Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/06)

3320

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη θα περάσει στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα της θέση θα στρέψει την προσοχή σου στα συναισθήματά σου, στην επαφή με πρόσωπα που σου δημιουργούν καλή διάθεση καθώς και σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Η ημέρα θα έχει χαλαρή και νωχελική διάθεση και αν μπορέσεις να ακολουθήσεις το ρυθμό της τότε θα νιώσεις εσωτερική ηρεμία. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες σας, ωστόσο προσοχή να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα και βγάλετε στάση ασυμβίβαστη ή άκαμπτη. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας ολοκαίνουργιος έρωτας στη ζωή σας. Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες σας, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δυναμισμό και πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που η εκδηλωτική σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει δυναμικά στη ζωή σας. Για εσάς τους ελεύθερους, σήμερα θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας, η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα κλέψει την καρδιά σας. Για εσάς που είστε σε δεσμό, μια πρόταση ή μια προοπτική θα σας ανοίξει δρόμο μελλοντικής εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έρχεται νέο ξεκίνημα που θα σας βγάλει από ένα υπαρξιακό σας βάρος, θα υλοποιηθούν στόχοι που διατηρείτε στο στόχαστρο σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και για κατάκτηση υψηλής θέσης. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνουν έντονες και απρόοπτες εξελίξεις, η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει εντυπωσιακή κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα απελευθερωμένη θα κάνει τη στάση σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, να βελτιωθείτε και να αναζωογονηθείτε. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε δεσμό, ελέγξτε την τάση που θα έχετε για ελευθερία και ανεξαρτησία. Για τους άνευ σχέση, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό. Η εξομολόγηση ενός προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα έχετε όρεξη για σκληρή δουλειά, με πείσμα θα προσπαθήσετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε προσωπική συνάντηση θα νιώσετε έντονα αισθήματα και δυνατή έλξη. Μείνετε σε ετοιμότητα, θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να ερωτευτείτε και να απελευθερωθείτε συναισθηματικά. Καταφθάνει πρόταση που θα φέρει αναστάτωση τόσο στην καρδιά σας, όσο και σε ολόκληρη τη ζωή σας, σας συμβουλεύω να την καλοδεχτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες συναντήσεις, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας θα κάνει την προσπάθεια να ξανά κερδίσει την καρδιά σας, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες και ασυνήθιστες ενέργειες, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα καταφέρετε να ασκήσετε θετική επίδραση. Αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο τώρα θα ανοιχτεί δρόμος προς την επίτευξη του. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε περίπτωση που διεκδικείτε συγκεκριμένο πρόσωπο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα σας δώσει ικανοποίηση. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα έχετε την ψυχική δύναμη να κάνετε πράξη τις αποφάσεις σας, είτε αυτές αφορούν θέμα προσέγγισης και νέας σχέσης, είτε ζήτημα επανασύνδεσης. Ο αισθησιασμός και η γοητεία σας θα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο, εσείς οι μοναχικοί που δεν έχετε κάποιο πρόσωπο στη σκέψη σας αξιοποιήσετε τα απρόσμενα συμβάντα, θα προκύψει νέα γνωριμία. Η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση που θα έχει θετική και θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να γίνει έναρξη νέας σχέσης.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα εστιάσετε σε θέματα προσωπικής ελευθερίας, ανάγκη σας θα είναι η ανεξαρτησία και η κυριαρχία. Συνειδητά και αποφασιστικά θα απομακρύνετε πρόσωπα που σας καταπιέζουν, θα καταφέρετε να ελκύσετε ό,τι σας δίνει χαρά και ό,τι ξεκουράζει την ψυχολογία σας. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε αγαπημένα σας οικογενειακά ή φιλικά πρόσωπα, με ισχυρό πείσμα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς και καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει νέα γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, εσείς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα. Θα τα ξανά βρείτε με το πρώην ταίρι σας, σε προσωπικό ραντεβού θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, μεταξύ σας θα σημειωθούν θερμές εκδηλώσεις. Για τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, οι προτάσεις του θα σας ενθουσιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και δημιουργική. Σήμερα θα εστιάσετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα κυνηγήσετε τις νέες συνεργασίες και τα καινούργια οικονομικά ανοίγματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, η ελκυστικότητα σας και η απελευθερωμένη συναισθηματική σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε έντονες δραστηριότητες. Ετοιμαστείτε για την εμφάνιση νέας γνωριμίας, πολύ καλά θα κάνετε και θα τολμήσετε να ερωτευτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις και οι εκδηλώσεις σας, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει αποτελεσματική κατάληξη. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε ανοιχτό πεδίο δράσης. Εσείς που είστε σε σχέση ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα θα σας απελευθερώσει από τυχόν φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δε θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, ειλικρίνεια και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε οικονομική βελτίωση. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Σε φιλική παρέα ελκυστικό πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σε συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα γίνουν συζητήσεις που θα φέρουν συναισθηματικές ανατροπές. Αναθεωρείτε για λόγια και κινήσεις του παρελθόντος, αλλάζετε οπτική γωνία και στάση αντιμετώπισης. Εσείς που είστε σε χωρισμό, εξομολογήσεις και εξηγήσεις θα στρώσουν το έδαφος για επανασύνδεση, το αποτέλεσμα θα τονώσει αισθήματα, θα ενώσει καρδιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ίσως να διαφοροποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη που θα καταφέρετε τελικά να τα αποκτήσετε. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προβείτε σε αγορές, καταφθάνει υλικό απόκτημα που από καιρό είχατε στο στόχαστρο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα προκύψει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη, δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να κυριαρχήσει για πολλά χρόνια στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα αναζητήσετε νέο ξεκίνημα, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέση που πλέον έχει κάνει τον δημιουργικό της κύκλο. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, οι συναντήσεις και οι επαφές σας θα κλείσουν με επιτυχημένη κατάληξη. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ανανεώνεστε, ανέμελη και αισθησιακή θα είναι η στάση σας, δε θα απορρίψετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ομαλότητα θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση ή για αποφάσεις σχετικά με την υλοποίηση κάποιων κοινών επιθυμιών που έχετε με το ταίρι σας. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε από αναστολές, η σκέψη και η στάση σας θα είναι τολμηρή και αποφασιστική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής συνεργασίας, ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε οικονομικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα μπείτε σε σκέψεις, ίσως να τοποθετήσετε σχέδια και βλέψεις σε διαφορετική τροχιά. Αφήνετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα εξέλιξης και βελτίωσης. Οι τολμηρές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους, δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, ενδεχομένως θα εμφανίσετε επιμονή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Σήμερα δε θα λείψουν οι δόκιμες και τα νέα άλματα, ενδεχομένως να εφαρμόσετε καινούργια μέθοδο σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζητήματα. Φανερώστε τις σκέψεις σας, εκφράστε τις ανάγκες σας, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αντιδραστικές θα είναι οι ενέργειες σας, μέσα στη σχέση σας θα θελήσετε να κυριαρχήσετε και να επιβληθείτε, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις. Αποφύγετε τις εξουσιαστικές πράξεις, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία και την ισχυρογνωμοσύνη. Για τους ελεύθερους, ένα ευχάριστο συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να κυριαρχήσετε και να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, θα είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στον βαθμό της επιμονής σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε με δυναμισμό όχι όμως με πιεστική διάθεση. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, αισθηματικούς ή επαγγελματικούς, η μεθοδικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας, ανανεώνεστε, ανοίγεται δίοδος για σχέση. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις, θα εντυπωσιαστείτε και θα ενθουσιαστείτε. Ευχάριστες αναστατώσεις θα θερμάνουν τα αισθήματα σας, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανοίξουν προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, η κατάληξη θα είναι θετική και ευχάριστη.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε, τα αισθήματα σας θα έχουν έκταση. Προσοχή ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, αποφύγετε την υπερβολή, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ενδέχεται να σας παρασύρει η έπαρση, το πάθος, η έλξη, καλό θα είναι οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας να είναι προσγειωμένες. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε ή να ερωτευτείτε πρόσωπο γοητευτικό και ελκυστικό, εσείς που είστε σε σχέση θα πρέπει να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πράξετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμισμός και ελκυστικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θερμή θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ναι μεν θα έχετε την τάση να αντιτίθεστε, ωστόσο οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.