Έξι ακόμη υποψήφιοι του Πέτρου Κιάφα από τον Άγιο Σπυρίδωνα δίνουν ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ νίκης στις εκλογές του Δ.Δίου-Ολύμπου

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

963

Ένα νέο κύμα αισιοδοξίας και βεβαιότητας για την έκβαση της εκλογικής μάχης στον Δ.Δίου-Ολύμπου δημιουργεί η παρουσία τόσων πολλών αλλά και εκλεκτών υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» παρουσιάζει έξι από τους υποψηφίους Συμβούλους του στον Άγιο Σπυρίδωνα, ως εξής:

* Ζαρογιάννης Νικόλαος

* Ζκάγιας Κωνσταντίνος

* Καραΐσκου-Τσακνάκη Αθηνά

* Μιχαλίτσιος Ιωάννης

* Μπαμπανίκας Θεόδωρος

* Ρίζος Αστέριος

Ο Νίκος Ζαρογιάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοδημιούργητος, με μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με την Ολύμπια Συμμαχία.

Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

Ο Κωνσταντίνος Ζκάγιας είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας, ταμίας του Α.Σ. ΠΕΣΚΟ και πρώην πρόεδρος της οργάνωσης παραγωγών ΠΕΣΚΟ.

Για πρώτη φορά κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

Η Αθηνά Καραΐσκου-Τσακνάκη κατέρχεται για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος.

 

Ο Γιάννης Μιχαλίτσιος είναι ενεργό μέλος της Κοινότητας ως τοπικός σύμβουλος. Έχει διατελέσει στο παρελθόν με επιτυχία και επί σειρά ετών πρόεδρος, ταμίας και σύμβουλος στον αγροτικό συνεταιρισμό ΠΕΣΚΟ.

Εκτός από άριστος οικογενειάρχης ξεχωρίζει για την ανιδιοτέλεια του, την εργατικότητά του και την οργάνωση.

Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

Ο Θεόδωρος Μπαμπανίκας είναι ιδιωτικός υπάλληλος και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει, για πρώτη φορά, στις αυτοδιοικητικες εκλογές. Θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος.

 

Ο Αστέριος Ρίζος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος.

 

Καλωσορίζω, λοιπόν, στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έξι ακόμη άξιους συμπολίτες μας / υποψηφίους Συμβούλους και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

Και βέβαια, οι υποψηφιότητες του Αγίου Σπυρίδωνα δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

 

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δ.Δίου-Ολύμπου