Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου : Περιοδεία κλιμακίου της Ν.Δ. στη Νότια Πιερία

313

Η κυρία Μάνη συμμετείχε σε κλιμάκιο, αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές και μέλη της ΔΕΕΠ, το οποίο επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Νέων Πόρων, Πλαταμώνα και Λεπτοκαρυάς.

Συνομίλησαν με πολίτες, με επιχειρηματίες και εργαζόμενους μιας κατεξοχήν τουριστικής περιοχής, από τους οποίους έλαβαν ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Μετέφεραν δε από την πλευρά τους, το μήνυμα ότι η κατεύθυνση είναι μία: ” Σταθερά, τολμηρά, μπροστά”. Για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που σημειώθηκε, αλλά να συνεχιστεί και να εμπεδωθεί. Για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ακόμη υψηλότερους μισθούς, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, για την αναβάθμιση του συστήματος υγείας.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί ότι η χώρα θα παραμείνει σε μία σταθερή τροχιά ανάπτυξης, ότι οι φόροι θα εξακολουθούν να μειώνονται, αλλά και ότι το πλεόνασμα της συλλογικής ευημερίας θα μοιράζεται τελικά δίκαια σε όλες και σε όλους.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών γιατί θα καθορίσουν την πορεία της χώρας μας στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου όπως επισημαίνει και ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά, με στόχο να χτίσουμε ακόμα καλύτερο μέλλον για όλους, μα κυρίως για τους νέους μας, το αύριο της πατρίδας μας. Το σύνθημα είναι ένα. Είναι απλό και συνάμα τόσο ηχηρό!

Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει πίσω. Συνεχίζουμε, Σταθερά, Τολμηρά, πάντα Μπροστά!