στάση σας, μέσα στην συναισθηματική ένταση θα ‘ρθει να προστεθεί και μια αναπάντεχη συνάντηση. Θα ‘ρθείτε αντικριστά με άτομο που από τα πρώτα σας βλέμματα θα υπάρξει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Νοιώθεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα στον οικονομικό σου τομέα. Αυτή η ανησυχητική κατάστασις απαιτεί ηρεμία, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό, για να είναι διαχειρίσιμη. Χρειάζεται να έχεις σαφή γνώση της πραγματικότητας, να προχωρήσεις με ρεαλιστικά κριτήρια που θα σου επιτρέψουν να βρεις πραγματοποιήσιμες λύσεις και όχι ουτοπικές, ώστε όλες σου οι κινήσεις να διέπονται από την λογική. Όταν σου προκύψουν νέες προοπτικές, συμφωνίες και διακανονισμοί, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, σε ό,τι αφορά το τυπικό μέρος τους, γιατί υπάρχουν πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όροι που ο τύπος στα ψιλά γράμματα “τρώει” την ουσία και τότε εσύ θα είσαι αυτός/η που θα είναι ο/η χαμένος/η. Κράτησε τα οικονομικά σου μακριά από το ταίρι σου, γιατί αν, πολύ πιθανόν, έχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου, θα έχουν δυσμενή επίδραση στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή ετοιμαστείτε θα υπάρξουν εκπλήξεις. Σε τυχαία χρονική στιγμή ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να την χάσετε. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους το πρώην ταίρι σας θα κάνει το βήμα να σας  τηλεφωνήσει με στόχο την επανασύνδεση, βγαίνετε από την φοβία του οριστικού χωρισμού. Σοβαρές συζητήσεις θα φέρουν αναθεωρήσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού. Για τους δεσμευμένους ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Πρέπει με νηφαλιότητα να κρίνεις αν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και είναι τώρα ο κατάλληλος χρόνος να κοινοποιήσεις αυτά στα οποία έχεις καταλήξει σχετικά με το πώς βλέπεις την πορεία και τις διαφαινόμενες εξελίξεις  σε σχέσεις που είτε πρέπει να παραμείνουν ως έχουν είτε να υποστούν αλλαγές. Πάντα ο γνώμονας σου πρέπει να είναι η λογική και το ήθος και όχι η ασύγγνωστη παρόρμηση. Η λογική επιβάλλει την συνετή διαχείριση, οπότε να μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και πρόωρες ανακοινώσεις των αποφάσεων σου πριν σταθμίσεις όλους τους παράγοντες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα καταφέρετε να βγείτε από τυχόν συναισθηματικά κολλήματα και αδιέξοδες καταστάσεις. Η λογική σε συνδυασμό με τη σωστή σας διαίσθηση και αντίληψη θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παγίδες του νου, αφήνετε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες. Νέες επιθυμίες θα ξυπνήσουν μέσα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε και να κυνηγήσετε νέες περιπέτειες ίσως και έναν διαφορετικό τρόπο προσωπικής ζωής. Κλίμα αισιοδοξίας θα υπάρξει στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξουν ολοκαίνουργια διαδρομή με κατάληξη το ξεκίνημα μιας ρομαντικής και πολύ θέρμης σχέσης. Τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα νιώσετε έτοιμοι για καινούργια ανοίγματα, το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.