Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

3172

Η υποψηφιότητα της συμβούλου Κοινότητος Πύδνας (Κίτρους) κ. Παναγιώτας (Γιώτας) Πατσαλή ανακοινώθηκε από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα.

Η κ. Πατσαλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κίτρος. Μετά την αποφοίτησή της από το Δημοτικό Σχολείο στο Κίτρος, αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αλωνίων. Είναι απόφοιτη του 2ου ΤΕΕ Κατερίνης και πτυχιούχος Νοσηλευτικής. Ακόμη έχει πτυχίο Ecdl. Κατ´αρχήν εργάστηκε ως Νοσηλεύτρια σε ιδιωτικές κλινικές και στη συνέχεια διορίσθηκε στο Δημόσιο. Τώρα εργάζεται ως Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, με επισκέψεις και στο Ιατρείο Κίτρους. Κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγει και είναι σύμβουλος στο Συμβούλιο Κοινότητος Κίτρους.

Σε δήλωσή της η κ. Πατσαλή ανέφερε: «Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και είμαι περήφανη για ό,τι με πολύ κόπο κατάφερα στη ζωή έως τώρα. Αγαπώ ιδιαίτερα τη γεννέτηρά μου το Κίτρος όπου ζω όλα τα χρόνια. Θέλοντας να συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον τόπο μου αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό του κ. Μανώλα, διότι πιστεύω ότι αυτός και η ομάδα μας έχουμε να προσφέρουμε πολλά. Πιστεύω ότι οι συμπατριώτες μου με την ψήφο τους θα μου δώσουν αυτή την ευκαιρία.»