Κως: Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Πολωνή που είχε εξαφανιστεί – Το πτώμα «δείχνει» τον δολοφόνο

12116

Τραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονη Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6) και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν αυτοί που κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Συγκεκριμένα, έχοντας τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, έφτασαν στα ίχνη της και σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρισκόταν κρυμμένο μέσα σε καλαμιές έχοντας επάνω του κλαδιά και σχεδόν το μισό ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλα.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ τόνισαν ότι το πτώμα βρέθηκε με τα ρούχα. Τόσο τα ρούχα, όσο και η σακούλα στάλθηκαν στο Εγκληματολογικό για λήψη αποτυπωμάτων.

Πλέον, η μακάβρια διαδικασία προβλέπει την αναγνώριση από τα συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να συνεχιστεί και η νεκροψία – νεκροτομή με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Το πτώμα της 27χρονης κοπέλας είναι αυτό που θα «μιλήσει» για τον ή τους δολοφόνους της, αφού ο ιατροδικαστής θα συλλέξει υλικό DNA από τα νύχια του θύματος, σε περίπτωση που κατάφερε να αντισταθεί και να παλέψει για τη ζωή του.