Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. υποστηρίκτρια του Συνεδρίου Occupational Safety in Construction

280

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στο κατάμεστο Αμφιθέατρο OteAcademy πραγματοποιήθηκε το 1o  συνέδριο “Occupational Safety in Construction”, το οποίο διοργάνωσε η Boussias Events με την επιστημονική υποστήριξη της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ».

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε ως υποστηρικτής με θέμα: «Rebuilding Safety» και εκπροσωπήθηκε από τους Μηχανικούς Πωλήσεων κ. Τάσο Δημακόπουλο και Αστέριο Αστερίου. Τα έμπειρα στελέχη της υποδέχθηκαν τους επισκέπτες του Συνεδρίου και τους παρουσίασαν την τεχνολογία αιχμής και τα καινοτόμα συστήματα Φωτισμού Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., με σκοπό την εξοικείωση τoυς ως προς το αντικείμενο και την εξέλιξή του.

To Περιβάλλον και η Βιωσιμότητα, οι Σύγχρονες Τεχνολογίες, οι Εκπαιδευτικές Διαδικασίες, η Ασφάλεια καθώς και η Διαχείριση Κρίσεων παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο. Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και των διοργανωτών του σεμιναρίου είναι, μέσω της συνεργασίας της πολιτείας και των κατασκευαστών και με την εκπόνηση περισσότερων μελετών εκτίμησης κινδύνου και διαρκής εκπαίδευση, να μειωθούν τα ατυχήματα και οι εργαζόμενοι να είναι απολύτως ασφαλείς.