ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ νίκης στις εκλογές του Δ. Δίου-Ολύμπου δίνουν έξι ακόμη υποψήφιοι του Πέτρου Κιάφα στη Ν.Έφεσο

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ…

534

Άνεμο αισιοδοξίας, ελπίδας και σιγουριάς για το τελικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών δημιουργεί η παρουσία τόσων πολλών αλλά και εκλεκτών υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, τους οποίους ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, έχει επιλέξει για το ψηφοδέλτιο νίκης και «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ».

Σήμερα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού παρουσιάζει έξι από τους υποψηφίους Συμβούλους του στη Νέα Έφεσο, ως εξής:

* Κουτσιμάνης Χαράλαμπος

* Κυριακίδης Κωνσταντίνος

* Σαρρής Γεώργιος

* Στεφάνου Γιώργος

* Τομπούτης Χαράλαμπος

* Τσιάτσιος Κωνσταντίνος

Ο Χαράλαμπος Κουτσιμάνης είναι απόστρατος της Ελληνικής αστυνομίας. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Νέας Εφέσου και πλέον προσφέρει στον πολιτισμό του τόπου μας από τη θέση του γενικού γραμματέα κέντρου γραμμάτων και τεχνών Δίου.

Ως πολύτεκνος γνωρίζει καλά τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Θα είναι υποψήφιος Τοπικός σύμβουλος.

Ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει, για πρώτη φορά, ως υποψήφιος.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Γεώργιος Σαρρής, ελεύθερος επαγγελματίας, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Γιώργος Στεφάνου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και στις εκλογές του 2019 ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αλήθεια», ήταν πρώτος σε σταυρούς στην κοινότητα της Ν.Εφέσου.

Θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος.

Ο Χαράλαμπος Τομπούτης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει, για πρώτη φορά, στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας ACS Πιερίας, νέος, δραστήριος και με διάθεση προσφοράς για το κοινό καλό. Κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Καλωσορίζω, λοιπόν, στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έξι ακόμη συμπολίτες μας / υποψηφίους Συμβούλους και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

Και βέβαια, οι υποψηφιότητες της Νέας Εφέσου δεν σταματούν εδώ. Τα επόμενα ονόματα θα προβληθούν σε νέα παρουσίαση υποψηφιοτήτων του Συνδυασμού μας.

 

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη Δήμου Δίου-Ολύμπου