Berlin: Συντριπτική Σάκκαρη στην 8άδα του Βερολίνου (vid)

Συντριπτική ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία απώλεσε μόλις 3 games από την Aliaksandra Sasnovich και πήρε γρήγορα και εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά του bett1open στο Βερολίνο.

307

Μόλις 65 λεπτά χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη για να επιβληθεί της Aliaksandra Sasnovich με 6-2, 6-1 και να πάρει την πρόκριση για τις “8” καλύτερες του Βερολίνου.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, ημιφιναλίστ πέρσι στο Βερολίνο, πέτυχε 7 άσσους, έσβησε και τα 4 break points που αντιμετώπισε, ενώ ταυτόχρονα αξιοποίησε και τα 4 δικά της break points, για να “σπάσει” 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς της Λευκορωσίδας και να φτάσει με εμφατικό τρόπο στη νίκη.

Αυτή ήταν η 1η συνάντηση της Σάκκαρη με την Sasnovich και η Ελληνίδα παίκτρια τα πήγε εξαιρετικά καλά, φτάνοντας σε μια από τις ευκολότερες νίκες της στη φετινή σεζόν και στην 23η συνολικά στη χρονιά (23-12).

Στα προημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Marketa Vondrousova, που νωρίτερα κέρδιζε την qualifier Jule Niemeier με 6-3, 6-5, με τη Γερμανίδα να εγκαταλείπει την αναμέτρηση στο 12ο game του 2ου σετ με έναν άσχημο τραυματισμό στον καρπό, που προκλήθηκε από μια πτώση της στο τερέν.

H Σάκκαρη θα παίξει για 2η φορά φέτος με τη Vondrousova, μετά από την ήττα της από την Τσέχα πριν έναν μήνα περίπου στη Ρώμη.