Υπογραφή Σύμβασης Υποστήριξης της Π.Ε. Πιερίας στον ΟΡ.ΦΕ.Ο.

184

Η έμπρακτη και καθοριστική υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στις πρωτοβουλίες του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, υλοποιήθηκε και με την σχετική υπογραφή της σύμβασης υποστήριξης.

Η διαδικασία υπογραφής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023 στην έδρα του Οργανισμού, μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου και του προέδρου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρη Παπαχρήστου.

Εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την ικανοποίησή της για το άριστο και παραγωγικό πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, η κ. Μαυρίδου γνωστοποίησε την περαιτέρω υποστήριξη πλέον και μέσω του Πιερικού Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤΑΠ), ενώ στο ζήτημα που έθεσε ο κ. Παπαχρήστος περί ελλιπούς στήριξης της πολιτείας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, γνωστοποίησε την άμεση προσωπική της πρωτοβουλία για παρεμβάσεις στον/στην νέο Υπουργό Πολιτισμού, ώστε να λαμβάνει το Φεστιβάλ Ολύμπου μόνιμη και σταθερή επιχορήγηση.

Ευχήθηκε κάθε δυνατή επιτυχία στις φετινές παραστάσεις, δηλώνοντας την συνεχή παρουσία στις επιλογές του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος, ευχαρίστησε την κ. Μαυρίδου για την πολυετή, διαρκή, ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξή της, έτσι ώστε να καταξιώνεται διαρκώς ο θεσμός που εκφράζει πολιτιστικά την Πιερία, στο τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές περιβάλλον.

Ευελπιστώντας στην ακόμα περισσότερη συνεργασία στο μέλλον, ευχήθηκε και τούτη τη χρονιά οι διαδρομές του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και ανάλογες εμπειρίες.

Παρόντες στην διαδικασία των υπογραφών, ο αντιπρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Οδυσσέας Μανωλόπουλος, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, προγραμμάτων και χορηγιών, Ραφαήλ Μετενίδης και ο ειδικός συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Χρήστος Τσινίκος.