Ακόμη μια υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”

304

Μια νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα.

Ο κ. Τσολογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρό. Πατέρας του είναι ο Αθανάσιος Τσολογιάννης και μητέρα του η Παρασκευή Μπαραλιάκου.

Μετά τη φοίτησή του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Κολινδρού, απεφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κολινδρού.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του, επέστρεψε στον Κολινδρό όπου ασχολείται με την γεωργία και κυρίως με την καλλιέργεια σιτηρών. Εκτός αυτού, δραστηριοποιείται και στον τομέα παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών. Από 10ετίας είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου θεριζοαλωνιστών Πιερίας.

Είναι παντρεμένος με την Χρυσάνθη Μαστοροτάσιου η οποία είναι Πολιτικός Μηχανικός και έχουν τέσσερα (4) παιδιά´ την Ευαγγέλια που είναι φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Αθανάσιο που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις Παρασκευή-Αργυρώ και Μυρτώ, οι οποίες είναι μαθήτριες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού.

Σε δήλωση του ο κ. Τσολογιάννης ανέφερε:

«Η αγάπη μου για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγαλώνω τα παιδιά μου, ενίσχυσε το αίσθημα συνεισφοράς μου για τα κοινά. Στηρίζω και θα συνδράμω στην προσπάθεια του Δημάρχου μας για  την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και το νοικοκύρεμα του Δήμου. Με θέληση, εργατικότητα και εντιμότητα «Θέλουμε και Μπορούμε» να φτάσουμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά αφήνοντας πίσω μια γερή παρακαταθήκη για τα παιδιά μας.»