Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (7/07)

2972

Σήμερα το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ήμερα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός θα συναντηθούν μέσω μιας βοηθητικής όψης εξαγώνου και θα δημιουργήσουν εξωστρέφεια σε επαφές και συζητήσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρουν και κάποιες ιδέες, οι οποίες θα παίξουν κομβικό ρόλο στην διαχείριση ενός θέματος το οποίο σε απασχολεί αρκετά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια, αυτά τα ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα με αποτέλεσμα κακή διάθεση και εκνευρισμό που οδηγεί σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε οδηγήσει σε μια από τις επεισοδιακές συμφιλιώσεις σας, ενώ παράλληλα μπορεί να σου υποδείξει τρόπους που θα σε βγάλουν από την οικονομική ανασφάλεια. Το ίδιο και μια νέα γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος/η θα σε αναπτερώσει. Παράλληλα, σου εφιστά την προσοχή ώστε να αποφύγεις οικονομικά λάθη που θα σου στοιχίσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συγκαταβατικούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, θερμό ενδιαφέρον θα δείξετε στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Σε περίπτωση που αναζητάτε σταθερότητα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τότε περάστε σε δεσμευτικές προτάσεις, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας. Εσάς τους ελεύθερους και ανεξαρτήτους θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε, καταφθάνει νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα συγκεντρώνεις όλη την εύνοια των Άστρων! Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει γοητευτικό και προσφιλή σε όλους, που νοιώθουν πλέον πολύ πιο κοντά σου. Η μέρα τεντώνει τα νεύρα σου και πρέπει να τα συγκρατήσεις για να μην κινδυνέψουν οι σχέσεις που σου είναι υπολογίσιμες, όπως η αισθηματική με το ταίρι σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας πείσει πως είναι για σας το άλλο σας μισό, έρχονται δυνατές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί την βελτίωση των οικονομικών σου. Αυτό έρχεται πάνω στην ώρα για να σε βοηθήσει να βγεις από την εσωστρέφεια και την ανασφάλεια  που σε βυθίζουν απαισιόδοξες σκέψεις και να νοιώσεις πάλι την δύναμη σου με την συμπαράσταση πάντα από το ταίρι σου. Πρέπει να εντείνεις την προσοχή σου ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου και να προσέχεις όταν οδηγείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, ηρεμείτε με το ταίρι σας, δε θα υπάρξουν εντάσεις. Σήμερα θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε πορεία συναισθηματικής σταθερότητας. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η συντροφικότητα είναι αυτή που κυριαρχεί στην διάθεση σου σήμερα!! Επιδιώκεις να συναναστραφείς τους φίλους σου, να διασκεδάσετε μαζί και γίνεσαι ιδιαιτέρα δημοφιλής. Η σημερινή αστρολογική όψη σε καλεί να είσαι συντηρητικός/η για τυχόν έξοδα που θα σε βγάλουν έκτος προϋπολογισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τυχαίες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας, αξιοποιήστε τη γοητεία σας, τη διαίσθηση και το δυνατό σας ένστικτο. Ακολουθήστε τη ροη των γεγονότων, εκφράστε ελευθέρα τα συναισθήματα σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει όχι μόνο να σας ενθουσιάσει, αλλά και να σας ανοίξει προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να επιδιώκεις την αποδοχή και την αναγνώριση της αξίας σου σε επαγγελματικό πεδίο. Η μέρα σε βάζει σε κίνδυνο να διαταράξεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Από αισθηματικής απόψεως, καλλίτερα να αποφύγεις κάθε επαφή και με το ταίρι σου και γενικά με το άλλο φύλο, λόγω νεύρων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, έρχονται τυχερά και πολύ ευχάριστα γεγονότα, θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ευχάριστη συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και σταθερή κατάληξη. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θερμή, σήμερα θα σας διακατέχει τόλμη και ανάγκη για εξωτερίκευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από ανάπαυση και θαλπωρή που θα σου δώσουν το ταίρι σου, παρ’ όλο που θα το κριτικάρεις, οι αγαπημένοι της οικογενείας σου και οι στενοί σου φίλοι. Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί νέες γνωριμίες που σε καταξιώνουν γιατί κερδίζεις τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό. Η μέρα ξεθάβει ανεκπλήρωτα όνειρα που σε οδηγούν σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που δεν μπορείς να κρύψεις. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εξοπλίσουν με διαίσθηση, με κατανόηση και με έντονη διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν οι ερωτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και εξάρτηση μην αγνοήσετε τα αισθήματα του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα σου δημιουργούνται με κάθε αφορμή, νοσταλγοί, συνειρμοί που σε συνδέουν με ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν και αντιλαμβάνεσαι ποια είναι τα μύχια σου συναισθήματα. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι σήμερα η μέρα ανήκει στην  γοητεία σου που θα κυριαρχήσει και πρέπει να την προβάλεις. Θα ψάξεις για ασήμαντες αφορμές να ψευτοτσακωθείς με το ταίρι σου, ώστε να υπάρξει και συμφιλίωση με “πλεονεκτήματα” ! Ποιός/α μπορεί να σου τα αρνηθεί;

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, σήμερα θα αποκαλύψετε κρυμμένες σκέψεις και επιθυμίες σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις. Κινηθείτε αυθόρμητα, δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν πορεία δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα σε κάνει να θέλεις να μάθεις τι σκέπτονται οι άλλοι για σένα και σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να νοιώσεις επιβεβαιωμένος/η και να τονωθεί η αυτοεκτίμηση σου. Η σημερινή αστρολογική όψη σου ανοίγει πόρτες για ανανέωση με το ταίρι σου, αν δεν έχεις, διακριτικό φλερτ και νέες κατακτήσεις, καθώς και επαγγελματικές ευκαιρίες μέσω νέων συνεργασιών. Η μέρα τεντώνει τα νεύρα και οδηγεί σε αντιπαραθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν το ένστικτο και την διορατικότητα σας, θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και έντονο συναισθηματισμό. Σας δίνω τη συμβουλή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τολμήστε να προτείνετε ραντεβού στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σας. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας, η γοητεία σας και η άνεση στο τρόπο έκφρασης σας θα φέρουν ευχάριστο θερμό αποτέλεσμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα πνιγείς από τις πολλές υποχρεώσεις που δεν θα σου αφήνουν στιγμή ελεύθερη. Την βοήθεια για να ανταποκριθείς και που θα την ζητήσεις και θα την λάβεις από το ταίρι σου και κοντινούς σου ανθρώπους, την οφείλεις στην ευγένεια και την γοητεία που σου χαρίζουν οι πλανητικές όψεις της ημέρας. Η μέρα σου δημιουργεί εντάσεις με τους γύρω σου λόγω εκνευρισμού, που πρέπει να τον αποφύγεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με τη θετική σας αύρα, θα είναι πολύ εύκολο για σας να προσελκύσετε οποιοδήποτε πρόσωπο τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Κινηθείτε άμεσα χωρίς δισταγμούς, προχωρήστε σε ενέργειες προσεγγίσεις, φλερτάρετε με αυθορμητισμό, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Αισιοδοξία, χαρά και νέο συναισθηματικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα έχετε με συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ιδανική χρονική περίοδος, τώρα για να ξοδέψεις τον χρόνο σου ευχαρίστα με το ταίρι σου, τους αγαπημένους φίλους σου και, γιατί όχι, λιγάκι και για σένα. Έχεις εύνοια στο να γοητεύσεις και να ξεχωρίσεις με την αξιοπρεπή συμπεριφορά σου. Το ταίρι σου θα είναι κοντά σου, αλλά αν δεν είσαι σε σχέση, σε περιμένουν ουρά οι νέες γνωριμίες. Πρέπει όμως να έχεις στο μυαλό σου, ότι οι πλανητικές όψεις της ημέρας, σε κάνουν να θυμηθείς περασμένα γεγονότα, να νευριάσεις και να εκραγείς, ξεχνώντας τους καλούς σου τρόπους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα επικεντρωθείτε στο να δοθούν οι σωστές λύσεις. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσουν σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι μοναχικοί και ελεύθεροι ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, έρχεται γνωριμία με μελλοντικές προδιαγραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή μέρα, τονίζει τον τομέα του σπιτιού σου,  που θέλεις να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες του, κατά τρόπο που να μείνεις απολυτά ικανοποιημένος, και γίνεσαι δυσάρεστος στους δικούς σου. Αποφορτίσου και συ και το ταίρι σου κλέβοντας λίγο χρόνο και αφιερώνοντας τον στους εαυτούς σας. Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές στην διακόσμηση που θα βοηθήσει στην βελτίωση της διάθεσης σου. Μην αφήσεις τη μέρα να σου χαλάσει την διάθεση με νεύρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, με δική σας πρωτοβουλία θα προκαλέσετε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα στοχεύοντας στην ασφάλεια και στη ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα εστιάσετε σε ό,τι σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει, θα απομακρυνθείτε από οτιδήποτε μπορεί να βαρύνει την ψυχολογία σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, το ένστικτο σας θα είναι σωστός καθοδηγητής, ακολουθήστε το πιστά. Για τους ελεύθερους θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε καινούργιες γνωριμίες.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα το φόρτε σου είναι οι φιλικές συναναστροφές, που θα απόλαυσης και θα σε αναζωογονήσουν με ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκές προϋποθέσεις για να γοητεύσεις, ιδίως το ταίρι σου, αλλά αν είσαι μονός/η νέες γνωριμίες, κάτι πολύ εύκολο σήμερα. Η μέρα σου δημιουργεί κούραση και εκνευρισμό, που καλό είναι να συγκρατήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε συναισθηματική απελευθέρωση, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να αναπολεί ίσως και να ονειροβατεί. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς θα σας πλησιάσει με τολμηρή πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Σήμερα θα είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για επανασυνδέσεις ή για νέες γνωριμίες, φανερώστε τη θερμή και αποκαλυπτική πλευρά του χαρακτήρα σας.