ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη πολιτική ομιλία στο Λιτόχωρο, την Κυριακή 18 Ιουνίου

425

Δυναμικά και εποικοδομητικά, μια εβδομάδα πριν τις κάλπες, συνεχίζει τις δραστηριότητές του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία. Οι επαφές με τους πολίτες είναι συνεχείς και ουσιαστικές, το δε κλίμα αισιοδοξίας αποτυπώνει, βελτιούμενη και αυξανόμενη, τη σχέση εμπιστοσύνης και αποδοχής στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η προεκλογική πολιτική ομιλία του Αθανάσιου Γλαβίνα, Δ/ντη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιου Βουλευτή στη Β’ Θεσσαλονίκης, στο Λιτόχωρο, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00, στην πλατεία Δημαρχείου.

Νωρίτερα, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Πιερίας θα επισκεφθεί το εμπορικό – τουριστικό κέντρο του Λιτοχώρου, θα συνομιλήσει με τους πολίτες και θα διανείμει πληροφοριακό υλικό για το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, για ένα σύγχρονο κράτος με κοινωνική δικαιοσύνη.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα καλεί και προτρέπει τους πολίτες του Δήμου Δίου – Ολύμπου, και όχι μόνο, να δώσουν βροντερό «παρών» και να ενισχύσουν την προσπάθεια του κόμματος στην πορεία για το «ισχυρό» διψήφιο ποσοστό την Κυριακή 25 Ιούνη, ώστε το ΠΑΣΟΚ να μεγιστοποιήσει τη δυνατότητα της καταλυτικής και πλέον παραγωγικής παρουσίας του στην επόμενη Βουλή, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.