Δηλώστε Συμμετοχή στη μεγαλύτερη εκθεσιακή δραστηριότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

208

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών των τοπικών επιχειρήσεων διοργανώνει τη 12η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας (12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023), με στόχο την προβολή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της παραγωγικότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας, από 22 έως και 27 Σεπτεμβρίου 2023, με συνδιοργανωτές την Π.Ε. Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης.

Τα συνεχώς αυξανόμενα μεγέθη, ποιοτικά και ποσοτικά των προηγουμένων διοργανώσεων, και η δυναμική προβολή της 12ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023, συνθέτουν ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα τόσο για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις όσο και για τους επισκέπτες.

Σε καθημερινή βάση, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Πιερίας υποδέχονται επιχειρήσεις που δηλώνουν συμμετοχή στη 12ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Πιερίας, για να επιλέξουμε μαζί τον καταλληλότερο χώρο για την επιχείρησή σας. Τηλέφωνο 2351023211 εσωτ. 6 & 7 και e-mail: [email protected] & https://www.champier.gr/

Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τον τομέα σας!