Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Μεθοδικά συνεχίζει την παρουσίαση υποψηφίων του ο κ. Μανώλας

2520

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Αθανάσιου (Σάκη) Κρομμύδα.

Ο κ. Κρομμύδας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο. Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια απεφοίτησε από ΤΕΣ Κατερίνης στην ειδικότητα “Ηλεκτρολόγος Τροχοφόρων Οχημάτων”. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικό πρόγραμμα για επέκταση άδειας άσκησης επαγγέλματος σε “Τεχνίτη Τροχοφόρων Οχημάτων και Μηχανών θαλάσσης”. Το 2004 παρακολούθησε ειδική εκπαίδευση αερίων καυσίμων φυσικού αερίου και Liquefied Petroleum Gas στο Bialystok της Πολωνίας προκειμένου να μπορεί στη συνέχεια να εκπαιδεύει τεχνίτες συνεργείων στην Ελλάδα. Απο το 2009 έως το 2012, ως ειδικός στην τεχνολογία αερίων καυσίμων, παρέδιδε μαθήματα σε σεμινάρια που πραγματοποιούσαν τα Κ.Ε.Κ ΠΛΑΤΩΝ σε τεχνίτες συνεργεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος για την απόκτηση ειδικότητος και αδείας ασκήσεως επαγγέλματος σε αέρια καύσιμα Cng και Lpg. Συγχρόνως παρέδιδε μαθήματα σε ειδικά σεμινάρια που πραγματοποιούνταν σε συνεργεία αυτοκινήτων της Κρήτης, της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών με σκοπό τη σωστή τοποθέτηση συστημάτων για κίνηση με αέρια καύσιμα και εκμάθηση ειδικών προγραμμάτων Η/Υ. Από 23ετίας διατηρεί στο Αιγίνιο όπου και διαμένει την επιχείρηση «AutoBoat Kremis», μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1976 από τον πατέρα του και δραστηριοποιείται στην επισκευή αυτοκινήτων και σκαφών.

Είναι παντρεμένος με την κ. Σοφία Γιαννακοπούλου και έχουν ένα γιό.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Αιγινίου στο οποίο έχει διατελέσει και πρόεδρος.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας. Έχει έντονο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς συμμετέχοντας στην οργάνωση της “Αυλής του Αι-Βασίλη” και σε πολλές άλλες εθελοντικές δραστηριότητες.

Σε δήλωσή του ο κ. Κρομμύδας ανέφερε: “Αγαπώ τον τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζούμε εγώ και η οικογένεια μου και προσφέρω πάντα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και εκδήλωση μου ζητηθεί. Θέλω την πρόοδο αυτού του τόπου και πάντα θα προσπαθώ να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχοντας εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Ανέστη Μανώλα πιστεύω ότι στη δεύτερη τετραετία του μαζί με σωστούς ανθρώπους γύρω του θα έχουμε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας. Θεωρώ ότι όλοι μαζί Μπορούμε να κάνουμε αυτά που Θέλουμε για την ανάπτυξή του. Η εμπειρία από τη συμμετοχή μου στο τοπικό συμβούλιο Αιγινίου κατά την τελευταία τετραετία μου έμαθε ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με δουλειά και συνεργασία όλων όσων υπηρετούν στο χώρο του δήμου. Γι΄ αυτό ζητώ από τους συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και πάλι δίνοντάς μου τη δυνατότητα να συνεχίσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή.”