J2US: Ιάσονας Παπαματθαίου και Ηρώ οι μεγάλοι νικητές – Δείτε όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών στον τελικό

9439

Αγαπημένους καλλιτέχνες, μοναδικές ερμηνείες αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις επεφύλασσε ο μεγάλος τελικός του J2US, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα πραγματικά ξεχωριστό φινάλε.

Τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούσαν τη νίκη ήταν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Λουίζα Πυριόχου με την Καλομοίρα και η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο, δίνοντας επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι φιναλίστ ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει κάποια στιγμή στο show και ένα καινούργιο ενώ υπήρχε και ένα κοινό τραγούδι για όλα τα ζευγάρια, το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών

Ναταλία Αργυράκη – Γιώργος Βογιατζάκης

«Σασμός»

«Τολμάς Κι Έχεις Παράπονο Εσύ»

Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ

«Άνοιξη»

«Φως»

Λουίζα Πυριόχου – Καλομοίρα

«Αγάπη Υπερβολική»

«All That Jazz»

Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος

«Ανάβεις φωτιές»

«Δεν Θέλω»

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής βρέθηκε η Χριστίνα Μαραγκόζη και μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη τραγούδησαν μοναδικά, κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα:

To διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς ολοκληρώθηκε όταν επί σκηνής εμφανίστηκαν και τα τέσσερα ζευγάρια τραγουδώντας το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου.

Η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή ξεσήκωσαν το πλατό σε ένα μοναδικό ντουέτο.
Όπως πολλές φορές επεσήμαναν τόσο οι κριτές όσο και ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου, όλα τα ζευγάρια ήταν νικητές καθώς κατάφεραν με το ταλέντο και την επιμονή τους να φτάσουν στον τελικό, όμως μόνο ένα από αυτά θα κατάφερνε να πάρει τη μεγάλη νίκη.
Μπορεί όλα τα ζευγάρια να μάγεψαν με τις ερμηνείες τους, όμως, αυτό που κατόρθωσε να ξεχωρίσει στον μεγάλο τελικό ήταν ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ, καθώς αναδείχθηκαν οι νικητές του φετινού J2US!