Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στους δημοτικούς υπαλλήλους

223

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πιερίας συνεχίζουν τις καθημερινές επισκέψεις σε χώρους εργασίας. Σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου επισκέφθηκαν μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Γκούνα Σάκη, Ζαρώτη Διονύση και Χαϊλατζίδου Γνωσούλα του εργαζόμενους στον δήμο Κατερίνης και συζήτησαν μαζί τους για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 και τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Απηύθυναν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν στην κρίσιμη αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στο σχέδιο λεηλασίας της ΝΔ αναφέροντας ότι “στις εκλογές της 25ης του Ιούνη αναμετρώνται δύο σχέδια: Το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ που προβλέπει επιδοτήσεις στα καρτέλ της αισχροκέρδειας, αλλά υψηλή έμμεση φορολογία και λεηλασία για το εισόδημα των πολιτών, διάλυση και εγκατάλειψη του ΕΣΥ, 700.000 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και απαξίωση του κοινωνικού κράτους προς όφελος των ιδιωτικοποιήσεων. Και από την άλλη το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δίλημμα της κάλπης της ενισχυμένης αναλογικής εξ αντικειμένου είναι ένα: Κάθε ψήφος, κάθε προοδευτική ψήφος  που δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, εξ αντικειμένου ευνοεί το σχέδιο της ΝΔ. Να είναι παντοδύναμη και ανενόχλητη. Η μόνη δύναμη που μπορεί να το ανατρέψει είναι η ο ΣΥΡΙΖΑ.