Άγρια δολοφονία στην Ηλεία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το θύμα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα.

481

Άγρια δολοφονία με θύμα τον 40χρονο Π.Μ.και δράστη τον 80χρονο Θ.Κ. σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PATRISNEWS, θύμα και δράστης φέρεται να είχαν κτηματικές διάφορες, γεγονός που όπως φαίνεται όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 40χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Παράλληλα αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το θύμα, είχε μεταβεί σε κτήμα ιδιοκτησίας του δράστη, για να μαζέψει τα ζώα του. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να καβγαδίζουν, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την κυνηγετική του καραμπίνα και να πυροβολεί τον 40χρονο.