Βραδιές Αυγούστου στη Μεθώνη 2023 : Διαγωνισμός φωτογραφίας

444

Οδεύοντας προς την φετινή διοργάνωση των εκδηλώσεων “Βραδιές Αυγούστου στην Μεθώνη 2023” σας καλούμε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Κύκλοι ζωής”.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα και τις δυσκολίες που μας προσφέρει η ζωή στην επαρχία σε κάθε ηλικιακή ομάδα!

Μία βόλτα στην φύση, το φαγητό της γιαγιάς, ο καφές στην πλατεία του χωριού, τα ήθη, τα έθιμα, η επαφή με την χλωρίδα και την πανίδα ακόμη και κάποια παιδική ανάμνηση που χαρακτηρίζει την ζωή στο χωριό!

Αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας να ανατρέξει σε κάθε σπιθαμή της ζωής αυτού του τόπου και μοιραστείτε μαζί μας τις μοναδικές σας αναμνήσεις αλλά και εικόνες που χαρακτηρίζουν τον κύκλο της ζωής σας μέχρι σήμερα!

Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να αποστείλει έως 5 φωτογραφίες οι οποίες πρέπει να είναι σε JPEG (1200 pixels η μεγάλη πλευρά) και 72 dpi.

Κάθε αρχείο πρέπει να έχει σαν όνομα το ονοματεπώνυμο του δημιουργού στα αγγλικά και τον αύξοντα αριθμό της φωτογραφίας (Για παράδειγμα JohnDanos01)

Οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν επισυναπτόμενες στο email με τον τίτλο “δήλωση συμμετοχής”.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ wetransfer, onedrive, dropbox ή ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΑΡΧΕΙΩΝ.

Μέσα στο email πρέπει να αναγράφεται

  • Ονοματεπώνυμο
  • Εθνικότητα
  • Διεύθυνση Email
  • Αριθμός κινητού τηλεφώνου

Το e-mail αποστέλλεται στη διεύθυνση

[email protected]

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι τις 20 Ιουλίου, μετά το πέρας της ημερομηνίας οι συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές! Οι φωτογραφίες θα επιλεχθούν απο την οργανωτική επιτροπή των πολιτιστικών εκδηλώσεων και οι πρώτες φωτογραφίες θα βραβευτούν στην τελετή λήξης των εκδηλώσεων! Οι δεκαπέντε καλύτερες θα εκτίθενται καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων!

Καλή επιτυχία σε όλους!