ΣΥΝθεση: Οι 12 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τη Νέα Έφεσο στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

1035

Ξεκινάμε σήμερα την παρουσίαση, ανά κοινότητα, των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝθεσης στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.  Θα ακολουθήσει σταδιακά η παρουσίαση των υποψηφίων από κάθε κοινότητα του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο Βασίλης Δασόπουλος δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός και παντρεμένος, με ένα παιδί.

ΖΑΜΠΙΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ελεύθερη επαγγελματίας, με πολλά χρόνια δουλειά πίσω της, διακρίνεται για το ήθος και την εργατικότητα της.

ΚΑΒΟΥΝΤΖΗ ΡΑΝΙΑ
Εργάζεται ως αστυνομικός, είναι παντρεμένη, με ένα παιδί και ασχολείται από μαθήτρια με τον αθλητισμό.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ-ΔΕΜΗΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΛΑΪΑ
H Αγλαΐα είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά

ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών, ο Γιάννης Καρανάτσιος είναι σήμερα συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας, με ενασχόληση για πολλά χρόνια στον αγροτικό τομέα. Διετέλεσε 10 χρόνια πρόεδρος της κοινότητας Νέας Εφέσου, 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος του πρώην δήμου Δίου.

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο Δημήτρης Καρανίκας είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ, με ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων, σήμερα ασκεί το επάγγελμα του μηχανικού.

ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο Δημήτρης Κατιρτζής υπηρετεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως πρόεδρος της κοινότητας Νέας Εφέσου. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και υπηρετεί παράλληλα ως διασώστης εκπαιδευτής του Ερυθρού Σταυρού.

ΛΑΠΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Λαπάτσης, απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολογίας Λάρισας και ιδιοκτήτης σήμερα τεχνικής εταιρείας, ζει στη Νέα Έφεσο. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Γεωργία Κακαλοπούλου, με την οποία έχουν δύο παιδιά και διετέλεσε επίσης πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ.

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Ο Θανάσης Παπαθεοχάρης είναι σήμερα εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα της Νέας Εφέσου. Είναι επίσης πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”, με πλούσια δράση και αγάπη για την παράδοση και τον πολιτισμό.

ΠΡΙΩΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
Παντρεμένη με έναν γιο, η Γιαννούλα είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς σε πολιτιστικούς συλλόγους.

ΣΙΜΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Η Παναγιώτα Σιμούλα είναι ιδιωτική υπάλληλος, μητέρα τριών παιδιών και τοπική σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Εφέσου.

ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο Κώστας Τσιάτσιος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ελεύθερος επαγγελματίας, κάτοχος τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και εργολάβος ΕΔΕ. Διετέλεσε επίσης τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα της Νέας Εφέσου σε δύο δημοτικές θητείες.

Έχοντας παρακαταθήκη το έργο μας, προχωρούμε στην επόμενη μέρα της Κοινότητας της Νέας Εφέσου και του Δήμου Δίου-Ολύμπου, με σχέδιο, με συνέπεια, με αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “ΣΥΝθεση”