Τρόμος και πανικός στον Πλαταμώνα: Μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος δάγκωσε άσχημα Λαρισαίο την ώρα που απολάμβανε το ποτό του (φωτο)

3683

Στιγμές αλλοφροσύνης έζησαν θαμώνες πολύ γνωστού μπαρ στον Πλαταμώνα χθες το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένα από τα μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, δάγκωσε πολύ άσχημα στο πόδι γνωστό Λαρισαίο που καθόταν ανυποψίαστος και απολάμβανε το ποτό του.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν γίνει το περιστατικό το onlarissa.gr είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τα συγκεκριμένα αδέσποτα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς οι καταγγελίες στην εφημερίδας μας έπεφταν «βροχή» για διάφορα περιστατικά με την εν λόγω αγέλη των συγκεκριμένων αδέσποτων. Βάσει των καταγγελιών τα περιστατικά μέχρι χθες αφορούσαν μόνο επιθέσεις της «παρέας» των αδέσποτων σε άλλα μικρότερα σκυλιά-κατοικίδια. Μέχρι που χθες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα έλαβε χώρα το τρομακτικό περιστατικό με το ένα σκυλί (το λευκό της φωτογραφίας που παρατίθεται πιο κάτω) να ορμά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στον γνωστό Λαρισαίο εκπαιδευτικό που ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά της Λάρισας.

Το μεγαλόσωμο σκυλί κατάφερε μια μεγάλη δαγκωνιά στον αστράγαλο του άτυχου άνδρα και το σημείο πλημμύρισε κυριολεκτικά με αίματα. Ο ίδιος ήταν σε σοκ από την επίθεση του ζώου, ενώ οι θαμώνες πετάχτηκαν έντρομοι από τα τραπέζια και δημιουργήθηκε πανικός. Αφού μπαταρίστηκε από παραβρισκόμενους το πόδι του  Λαρισαίου εκπαιδευτικού, ο ίδιος τόνισε ότι θα κινηθεί αναλόγως καταγγέλλοντας το γεγονός.

Όσο για το αδέσποτο ζώο αφού δάγκωσε τον άτυχο άνδρα τραυματίζοντας τον σε μεγάλο βαθμό, έφυγε ανενόχλητο συνεχίζοντας να …βολτάρει στον Πλαταμώνα μαζί με την υπόλοιπη αγέλη.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου πρέπει να επιληφθεί το συντομότερο του θέματος πριν είναι αργά…

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο: