Πόλο: Πικρός αποκλεισμός για την Εθνική Γυναικών

Οι διεθνείς «έσπασαν» τα δοκάρια των Αυστραλών, από τις οποίες ηττήθηκαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και θα παίξουν για τις θέσεις 5-8.

324

Η «κατάρα» των χαμένων χιαστί στα παγκόσμια πρωταθλήματα υγρού στίβου έπληξε γι΄ άλλη μια φορά την Εθνική Γυναικών και της κόστισε τον αποκλεισμό από τους ημιτελικούς της διοργάνωσης στη Φουκουόκα.

Οι διεθνείς έμειναν «άσφαιρες» στα τελευταία 13 λεπτά του προημιτελικού, ηττήθηκαν με 9-8 από την Αυστραλία και ο στόχος της τετράδας αποδείχθηκε χίμαιρα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με προβάδισμα δυο γκολ για τις Αυστραλές 7-5, που σκόραραν ισάριθμες φορές στα τελευταία δευτερόλεπτα του δεύτερου οκτάλεπτου, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έγινε το 8-5.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μείωσε 8-, η Αραντσίνι έγραψε το 9-6, η Ελευθερία Πλευρίτου μείωσε σε 9-7 και η Νίνου έγραψε το 9-8 ενώ στη συνέχεια η ίδια είχε δοκάρι και η τρίτη περίοδος έληξε με 9-8.

Από εκεί και ύστερα ξεκίνησε ο κύκλος των… δοκών για την ελληνική ομάδα: δοκάρι της Σιούτη από την περιφέρεια, δοκάρι στην παραπάνω η Ελευθεριάδου, χαμένη επίθεση της Αυστραλίας και τελευταία επίθεση για την Ελλάδα στα 13΄΄ πριν τη λήξη.

Το σουτ της Ελευθερίας Πλευρίτου πήγε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ η Μαργαρίτα Πλευρίτου, μόνη, στέλνει την μπάλα ξανά στο δοκάρι, για τέταρτη φορά στο τελευταίο οκτάλεπτο.