Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ Μανώλα

320

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Δημητρίου Τζιώπη.

Ο κ. Τζιώπης είναι Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ). Πατέρας του ήταν ο Κιτριώτης Παναγιώτης Τζιώπης και μητέρα του είναι η επίσης Κιτριώτισσα Κωνσταντία Αυγέρου-Τζιώπη.  Ο πατέρας του ήταν Δικαστικός επιμελητής, και λόγω της εργασίας του πατέρα του μεγάλωσε στην Κατερίνη.  Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο εισήλθε στη Σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Σχολή το 2010, τοποθετήθηκε στη μάχιμη υπηρεσία της Αμέσου Δράσεως στην Αθήνα. Παράλληλα εισήχθη στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στην Αθήνα υπηρέτησε έως το 2017, οπότε και μετατέθηκε στο ακριτικό νησί της Σάμου. Στη Σάμο προσέφερε τις υπηρεσίες του έως το 2021 που μετατέθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης όπου και συνεχίζει να υπηρετεί.

Με την μετάθεσή του στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και μαζί με την οικογένειά του ασχολείται, παράλληλα με τα καθήκοντά του στην ΕΛ.ΑΣ, και με τον πρωτογενή τομέα της γεωργίας στον τόπο καταγωγής του το Κίτρος.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Χριστοπούλου η οποία είναι Ψυχολόγος και έχουν ένα παιδί, τον 2χρονο Παναγιώτη.

Σε δήλωσή του ο κ. Τζιώπης ανέφερε:

“Πάντα ήθελα να επιστρέψω και να εγκατασταθώ στα πάτρια εδάφη, ώστε να μπορώ να απολαμβάνω όσο μπορώ περισσότερο το αγαπημένο μου Κίτρος από το οποίο έχω εξαιρετικές παιδικές αναμνήσεις. Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην πρόοδο του τόπου μου. Πιστεύω ότι οι συγχωριανοί μου οι Κιτριώτες αποτελούν μια σπουδαία αγροτική δύναμη για την περιοχή μας και θέλω να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ γι´ αυτούς και τα παιδιά μας.”