“Για να επιβιώσεις πρέπει να παρανομήσεις” … δια χειρός … Απόστολου Τζόβα

425
Τι ακριβώς είναι αυτό που μας λέει ο κος Τζόβας στο δημοσίευμα που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ; Ότι για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις πρέπει να παρανομήσουν ; Είναι μήπως αυτό παραδοχή της δικής του παρανομίας ;
Απαξίωση του κράτους, της δικαιοσύνης, της κυβέρνησης, των νόμων γράφει ο κος ΑΤ, οι επιχειρηματίες το κάνουν αυτό ; όλοι οι επιχειρηματίες ή αυτοί που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει επιχειρηματικότητα και προσπαθούν να πείσουν όλους εμάς ότι το Κράτος φταίει για την κατεδάφιση ενός ολόκληρου συστήματος αξιών.
Και πραγματικά όταν οι επιχειρηματίες έχουν στη “δούλεψή τους” ανασφάλιστους εργαζόμενους, ποιος φταίει γι αυτό πάλι το Κράτος γιατί αυτό μας λέει ο κος ΑΤ ότι συμβαίνει και ότι αυτή είναι η δικαιολογία του brain drain.
Αγαπητέ κύριε Τζόβα, λυπούμαστε αλλά δεν τρώμε κουτόχορτο. Και εμείς επιχειρηματίες είμαστε όχι φυσικά τους δικού σας βελινεκούς αλλά προσπαθούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας χωρίς να σκαρφιζόμαστε ανυπαρκτα περιστατικά που ενδεχομένως κατασκευάζονται από δημόσιους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Αλήθεια η Δικαιοσύνη, τι έχει να πει γι όλα αυτά ;;
Ε.Ζ.

 

Υ.Γ. Ο κος Τζόβας σε προηγούμενο δημοσίευμά του υποστήριξε ότι για την μείωση του τουρισμού φταίνε τα έργα στον αυτοκινητόδρομο.

Ε, λοιπόν φίλτατε, όταν κάποιος πηγαίνει διακοπές δεν ασχολείται με έργα που γίνονται στον αυτοκινητόδρομο, θα φθάσει έστω και με καθυστέρηση στον προορισμό του. Αυτό όμως που τον ενοχλεί είναι να χρειάζεται να πληρώσει 10 και 15 ΕΥΡΩ την ξαπλώστρα για να απολαύσει το μπάνιο του – ο Θεός να τον λυπηθεί να μην έχει και οικογένεια.

Μήπως και αυτό έχει κάποια σχέση με την επιχειρηματικότητα στην οποία αναφέρεστε ;

 

 

Ο κος Τζόβας κατέβασε το post του στο facebook.