Καλέ, κάτι μυρίζει! | Μια επιθεώρηση για την Κατερίνη

Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ Καπνικός Σταθμός, Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουλίου

198

Ντάλα καλοκαίρι,  «Κάτι μυρίζει» στην Κατερίνη. Μυρίζει  – εκτός των πολλών άλλων – μια ξεκαρδιστική επιθεώρηση, από τον ΠΗΓΑΣΟ, που επανέρχεται με αυτό το είδος του θεάτρου για να σατιρίσει την καθημερινότητά μας.

Ένας Κατερινιώτης εξηγεί πώς κατέληξε κρεμασμένος από το ιστίο της σημαίας του Λευκού Πύργου, ένας τοπικός παράγοντας  περιφέρεται επικοινωνώντας ιδιόμορφα με τους υπηκόους του, μια ταλαίπωρη, τηλεορασόπληκτη κι εύπιστη  γυναίκα κυνηγάει τον ψεύτη άνδρα της, μια fashion victim  βλέπει στον ύπνο της τον Μωϋσή, μια ομογενής προσπαθεί να πάει στον αρχαίο Δίον και τον Όλυμπο και μπλέκει σε μια παράλογη σκηνή με μια γηγενή και μια δαιμόνια αστυφύλακα..

Ένας θίασος ανθρώπων της διπλανής πόρτας που εκθέτει επί σκηνής τις περίεργες ερμηνείες του για τον κόσμο, με μονολόγους, διαλόγους, χορό και τραγούδι, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τη μπόχα που πλανιέται πάνω από την πόλη.

Σε κείμενα και σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη, σκηνικά-κοστούμια Βέτας Χαϊλατζίδου, μουσική και τραγούδια Νατάσσας Ιωαννίδου, φωτισμών Κώστα Παπουτσίδη.

Παίζουν: Σπύρος Αναγώστου, Κώστας Παπουτσίδης, Γιάννης Χατζηϊωαννίδης, Τατιάνα Σιδηροπούλου, Κλεοπάτρα Αλμαλιώτου, Θωμαή Σιούμη, Μαρία Τερζοπούλου, Κατερίνα Παρλίτση, Δανάη Αμανατίδου, Νατάσσα Ιωνανίδου

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 9.00 μ.μ

Εισιτήριο: 8 ευρώ, εκπτωτικό (ανέργων, φοιτητών-μαθητών, ομαδικό άνω των 10 ατόμων): 5 ευρώ