Επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κατερίνη (φωτο)

12204

Στην Κατερίνη περιόδευσε, τις πρωινές – μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2023, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Ένα περιεκτικό τρίωρο, μέσα στο ασφυκτικό προεκλογικό πρόγραμμα, ήταν αρκετό ώστε να προκληθεί ευχάριστη αναστάτωση και κινητικότητα στο εμπορικό κέντρο – πεζόδρομο της πόλης, στα καταστήματα και στα καφέ, πλήθος των οποίων, ευδιάθετος και χαμογελαστός επισκέφθηκε.

Ο κ. Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από δεκάδες στελέχη, τους υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής όπως και της Νομαρχιακής Επιτροπής της Πιερίας αλλά και πλήθος φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, άμεσος και προσηνής, συναντήθηκε και συνομίλησε με εκατοντάδες συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, κυρίως νέους, που με την πληθωρικότητα και τον αυθορμητισμό τους έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ρώτησαν και άκουσαν πολλά και χρήσιμα. Στο προσκήνιο και στο διάλογο, φυσικά, οι βασικοί άξονες του προγράμματος του κόμματος και οι μεγάλες στρατηγικές κοινωνικές προτεραιότητες. Η παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έκλεισε με καφέ, εποικοδομητική κουβέντα και συνεργασία με τα στελέχη μας, μέσα σε κλίμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας.

Μέρος των δηλώσεων του Νίκου Ανδρουλάκη στα ΜΜΕ: «Έχουμε άλλες προτεραιότητες, έχουμε άλλο πρόγραμμα. Γι’ αυτό ζητώ από τον ελληνικό λαό, από κάθε προοδευτικό, από κάθε δημοκράτη πολίτη να στηρίξει στις 25 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη. Είμαστε ο χώρος που αγωνίζεται για τις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής αξιοπρέπειας και εγγυόμαστε ότι θα αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και θα οικοδομήσουμε μια δημόσια παιδεία που θα δίνει ευκαιρίες σε όλα τα ελληνόπουλα. Αυτές είναι οι πραγματικές αγωνίες του λαού, που θα αγκαλιάσουμε και στις 25 Ιουνίου προχωράμε μαζί σε μια νέα εποχή».