Κάλεσμα της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ στην παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμο Κατερίνης και Π.Ε. Πιερίας.

372

Τη Δευτέρα 24 Ιούλη και ώρα 11:30πμ στην «ΕΚΑΒΗ», θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Κατερίνης. Επίσης θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη ο λαός μπορεί να βγει πιο δυνατός με την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στα οποία συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού

– λαϊκού κινήματος. Μπορεί να γίνει ένα ακόμα βήμα απέναντι στον αρνητικό συσχετισμό της πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ – ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΑΝΤΟΥ!

Αυτή είναι η απάντηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, των βιοπαλαιστών αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων, απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου που υλοποιούν τα κόμματά του και εξειδικεύουν οι εκλεκτοί τους στην Περιφέρεια και τους δήμους.

Οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις, ακούραστα και αποφασιστικά στον αγώνα για όλα αυτά που μας αξίζουν.