Μοναδικές δραστηριότητες στα Ελληνικά νησιά

220

Οι διακοπές σε ένα νησί μπορεί να είναι μια καταπληκτική εμπειρία, με πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε. Υπάρχουν πολλά νησιά στον κόσμο, γι’ αυτό επιλέξαμε τα καλύτερα που μπορείτε να επισκεφθείτε.

 

  1. Ενοικίαση σκάφους

Η ενοικίαση σκαφών είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα μεταξύ των επισκεπτών των νησιών. Μπορείτε να νοικιάσετε μια βάρκα και να σαλπάρει στην ανοιχτή θάλασσα για να εξερευνήσετε το νησί, ή μπορείτε απλά να χαλαρώσετε στο σκάφος σας και να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης γύρω σας. Ρωτήστε τον πράκτορα σας ή αναζητήστε απευθείας στο κινητό σας πληκτρολογώντας https://www.google.com/maps/place/Santorini+Boat+Rental/@36.3373181,25.4332017,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x1499cfca5b239213:0x9fc3cd1b8dfd6044!8m2!3d36.3373181!4d25.4332017 ή σε όποιον άλλον προορισμό έχετε επισκεφθεί.

 

  1. Καταδύσεις

Οι καταδύσεις είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τους τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά. Πολλοί άνθρωποι έρχονται στα νησιά μόνο και μόνο για να ζήσουν αυτή τη μοναδική περιπέτεια, η οποία τους επιτρέπει να δουν τον όμορφο υποβρύχιο κόσμο από την επιφάνεια.

  1. Καταδύσεις με αναπνευστήρα

Η κατάδυση με αναπνευστήρα μοιάζει από πολλές απόψεις με την κατάδυση με αναπνευστήρα, μόνο που δεν απαιτεί όλο τον εξοπλισμό ή την εκπαίδευση. Το snorkeling επιτρέπει στους ανθρώπους να απολαύσουν την ομορφιά της υποβρύχιας ζωής χωρίς να χρειάζεται να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν πολύπλοκο εξοπλισμό ή ακόμη και να βραχούν! Η μάσκα αναπνευστήρα επιτρέπει στους χρήστες απλά να αναπνέουν από το στόμα τους καθώς κοιτούν πολύχρωμα ψάρια, σχηματισμούς κοραλλιογενών υφάλων και πολλά άλλα εκπληκτικά αξιοθέατα που είναι συνήθως αδύνατο να δουν όταν κολυμπούν σε μια πισίνα ή λίμνη!

  1. Αλεξίπτωτο πλαγιάς/παραπλάνηση με αλεξίπτωτο/καταδύσεις με αλεξίπτωτο

Αν ψάχνετε για κάτι πιο περιπετειώδες, τότε το αλεξίπτωτο πλαγιάς ή το αλεξίπτωτο πλαγιάς μπορεί να είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Αυτές οι δραστηριότητες σας επιτρέπουν να γλιστρήσετε στους ουρανούς σε μεγάλα ύψη πριν προσγειωθείτε ξανά με ασφάλεια στα πόδια σας! Η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά σε πολύ μεγαλύτερα ύψη!

  1. Ιστιοπλοΐα

Η ιστιοπλοΐα είναι μια άλλη διασκεδαστική δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε σε διακοπές σε νησί. Αν δεν είστε πολύ σίγουροι για την πλοήγηση του πλοίου, μην ανησυχείτε! Οι περισσότεροι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι διαθέτουν επαγγελματίες εκπαιδευτές που μπορούν να σας διδάξουν πώς να οδηγήσετε τα σκάφη τους με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

  1. Καγιάκ ή κανό

Το καγιάκ ή το κανό είναι άλλο ένα διασκεδαστικό θαλάσσιο άθλημα που μπορείτε να δοκιμάσετε ενώ βρίσκεστε σε διακοπές σε νησί. Σίγουρα θα απολαύσετε αυτή τη δραστηριότητα αν σας αρέσει να βρίσκεστε γύρω από το νερό και να έρχεστε κοντά στη φύση απολαμβάνοντας καθαρό αέρα!