Το «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια» άνοιξε αυλαία

Πλήθος σινεφίλ στην πρεμιέρα - στο δημοτικό θέατρο πάρκου

416

Με αφετηρία το πολυβραβευμένο «Λιμάνι της αγωνίας», η οθόνη του θερινού σινεμά……… «εκπέμπει» για την καλοκαιρινή περίοδο, ταινίες που ανυπομονούμε να απολαύσουμε. «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια» από χτες το βράδυ και κάθε εβδομάδα στο καταπράσινο θεατράκι του πάρκου μας, που μεταμορφώνεται σε ένα δροσερό αίθριο προβολών.

Με μεγάλη ανταπόκριση φίλων του σινεμά η πρεμιέρα του προγράμματος προβολών, στη διάρκεια της οποίας, η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης, Αθηνά Κοκόγια και εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ο δημοτικός σύμβουλος, Τάσος Αλιχανίδης αναφέρθηκαν στην ταυτότητα του φετινού προγράμματος προβολών, εξέφρασαν τη βεβαιότητα, ότι, θα τύχει ευρείας αποδοχής από τους σινεφίλ και ευχήθηκαν όμορφες κινηματογραφικές βραδιές!

Παράλληλα, όπως τόνισε μεταξύ άλλων η κα Κοκόγια «οι ταινίες που θα προβληθούν φέτος έχουν στο επίκεντρο της αφήγησης, ως σημείο αναφοράς τον σύγχρονο άνθρωπο και «φιλοδοξούν» να μας γεμίσουν συναισθήματα, προβληματισμούς και ίσως μία διάθεση αναστοχασμού».

Επόμενη προβολή – Τρίτη 11 Ιουλίου με την ταινία:  «Ο Κονφορμίστας» (1970) – Ιταλία, σε σκηνοθεσία: Μπερνάρντο Μπερτολούτσι με τους: Ζαν Λουί Τρεντινιάν, Στεφανία Σαντρέλ.

 

Η είσοδος σε όλες τις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης και του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης είναι ελεύθερη, ενώ η έναρξή τους είναι προγραμματισμένη στις 21:30.