Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/07)

2667

Σήμερα η αρχή της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Αφροδίτη ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη της πορεία από την 28η μοίρα του Λέοντα και αυτή η αναδρομή θα διαρκέσει έως και τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις, επαναξιολογήσεις αλλά και επανασυνδέσεις σχέσεων, είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Το μόνο σίγουρο είναι πως το παρελθόν με κάποιο τρόπο θα κάνει ξανά την εμφάνισή του και θα σου «υπενθυμίσει» τυχόν εκκρεμότητες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει την ανάγκη σου να τονώσεις την προς τα έξω εικόνα σου. Η μερα σε κάνει ιδιαίτερα επικριτικό/η με τους γύρω σου και σου δυσκολεύει την επαφή μαζί τους. Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και ΟΤΑΝ και ΑΝ ζητηθεί η γνώμη σου να την εκφράσεις με λεπτότητα και τακτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε, να επαναπροσδιορίσετε, ανοιχτοί θα είστε σε ζητήματα δεύτερης ευκαιρίας. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έρχεται συμφιλίωση, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει νεύρα, όχι για κάτι καινούργιο αλλά γιά παλαιοτέρα που θυμάσαι πάλι. Η μέρα σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Δεν έχεις επίσης εύνοια στα οικονομικά, και τα θέματα ακίνητης περιουσίας ή τις τακτοποίησης θεμάτων σε σχέση με το Δημόσιο, οπότε να αποφύγεις κάθε τέτοια δραστηριότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αν από καιρό διεκδικείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα θα ανοιχτεί η κατάλληλη ευκαιρία να το κερδίσετε. Εσείς οι ερωτευμένοι περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη χαρά θα αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Για εσάς που είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ’ τα παλιά, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κρατά απασχολημένο/η με ζητήματα που αφορούν το ταίρι σου ή και τους συνεργάτες σου. Η σημερινή μέρα, θα σε κάνει να νοιώθεις ότι πιέζεσαι από τους άλλους, αλλά ίσως και αυτοί να νοιώθουν το ίδιο πιεσμένοι από σένα. Μην επιχειρήσεις να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα αν δεν μπορείς να αποφύγεις την τάση σου για κριτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξετε ουσιαστικές συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Δείξτε εμπιστοσύνη  στις υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε μεταξύ σας, θα υπάρξει ειλικρίνεια, στηριχτείτε στα αισθήματα που θα φανερωθούν. Εσείς οι χωρισμένοι θα τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, το μεταξύ σας ξεκαθάρισμα θα ανανεώσει την έλξη σας, θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια πολυάσχολη ημέρα ξεκινά για σένα σήμερα. Έχεις να φέρεις σε πέρας πολλά πράγματα όπως υποχρεώσεις, δουλειές, δίκες σου αλλά και ξένες και εντείνεις τις προσπάθειες σου να τις προλάβεις. Όμως η σημερινή μέρα, σε πιέζει εκνευρίζοντας και κουράζοντας σε. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία για να προσηλωθείς στις υποχρεώσεις σου ώστε να τις εκπληρώσεις και να έχεις την ικανοποίηση γι’ αυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά, η καρδιά σας προσιτή γεμάτη κατανόηση. Η ελκυστική και σοβαρή σας στάση θα δημιουργήσει συναισθηματικά ανοίγματα που επειδή θα τα αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο, γι αυτό ετοιμαστείτε για δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι ελεύθεροι, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και μια απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας, θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Παρ’ όλη την ατονία που νοιώθεις σήμερα, η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βρεις τους τρόπους να ξεφύγεις και να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Όμως η αστρολογική όψη της ημέρας καραδοκεί να σου χαλάσει την διάθεση και να σε ανησυχήσει, είτε με θέματα που έχει το ταίρι σου, κάποιος φίλος σου, κάποιο γεγονός ή κάποιες απαισιοδοξίες που θα σου προκύψουν. Απαλλάξου απ’ αυτά και επικεντρώσου σε όσα σε ευχαριστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συμπονετικοί και αρκετά διαλλακτικοί. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ασφάλεια θα σας απομακρύνει από συγκρούσεις ή εγωιστικές τάσεις, θα είστε θερμοί, δοτικοί και ιδιαιτέρως προσιτοί σε άτομα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, δείξτε ανάλογο ενδιαφέρον θα σας βγει σε καλό. Για εσάς που επιθυμείται μια σταθερή σχέση τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σας το κατάλληλο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στον χώρο του σπιτιού σου και τεταμένη ατμόσφαιρα. Η σημερινή μέρα σε κάνει αδιάλλακτο/η και να βγαίνει η σκληρότητα σου στους τους οικείους σου η οποία όμως θα αφήσει τα ίχνη της σ’ αυτούς, παρ’ όλο που κατόπιν εσύ θα μεταμεληθείς για την στάση σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση για να μην υποχρεωθείς να επανορθώσεις, αν γίνεται, την ζημιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στη μελλοντική πορεία του δεσμού σας, αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι η ουσιαστική εξέλιξη. Θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν. Τώρα θα κινηθείτε με δυναμισμό και ειλικρίνεια, θα καταφέρετε να ασκήσετε επιρροή στο ταίρι σας και να επιτύχετε στους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα ήθελες να αποφύγεις τις επαφές και αποζητάς την ησυχία σου σήμερα. Όμως τραβάς σαν μαγνήτης τους άλλους και δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Η σημερινή μέρα όμως δεν είναι με το μέρος της επικοινωνιακής σου δεξιότατος, με αποτέλεσμα αν νοιώσεις ότι σε πιέζουν να βγεις από την ησυχία σου να γίνεις δηκτικός/η και πικρόχολος/η. επιστράτευσε την ευγένεια και την διπλωματικότητα σου για να μπορέσεις να εξασφαλίσεις την απομόνωση που χρειάζεσαι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συζητήσιμους, και αρκετά διαλλακτικούς. Συγκρατημένη και διπλωματική θα είναι η στάση σας, βασικός σας στόχος θα είναι να λυθούν οι τυχόν παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Με ώριμη δυναμικότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις, η σκέψη σας θα είναι ισορροπημένη και ορθολογική. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας, η γνωριμία σας δε θα είναι περαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα διαπιστώνεις ότι τα οικονομικά σου δεν είναι ανθηρά. Το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων σου δεν βγαίνει. Τα έξοδα σου είναι μεγαλύτερα και δεν καλύπτονται από τα έσοδα. Ανησυχία λοιπόν και ανασφάλεια στα οικονομικά. Η αστρολογική όψη της ημέρας επιδεινώνει την ψυχολογία σου και σε πιέζει για διεξόδους. Η στιγμή ομως δεν είναι κατάλληλη και αν προχωρήσεις τώρα σε κάτι, ίσως δεν θα σου βγουν όπως ελπίζεις, αλλά να είναι και χειρότερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στόχος σας θα είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας, να κατοχυρώσετε το ταίρι που αυτή τη στιγμή υπάρχει δίπλα σας. Έντονος συναισθηματισμός θα σας διακατέχει, μια συνάντηση θα ταχτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και ασφάλειας. Φεύγουν φοβίες και καχύποπτες σκέψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να είστε σίγουροι πως θα παραμένει σταθερά στο πλευρό σας για πολλά χρόνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα σου δημιουργείται δυσθυμία. Αυτό σε κάνει πιο εύθικτο και νομίζεις ότι το ταίρι σου και οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, με αποτέλεσμα να μην έχεις την πιο σωστή συμπεριφορά. Η σημερινή αστρολογική όψη σαν κριτής που είναι σε ωθεί να κάνεις μια αξιολόγηση των σχέσεων σου, ώστε να απαλλαγείς από όσες σε βαραίνουν και να διατηρήσεις αυτές που σε προάγουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης. Με ιδιαιτέρως εκδηλωτικό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε θερμό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό. Θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε όλα τα κακώς κείμενα, και να αρχίσετε ένα δεύτερο και πιο ουσιαστικό ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι έμμονες σου σε κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις και φοβίες σε κάνουν να ανοίξεις έναν χορό δυσαρεστών και αρνητικών συναισθημάτων με συνέπεια να αποφεύγεις κάθε επαφή και να απομονώνεσαι. Αν λόγω περιβάλλοντος δεν κατορθώσεις να μείνεις μόνος/η, φρόντισε την συμπεριφορά σου στους γύρω σου να μην είναι επικριτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο, έντονη θα είναι η διάθεση σας για καινούργιες περιπέτειες, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από πιέσεις και στασιμότητες. Φεύγει το εμπόδιο σε ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα στη σχέση σας, ολοκληρώνεται επιτυχώς συναισθηματική εκκρεμότητα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί θα γίνετε σε καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, πολύ σωστή θα είναι η απόφαση σας να κινηθείτε άμεσα χωρίς αναβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τον τομέα των σχέσεων με φίλους, διαφορές ομάδες και συλλόγους όπου συμμετέχεις και τις δραστηριότητες τους. Η μέρα δεν επιδρά θετικά στο κλίμα του φιλικού σου περιβάλλοντος εξ αιτίας διαστάσεως απόψεων και διαφωνιών που θα προκύψουν. Μην επεμβαίνεις σε θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα και μην εκφέρεις απόψεις και γνώμες αυθαίρετα, παρά μόνο αν σου ζητηθούν, πάντοτε όμως ευγενικά και με λεπτότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε το υπερβολικό ή το ανεξέλεγκτο. Δοτική και οικεία θα είναι η στάση σας, εσείς οι ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, οι εξελίξεις δεν θα σας απογοητεύσουν, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα τηρηθούν.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα σκοπεύεις να ανεβάσεις τις μετοχές της επαγγελματικής σου φήμης και αναγνώρισης στα ουράνια με το να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και  μόνο στην δουλειά! Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει την κριτική σου διάθεση στους πάντες και μέχρι αυτοκριτική θα κάνεις για να γίνεις καλλίτερος/η. Είναι μια επίπονη προσπάθεια, όμως στο τέλος της σε περιμένουν οι καρποί της επιτυχίας σου να τους δρέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα απαλλαγείτε απ ένα συναισθηματικό βάρος κατόπιν μιας πολύ θέρμης συζήτησης που θα έχετε με το ταίρι σας. Φεύγουν ανασφάλειες και απαισιόδοξες εικασίες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικών αποφάσεων. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, αφεθείτε στα γεγονότα των τυχαίων συμβάντων, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη με κατάληξη να βάλετε νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Ενθουσιασμό θα νιώσει η καρδιά σας στην παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου που δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε δυνατή μακροχρόνια αγάπη.